Jump to content


Wymiana czołgów


  • Please log in to reply
114 replies to this topic

Community #1 Posted 07 February 2018 - 10:00 AM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 31,953
  • Member since:
    11-09-2011
Wymieńcie stare na nowe dzięki tej ofercie!

Pełna treść wiadomości

herhor67 #2 Posted 07 February 2018 - 10:02 AM

    Brigadier

  • Player
  • 16657 battles
  • 4,673
  • [_CHS_] _CHS_
  • Member since:
    07-26-2013

Wolololo! Wreszcie!

I tak nic nie wymienię, dawać buffa CykaPersowi.


Edited by herhor67, 07 February 2018 - 10:08 AM.


Natural__ #3 Posted 07 February 2018 - 10:06 AM

    Captain

  • Player
  • 39105 battles
  • 2,117
  • [S_W_F] S_W_F
  • Member since:
    09-18-2012
Waham się nad wymianą T34 na AMX M4 mle.49...

Mr_Goral #4 Posted 07 February 2018 - 10:14 AM

    Corporal

  • Player
  • 33680 battles
  • 140
  • [GE-PL] GE-PL
  • Member since:
    12-07-2014
Żegnaj dicker max witaj pudel:). Będzie ktoś tak uprzejmy i napiszę ile dostaję się golda za t95e5? To ten czolg za rekrutera. 

KrzychupolanD #5 Posted 07 February 2018 - 10:22 AM

    Private

  • Player
  • 15445 battles
  • 7
  • Member since:
    01-11-2013
Ile czołgów można maksymalnie wymienić np jak mam 2 które już mnie nie interesują 1? 2? 3?

Mr_Goral #6 Posted 07 February 2018 - 10:23 AM

    Corporal

  • Player
  • 33680 battles
  • 140
  • [GE-PL] GE-PL
  • Member since:
    12-07-2014

View PosteXterm, on 07 February 2018 - 10:18 AM, said:

 

T95E2

http://wiki.wargamin...Tank:A81_T95_E2

7500 golda jest wart to 3750 dostaniesz

 

Dziękuję pięknie. Tak moja literówka. 

herhor67 #7 Posted 07 February 2018 - 10:30 AM

    Brigadier

  • Player
  • 16657 battles
  • 4,673
  • [_CHS_] _CHS_
  • Member since:
    07-26-2013
Jeden czołg za jeden czołg, a powtórzyć całość możesz ile razy chcesz.

KrzychupolanD #8 Posted 07 February 2018 - 10:33 AM

    Private

  • Player
  • 15445 battles
  • 7
  • Member since:
    01-11-2013

View Postherhor67, on 07 February 2018 - 09:30 AM, said:

Jeden czołg za jeden czołg, a powtórzyć całość możesz ile razy chcesz.

 

Właśnie o to mi chodziło czyli jeśli nas tylko stać na to :) i mam kilka trefnych czołgów to można je wymieniać wielkie dzięki.

_Yamato_ #9 Posted 07 February 2018 - 10:50 AM

    Sergeant

  • Player
  • 40044 battles
  • 289
  • Member since:
    04-07-2012

Pytanko.. w jaki sposób kliknąć na drzewku czy na czołgu aby pojawiła się opcja zamiany? Czy muszę mieć gold na koncie jeśli np chciałbym przykładowo zamienić czołg o wartości 11500 golda na czołg VI poziomu kosztujący normalnie 3500? Czyli jeśli IS6 przy zamianie zostałby wyceniony za połowę czyli jakies  5750 to na type64 powinno starczyć chyba i jeszcze zostać..

To jakaś lipa jest bo nie da rady operacji przeprowadzić bez gelda, przykładowo droższego czołgu zamienić na tańszy w rozrachunku. Bez golda opcja zamień nie działa przy maszynach, które są wytypowane na zamianę, Widocznie tka czy siak połowę wartości golda maszyny trzeba uiścić nawet jeśli maszyna którą zamieniamy jeest droższa od zamienianej.

 

 


Edited by _Yamato_, 07 February 2018 - 10:59 AM.


Mr_Goral #10 Posted 07 February 2018 - 10:57 AM

    Corporal

  • Player
  • 33680 battles
  • 140
  • [GE-PL] GE-PL
  • Member since:
    12-07-2014

View Post_Yamato_, on 07 February 2018 - 10:50 AM, said:

Pytanko.. w jaki sposób kliknąć na drzewku czy na czołgu aby pojawiła się opcja zamiany? Czy muszę mieć gold na koncie jeśli np chciałbym przykładowo zamienić czołg o wartości 11500 golda na czołg VI poziomu kosztujący normalnie 3500? Czyli jeśli IS6 przy zamianie zostałby wyceniony za połowę czyli jakies  5750 to na type64 powinno starczyć chyba i jeszcze zostać..

 

Nie mozesz wymienić czolgu wyższego poziomu na czołg nizszego. Odwrotnie jednak juz mozna



_Yamato_ #11 Posted 07 February 2018 - 11:05 AM

    Sergeant

  • Player
  • 40044 battles
  • 289
  • Member since:
    04-07-2012
Edytowano

Edited by BunnyCommander, 13 April 2018 - 02:24 PM.
Post był edytowany - niestosowne uwagi/słownictwo.


