Jump to content


Update 1.0: Join the Beta!


  • Please log in to reply
165 replies to this topic

BlacK_WidoW_RO #41 Posted 09 February 2018 - 04:58 PM

    Private

  • Player
  • 26972 battles
  • 46
  • [-GTL-] -GTL-
  • Member since:
    04-01-2015

i see black texture all around the map..even in close range.. with Almost full graphics

 HERE ARE FEW SS



jirkoh #42 Posted 09 February 2018 - 05:01 PM

    Private

  • Player
  • 4277 battles
  • 4
  • Member since:
    01-18-2013
I keep getting a bug that says "Updating garage" and it does not let me play. Anyone else have the same problem?

Kandly #43 Posted 09 February 2018 - 05:05 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 698 battles
  • 788
  • Member since:
    08-23-2016

View PostKaramitros, on 09 February 2018 - 12:28 PM, said:

Guys, do you have sounds when your tank gets hit in 1.0 Test server, like, the breaking sounds when a shell enters your tank. I just have 0 idea when i get hit, apart from the damage taken display on the bottom.

 

Hey Karamitros! I can confirm that we're aware of this issue. I forwarded it along with the rest of the bugs and feedback you guys shared here today. I'll keep you posted. Thanks!

Kandly #44 Posted 09 February 2018 - 05:08 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 698 battles
  • 788
  • Member since:
    08-23-2016

View Postjirkoh, on 09 February 2018 - 04:01 PM, said:

I keep getting a bug that says "Updating garage" and it does not let me play. Anyone else have the same problem?

 

Hey, jirkoh! :) This bug was also reported several times today and it's been included in the feedback, so I can confirm that we're aware of it. I'll update you as soon as I get some info. Sorry for the inconvenience!

SCOLANATOR #45 Posted 09 February 2018 - 05:33 PM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 20431 battles
  • 162
  • [GO-IN] GO-IN
  • Member since:
    09-15-2010

Runs great on ultra. Love that there's no 120fps cap anymore.

Only bug so far.

 

- No recieving damage sounds



SCOLANATOR #46 Posted 09 February 2018 - 05:42 PM

    Corporal

  • Beta Tester
  • 20431 battles
  • 162
  • [GO-IN] GO-IN
  • Member since:
    09-15-2010

Three more issues I've found.

 

- Red outline around enemy tanks was not working when I was aiming through a bush on Erlenberg

- Trees being knocked down when you drive over them looks stuttery, like the physics frame rate of trees is too low, all other physics look fine

- Horrible Chromatic Abberation around objects, PLEASE give us an option to turn off this horrible effect. Added a picture, look at the right side of the archway, it can look worse than this.

 

https://imgur.com/a/kUtyH

 

Edit: I should add for the physics, I'm playing on ultra on a 165Hz monitor, so maybe this is an issue for very high frame rate players.


Edited by SCOLANATOR, 09 February 2018 - 05:43 PM.


Nenad_Simonovic_steel #47 Posted 09 February 2018 - 05:43 PM

    Private

  • Player
  • 33420 battles
  • 13
  • [O-S-A] O-S-A
  • Member since:
    01-09-2016

View PostSCOLANATOR, on 09 February 2018 - 05:33 PM, said:

- No recieving damage sounds

 

same for me no damage sounds

immoP #48 Posted 09 February 2018 - 06:00 PM

    Private

  • Player
  • 23576 battles
  • 1
  • Member since:
    06-12-2011
On sniper mode the textures are offset.

Attached Thumbnails


Edited by immoP, 09 February 2018 - 06:02 PM.


Felto #49 Posted 09 February 2018 - 06:11 PM

    Private

  • Player
  • 22194 battles
  • 34
  • Member since:
    07-26-2013

View PostKaramitros, on 09 February 2018 - 12:28 PM, said:

Guys, do you have sounds when your tank gets hit in 1.0 Test server, like, the breaking sounds when a shell enters your tank. I just have 0 idea when i get hit, apart from the damage taken display on the bottom.

