Jump to content


Cant load game after 9.22


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

FsAviX #1 Posted 07 February 2018 - 08:50 PM

    Sergeant

  • Player
  • 25090 battles
  • 226
  • Member since:
    04-06-2013

The game wont start up at all...

 

anyone else having this problem?



kaneloon #2 Posted 07 February 2018 - 08:54 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 26623 battles
  • 832
  • [OBLIC] OBLIC
  • Member since:
    11-18-2011
You have to use the other starter, the one with the news, to load the new version.

FsAviX #3 Posted 07 February 2018 - 08:56 PM

    Sergeant

  • Player
  • 25090 battles
  • 226
  • Member since:
    04-06-2013
What do you mean? im starting the game as i always have

kaneloon #4 Posted 07 February 2018 - 08:58 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 26623 battles
  • 832
  • [OBLIC] OBLIC
  • Member since:
    11-18-2011
I am on my phone, cant be very precise but you have another startup script in the same directory as the other.

AliceUnchained #5 Posted 07 February 2018 - 08:58 PM

    General

  • Player
  • 37820 battles
  • 8,520
  • [322] 322
  • Member since:
    10-18-2011
That or try without MODs...

jack_timber #6 Posted 07 February 2018 - 09:03 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 31140 battles
  • 1,594
  • Member since:
    07-26-2014

I had problems with the update at one point, I kid you not, it said it had 117777624.99 TB to download, thought it was trying to download the sum total of Googles servers.

But once I restarted pc it was ok.

But try starting in safe mode...



TheOneAboveAII #7 Posted 07 February 2018 - 09:05 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 12064 battles
  • 443
  • [S4LT] S4LT
  • Member since:
    07-14-2016

View Postjack_timber, on 07 February 2018 - 08:03 PM, said:

I had problems with the update at one point, I kid you not, it said it had 117777624.99 TB to download, thought it was trying to download the sum total of Googles servers.

But once I restarted pc it was ok.

But try starting in safe mode...

 

I can already imagine your ISP climbing up the ladder to cut your internet cable :)

OreH75 #8 Posted 07 February 2018 - 09:08 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 46058 battles
  • 1,731
  • [3V] 3V
  • Member since:
    05-29-2013
Start it from the wotlauncher and/or remove mods.

Rager64 #9 Posted 07 February 2018 - 09:10 PM

    Private

  • Player
  • 8175 battles
  • 12
  • Member since:
    03-11-2015
Had the same problem. Removed the EnemyIndicator.wotmod from mods\9.22.0. Game started again...

Derpy_Douge21 #10 Posted 20 February 2018 - 01:53 PM

    Private

  • Player
  • 3290 battles
  • 2
  • Member since:
    01-16-2017

Try to reinstall or do an integrity test

I have the same problem im currently trying to do and integrity test and it has found MISSING FILES !

Maybe u have some missing files too ?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users