Jump to content


Tanks levitate


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

zmeclainan #1 Posted 27 January 2018 - 05:51 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 17754 battles
  • 7
  • [EFE-S] EFE-S
  • Member since:
    10-01-2010

Hi guys, I found this bug when I was playing today. I was trying to get down into the pit.

Pictures are too big as size to attach them.

Set of 4 images: https://imgur.com/a/NHc8i

Here is 1 as preview.



Dava_117 #2 Posted 27 January 2018 - 05:54 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 18981 battles
  • 3,085
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    12-17-2014

View Postzmeclainan, on 27 January 2018 - 05:51 PM, said:

Hi guys, I found this bug when I was playing today. I was trying to get down into the pit.

Pictures are too big as size to attach them.

Set of 4 images: https://imgur.com/a/NHc8i

Here is 1 as preview.

 

If you use the LQ client or low terrain quality, is not an infrequent fenomenon. The problem is the low numbers of poligon used to rendere the terrains, IIRC.

Laur_Balaur_XD #3 Posted 27 January 2018 - 05:57 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 35623 battles
  • 640
  • [_WTB_] _WTB_
  • Member since:
    04-20-2011

lol

I guess people were right calling russian meds hover-tanks.

Btw, you were stuck in that position?



Scabolcz #4 Posted 27 January 2018 - 05:57 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 13815 battles
  • 332
  • Member since:
    07-16-2014
The infamous rock... I remember creating a tread for the exatc same position about the exact same thing in my ST-I.

In higher settings, there is a rock in that position.

Edited by Scabolcz, 27 January 2018 - 05:58 PM.


zmeclainan #5 Posted 27 January 2018 - 05:58 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 17754 battles
  • 7
  • [EFE-S] EFE-S
  • Member since:
    10-01-2010

View PostIulian_ro, on 27 January 2018 - 06:57 PM, said:

lol

I guess people were right calling russian meds hover-tanks.

Btw, you were stuck in that position?

 

Yes, you can't get down. As far as I saw you go up.....

zmeclainan #6 Posted 27 January 2018 - 06:00 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 17754 battles
  • 7
  • [EFE-S] EFE-S
  • Member since:
    10-01-2010

View PostDava_117, on 27 January 2018 - 06:54 PM, said:

 

If you use the LQ client or low terrain quality, is not an infrequent fenomenon. The problem is the low numbers of poligon used to rendere the terrains, IIRC.

 

Good point, but I think they should fix this. Like when you see the enemy tank when you aim but it's not outlined( usually when poking), got few examples for that too.

Dava_117 #7 Posted 27 January 2018 - 06:03 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 18981 battles
  • 3,085
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    12-17-2014

View Postzmeclainan, on 27 January 2018 - 06:00 PM, said:

 

Good point, but I think they should fix this. Like when you see the enemy tank when you aim but it's not outlined( usually when poking), got few examples for that too.

 

Seen it too. The problem is that increasing the poligonation require more memory, so it may reduce the compatibility with potato PC. Not your case, as you have more that 100fps. I would suggest you to try to rise terrain details. :)

Snake_Keeper #8 Posted 27 January 2018 - 06:14 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 8697 battles
  • 704
  • Member since:
    02-04-2016
If Russian tanks levitate, will the German tanks get the ability to go subterranean?

AliceUnchained #9 Posted 27 January 2018 - 07:18 PM

    General

  • Player
  • 38414 battles
  • 8,928
  • [322] 322
  • Member since:
    10-18-2011
Increase Terrain Details. And do a Search next time...

MaxxyNL #10 Posted 27 January 2018 - 07:26 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 11341 battles
  • 968
  • Member since:
    04-05-2013


Obsessive_Compulsive #11 Posted 27 January 2018 - 07:46 PM

    General

  • Player
  • 25212 battles
  • 8,048
  • [ADUK] ADUK
  • Member since:
    09-09-2014

View Postzmeclainan, on 27 January 2018 - 05:51 PM, said:

Hi guys, I found this bug when I was playing today. I was trying to get down into the pit.

Pictures are too big as size to attach them.

Set of 4 images: https://imgur.com/a/NHc8i

Here is 1 as preview.

 

 

 



Orkbert #12 Posted 27 January 2018 - 08:57 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 25375 battles
  • 1,646
  • Member since:
    08-29-2013

View PostSnake_Keeper, on 27 January 2018 - 06:14 PM, said:

If Russian tanks levitate, will the German tanks get the ability to go subterranean?

 

Yes, they do:

 

 

Before anyone gets confused, up to version 8.1.11 you could easily run replays from older versions, which got hilarious when there had been a map change.



Homer_J #13 Posted 27 January 2018 - 10:10 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28132 battles
  • 29,450
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

I'm guessing it would look like this on less than minimum details.

 

Posted Image

 

Posted Image



FluffyRedFox #14 Posted 27 January 2018 - 10:13 PM

    General

  • Player
  • 22953 battles
  • 8,272
  • Member since:
    12-05-2012
mB6gLGG.jpg?1

Derethim #15 Posted 28 January 2018 - 03:04 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 17266 battles
  • 1,876
  • Member since:
    04-03-2012

View PostOrkbert, on 27 January 2018 - 08:57 PM, said:

 

Yes, they do:

 

 

Before anyone gets confused, up to version 8.1.11 you could easily run replays from older versions, which got hilarious when there had been a map change.

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users