 

That's an issue for me too. When I get hit I just see the received damage or blocked damage. The shell doesn't make any sound whatsoever. WG pls fix 

Bucifel #50 Posted 09 February 2018 - 06:16 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 30979 battles
  • 1,373
  • [B4DD] B4DD
  • Member since:
    03-18-2013
if you BALANCE were like this...:facepalm:

Edited by Bucifel, 09 February 2018 - 06:16 PM.


thiextar #51 Posted 09 February 2018 - 06:33 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 15416 battles
  • 532
  • Member since:
    06-21-2012

On the new hd maps, i noticed that you are using a lot more rock/stone surfaces for bits, which is an issue, because the physics are completely broken on those surfaces. Let me give you an example:

 

On the hill on mines, quite a lot of the ledges are made of rock, and are naturally sloped downwards slightly, it looks completely fine and intended to be used for peeking down and shooting at targets below the hill. Issue is tho, that as soon as your tank touches the stone surface, your tanks just starts to uncontrollably slide down the very minor slope to its death.

 

If you are going to use these surfaces because they look good, i would suggest you fix the physics on them. Right now its as if they were drenched in soap!



ibrox3 #52 Posted 09 February 2018 - 06:53 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 61644 battles
  • 314
  • [KUDOS] KUDOS
  • Member since:
    04-09-2011

I wanted to report an error so the Common Test has a button for that  -which does not work !

So there is also an error in the error reporter !

 

My issue is I play in windowed mode on one of two monitors - I played last night and saved as windowed - today it has reset to full screen and this messes with my other monitor makes my browser go black etc.

 

So I want this saved window mode to remain saved as in the usual game.....



ibrox3 #53 Posted 09 February 2018 - 06:56 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 61644 battles
  • 314
  • [KUDOS] KUDOS
  • Member since:
    04-09-2011

Also the drain on the graphics card "in garage" was always worse than the game .....

It just got worse again

Graphics fan is going crazy in garage.



ibrox3 #54 Posted 09 February 2018 - 07:01 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 61644 battles
  • 314
  • [KUDOS] KUDOS
  • Member since:
    04-09-2011
WhenI play the Strv 103b there is a line of text permanently in the middle of the screen telling me which button to press to toggle travel and siege modes  - need to get rid of that.

ibrox3 #55 Posted 09 February 2018 - 07:07 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 61644 battles
  • 314
  • [KUDOS] KUDOS
  • Member since:
    04-09-2011
2 new trees by the waters edge K7 of Serene Coast do not fall over ....

ibrox3 #56 Posted 09 February 2018 - 07:20 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 61644 battles
  • 314
  • [KUDOS] KUDOS
  • Member since:
    04-09-2011

Just played the NE side of the Grand Battle Nebelburg.

 

It's  a new map so you may have thought not much change - however since the hill behind the spawn point allowed TD's a good view and some cover so they could play a part in the game (before they got spotted and trashed) the map dev has taken out all the soft cover  - there is no hard cover either so once again another NERF for TD's 

 

If you play a strv103b it not only has no turret - but it has siege mode and cannot hit a barn door in travel mode -so you cannot peek a boo around a rock like the other tanks can - remove all the useful cover and you take its one advantage camo .....



moving_shadow #57 Posted 09 February 2018 - 07:21 PM

    Private

  • Player
  • 41301 battles
  • 14
  • Member since:
    11-23-2012

the new update comes with the new floating tank

Posted Image

Posted Image


Edited by im_trapped, 09 February 2018 - 07:25 PM.


ibrox3 #58 Posted 09 February 2018 - 07:23 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 61644 battles
  • 314
  • [KUDOS] KUDOS
  • Member since:
    04-09-2011
Comes with lots of "floaters" they are the maps......

Killing_One #59 Posted 09 February 2018 - 07:27 PM

    Private

  • Player
  • 25610 battles
  • 3
  • [NLR] NLR
  • Member since:
    03-10-2013
Update the garage and remains in this mode, what is the problem???:unsure:

ibrox3 #60 Posted 09 February 2018 - 07:30 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 61644 battles
  • 314
  • [KUDOS] KUDOS
  • Member since:
    04-09-2011
 

View PostKilling_One, on 09 February 2018 - 07:27 PM, said:

Update the garage and remains in this mode, what is the problem???:unsure:

 

Who is that question for?




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users