Jump to content


Anyone else get this bug?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

soul3ater #1 Posted 25 January 2018 - 08:59 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 18764 battles
  • 635
  • Member since:
    07-27-2012
Spoiler
Spoiler

 

with the first image, it happens with certain maps, massive fractals that are connected to the tracks of the vehicle, look at the E-100. graphics going crazy.

2nd image usually happens once in a while. the pointer is obstructing my reticle, I have to dc and come back to make it go away.

 

and yes I am going full p2w on obj 705a. trying to see the highest dmg I can achieve with basically everything on it to the max. with impro equip etc.


Edited by soul3ater, 25 January 2018 - 09:00 PM.


Kooallu #2 Posted 25 January 2018 - 09:02 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 42063 battles
  • 306
  • Member since:
    12-09-2013

View Postsoul3ater, on 25 January 2018 - 09:59 PM, said:

Spoiler
Spoiler

 

with the first image, it happens with certain maps, massive fractals that are connected to the tracks of the vehicle, look at the E-100. graphics going crazy.

2nd image usually happens once in a while. the pointer is obstructing my reticle, I have to dc and come back to make it go away.

 

and yes I am going full p2w on obj 705a. trying to see the highest dmg I can achieve with basically everything on it to the max. with impro equip etc.

 

2nd picture pointer bug will disappear just by hitting "Alt" one time.

SuedKAT #3 Posted 25 January 2018 - 09:09 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 12154 battles
  • 6,476
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-21-2014

1.) Can be caused by multiple things, I'd start with checking your drivers, then an integrity check of the game files: https://eu.wargaming...kb/articles/464

 

As well as clearing the game cache and settings:

Pres Windows key + R
Type %appdata%\wargaming.net
Press Enter

 

Remove the World of Tanks folder you see, this contain cache and settings so you will need to reapply stuff like resolution settings afterwards.

 

If that don't help I'd try going into settings -> graphics:

Then uncheck "Dynamic Adjustment" and pull the slider all the way to 100%

 

2.) Pressing CTRL once tend to solve that for me, same when the ammo description gets stuck on the screen which also happens once in a while.



SastusBulbas #4 Posted 25 January 2018 - 09:11 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 34031 battles
  • 2,877
  • Member since:
    11-24-2010

The 1st I was getting a couple of years back with the AMD 7950 GPU's.

 

2nd I get too and usually alt tab sorts it.

 

I also get a sound bug where I lose the left side and have to log in and out to fix it.



SuedKAT #5 Posted 25 January 2018 - 09:13 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 12154 battles
  • 6,476
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-21-2014

View PostSastusBulbas, on 25 January 2018 - 09:11 PM, said:

I also get a sound bug where I lose the left side and have to log in and out to fix it.

Switch to 2.0 sound and that bug should be fixed, I used to have it as well but not anymore, makes my speaker setup a bit redundant but I at least have sound from both sides.



Homer_J #6 Posted 25 January 2018 - 09:25 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28698 battles
  • 30,001
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

Seen it reported a few times.  Could be drivers but usually a failing video card.

 

Had it myself many years ago on a passive cooled card which didn't really have enough cooling.  Might be worth checking for dust in the heatsink.



soul3ater #7 Posted 25 January 2018 - 10:31 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 18764 battles
  • 635
  • Member since:
    07-27-2012

will try to the alt next time the cursor comes up.

 

deleted the cache and all, let's see if problem 1 gets fixed.



C4BAL #8 Posted 25 January 2018 - 11:52 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 24296 battles
  • 61
  • Member since:
    01-10-2014

View Postsoul3ater, on 25 January 2018 - 10:31 PM, said:

will try to the alt next time the cursor comes up.

 

deleted the cache and all, let's see if problem 1 gets fixed.

I use my left ctrl key to solve the problem. I believe it (sometimes) occurs as a result of alt tabbing the game






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users