KrzychupolanD #12 Posted 07 February 2018 - 11:05 AM

    Private

  • Player
  • 15445 battles
  • 7
  • Member since:
    01-11-2013

View Post_Yamato_, on 07 February 2018 - 09:50 AM, said:

Pytanko.. w jaki sposób kliknąć na drzewku czy na czołgu aby pojawiła się opcja zamiany? Czy muszę mieć gold na koncie jeśli np chciałbym przykładowo zamienić czołg o wartości 11500 golda na czołg VI poziomu kosztujący normalnie 3500? Czyli jeśli IS6 przy zamianie zostałby wyceniony za połowę czyli jakies  5750 to na type64 powinno starczyć chyba i jeszcze zostać..

To jakaś lipa jest bo nie da rady operacji przeprowadzić bez gelda, przykładowo droższego czołgu zamienić na tańszy w rozrachunku. Bez golda opcja zamień nie działa przy maszynach, które są wytypowane na zamianę, Widocznie tka czy siak połowę wartości golda maszyny trzeba uiścić nawet jeśli maszyna którą zamieniamy jeest droższa od zamienianej.

 

 

 

Właśnie to jest to że ten inteligentyny system już sam przelicza ci czołgi jakie masz i ile ci za nie potrącić i też ile masz golda na koncie wtedy ci ''pozwoli'' i da ci opcje wymień nie bój żaby wg tak to zrobiło żeby im żaden gold nie umknął ;)

Natural__ #13 Posted 07 February 2018 - 11:06 AM

    Captain

  • Player
  • 39105 battles
  • 2,117
  • [S_W_F] S_W_F
  • Member since:
    09-18-2012

View Post_Yamato_, on 07 February 2018 - 10:50 AM, said:

Pytanko.. w jaki sposób kliknąć na drzewku czy na czołgu aby pojawiła się opcja zamiany? Czy muszę mieć gold na koncie jeśli np chciałbym przykładowo zamienić czołg o wartości 11500 golda na czołg VI poziomu kosztujący normalnie 3500? Czyli jeśli IS6 przy zamianie zostałby wyceniony za połowę czyli jakies  5750 to na type64 powinno starczyć chyba i jeszcze zostać..

Tak ciężko zrozumieć komunikat WG? Mam nieodparte wrażenie, że spora liczba graczy trafnie dobiera avatary do swojego typu osobowości.



KrzychupolanD #14 Posted 07 February 2018 - 11:07 AM

    Private

  • Player
  • 15445 battles
  • 7
  • Member since:
    01-11-2013

View PostKrzychupolanD, on 07 February 2018 - 10:05 AM, said:

 

Właśnie to jest to że ten inteligentyny system już sam przelicza ci czołgi jakie masz i ile ci za nie potrącić i też ile masz golda na koncie wtedy ci ''pozwoli'' i da ci opcje wymień nie bój żaby wg tak to zrobiło żeby im żaden gold nie umknął ;)

 

A i nie można 8 zmieniać na 7 tylko niższe na wyższe tiery

_Yamato_ #15 Posted 07 February 2018 - 11:12 AM

    Sergeant

  • Player
  • 40044 battles
  • 289
  • Member since:
    04-07-2012

View PostNatural__, on 07 February 2018 - 10:06 AM, said:

Tak ciężko zrozumieć komunikat WG? Mam nieodparte wrażenie, że spora liczba graczy trafnie dobiera avatary do swojego typu osobowości.

 

Czy ja Cię koleś obrażam personalnie? Miałem wątpliwości dlatego zapytałem. Jesteś z tych co na miejscu nie mogą usiedzieć, żeby się do kogoś nie przyp... lić i najlepiej potrolować jeszcze jego rodzinę wtedy orgazm gotowy.. 

piotreklotrek #16 Posted 07 February 2018 - 11:15 AM

    Private

  • Player
  • 11134 battles
  • 3
  • Member since:
    09-05-2016
Siema, mam pytanie, nie posiadam golda na koncie a chciałbym wymienić AMX CDC na Panther 8,8. Jak ??? 

_Yamato_ #17 Posted 07 February 2018 - 11:17 AM

    Sergeant

  • Player
  • 40044 battles
  • 289
  • Member since:
    04-07-2012
Wychodzi na to, że bez przygotowanej połowy wartości maszyny w goldzie, nic z tej wymiany nie będzie. 

piotreklotrek #18 Posted 07 February 2018 - 11:18 AM

    Private

  • Player
  • 11134 battles
  • 3
  • Member since:
    09-05-2016
Ale lipa ;( . Dzięki

Alpa_Chino #19 Posted 07 February 2018 - 11:32 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 33478 battles
  • 3,239
  • Member since:
    03-23-2011
Bez sensu, nie można się targować.

Inherek_PL #20 Posted 07 February 2018 - 11:42 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 11386 battles
  • 1,282
  • Member since:
    12-02-2015

View Postpiotreklotrek, on 07 February 2018 - 11:15 AM, said:

Siema, mam pytanie, nie posiadam golda na koncie a chciałbym wymienić AMX CDC na Panther 8,8. Jak ??? 

 

Kupić golda??




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users