Jump to content


Update 1.0 Common Test Feedback - New Garage

1.0

  • This topic is locked This topic is locked
66 replies to this topic

Kandly #1 Posted 06 February 2018 - 03:02 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 697 battles
  • 753
  • Member since:
    08-23-2016

Commanders,

 

Please share your feedback regarding the new garage in Update 1.0's Common Test in this topic.

 

Cheers,

Kandly



deadman_38 #2 Posted 08 February 2018 - 09:33 PM

    Corporal

  • Player
  • 20952 battles
  • 102
  • [_SBT_] _SBT_
  • Member since:
    10-18-2014
Is this supose go be like this right now at the movement. I cant turn around in the garage. It's frozen, but I can play battles and so on.

vidde12321 #3 Posted 08 February 2018 - 11:25 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 7898 battles
  • 95
  • [GIFTD] GIFTD
  • Member since:
    09-21-2011
When I started up the game for the first time the garage camera broke. Was unable to pan but could do everything else.

mawi29 #4 Posted 09 February 2018 - 12:17 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 65818 battles
  • 308
  • [QSF-L] QSF-L
  • Member since:
    11-27-2012
While the colors in battle are fine, I feel the garage is way to bright. I use the standard graphics mode.

wionutz #5 Posted 09 February 2018 - 04:35 AM

    Private

  • Player
  • 8207 battles
  • 4
  • [-O-M-] -O-M-
  • Member since:
    01-24-2012
after battle i got stuck with "updating the garage...". Happened only once when I also completed a campaign mission (not sure if related).

fighting_falcon93 #6 Posted 09 February 2018 - 08:19 AM

    Colonel

  • Player
  • 30420 battles
  • 3,594
  • Member since:
    02-05-2013
I tried the "inaction rotation" future but it doesn't seem to work. I set it on 30 seconds, and then waited for 30 seconds, but nothing happened. It didn't start rotating and it didn't reset the camera to default position like it does in WoWs.

neogenyus #7 Posted 09 February 2018 - 08:34 AM

    Private

  • Player
  • 23442 battles
  • 9
  • [N-AGE] N-AGE
  • Member since:
    04-02-2013
cant F^^^^^^ play because of the updating garage damn bug.....fix you S&&&& wargaming!!!!!!! did all the suggested stuff.......check integrity,,,,safe mode.....reset graphics.....have all the latest drivers.....stil no luck.....damn@@@@@@@@@@

deadman_38 #8 Posted 09 February 2018 - 09:53 AM

    Corporal

  • Player
  • 20952 battles
  • 102
  • [_SBT_] _SBT_
  • Member since:
    10-18-2014

View Postneogenyus, on 09 February 2018 - 08:34 AM, said:

cant F^^^^^^ play because of the updating garage damn bug.....fix you S&&&& wargaming!!!!!!! did all the suggested stuff.......check integrity,,,,safe mode.....reset graphics.....have all the latest drivers.....stil no luck.....damn@@@@@@@@@@

 

you got mad. You know this is the test... Not the live server...

 

 



Cirus_the_Virus #9 Posted 09 February 2018 - 10:43 AM

    Private

  • Player
  • 51651 battles
  • 6
  • [1-BV] 1-BV
  • Member since:
    04-06-2012

Is it just me or can no one else see the Premium garage? I added 24hrs premium and the garage remains standard! 

 

Bug maybe?

 



Bollinski #10 Posted 09 February 2018 - 10:49 AM

    Private

  • Player
  • 13917 battles
  • 2
  • [R-UP] R-UP
  • Member since:
    04-18-2013

Yes, after buy premium, it is not possible to see the premium garage. You get the premium credits, but the garage is not visible. True.

The statistic data on the vehicles down below didn't working neither. Two bugs I found out right now. :-)



Grannymooose #11 Posted 09 February 2018 - 02:39 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 7430 battles
  • 1,525
  • [-VIKG] -VIKG
  • Member since:
    07-29-2012

View Postdave974, on 09 February 2018 - 09:43 AM, said:

Is it just me or can no one else see the Premium garage? I added 24hrs premium and the garage remains standard! 

 

Bug maybe?

 

 

I think we are seeing the standard set up at the moment dude, that is to come. 

Deadman.... chill dude, this is a test platform. your meant to report then wait, getting mad about it will not help the problem. :)



_Gairav #12 Posted 09 February 2018 - 04:55 PM

    Private

  • Player
  • 9544 battles
  • 8
  • [COMBA] COMBA
  • Member since:
    11-16-2012
My tanks and garage has white surfaces on them, like not fully white little bit like they are frozen. I am using minuun graphics cause my computer isn't that good...

HekePrkl #13 Posted 09 February 2018 - 11:19 PM

    Private

  • Player
  • 19508 battles
  • 33
  • [KOSTO] KOSTO
  • Member since:
    03-13-2014

Stuck on "Updating garage" -wheel rolling after fighting the first battle. Bought and played the Obj 705 if that matters. Doesn't help to restart the game, not even in safe mode, still stuck.

 

Also during match I had the green screen in sniper mode bug.



Neron80 #14 Posted 10 February 2018 - 01:04 AM

    Private

  • Player
  • 23441 battles
  • 5
  • [SLOEX] SLOEX
  • Member since:
    10-25-2013

View Postmawi29, on 08 February 2018 - 11:17 PM, said:

While the colors in battle are fine, I feel the garage is way to bright. I use the standard graphics mode.

 

In the settings, you have Gamma settings. Move cursor on the left side, of the bar, and you will have less brightness.

Neron80 #15 Posted 10 February 2018 - 01:05 AM

    Private

  • Player
  • 23441 battles
  • 5
  • [SLOEX] SLOEX
  • Member since:
    10-25-2013

View Post_Gairav, on 09 February 2018 - 03:55 PM, said:

My tanks and garage has white surfaces on them, like not fully white little bit like they are frozen. I am using minuun graphics cause my computer isn't that good...

 

You can solve this white frozen fell in gamma settings. 

Bordhaw #16 Posted 10 February 2018 - 01:45 AM

    Captain

  • Player
  • 11289 battles
  • 2,292
  • Member since:
    01-29-2017

View PostKandly, on 06 February 2018 - 02:02 PM, said:

Commanders,

 

Please share your feedback regarding the new garage in Update 1.0's Common Test in this topic.

 

Cheers,

Kandly

 

What's new about it?

 

Apart from the "updating garage" bug ?



F4RES #17 Posted 10 February 2018 - 03:20 AM

    Private

  • Player
  • 46791 battles
  • 17
  • Member since:
    06-26-2012
it appears that we're all having this "updating garage" bug and also wasn't there supposed to be some camera inaction rotation when you don't move the cursor for about 30 seconds ? the feature doesn't seem to be functional.

raulz0r #18 Posted 10 February 2018 - 07:44 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 9449 battles
  • 440
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    07-10-2013
Same here, I am stuck on "updating the garage", everytime I log in my game is stuck with that loading message

Alku #19 Posted 10 February 2018 - 08:45 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 28169 battles
  • 51
  • Member since:
    03-01-2012

View Postdave974, on 09 February 2018 - 09:43 AM, said:

Is it just me or can no one else see the Premium garage? I added 24hrs premium and the garage remains standard! 

 

Bug maybe?

 

 

Seems to be a bug - garage stuck on "Updating Garage". Had to re-start a client to get it applied.



Stasio20 #20 Posted 10 February 2018 - 03:55 PM

    Private

  • Player
  • 2242 battles
  • 8
  • Member since:
    05-10-2015

I have been sitting here for 20 minutes and it just says loading Garage

 







Also tagged with 1.0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users