Jump to content


Public Test


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Louis2brosGummer #1 Posted 10 February 2018 - 08:25 PM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 29842 battles
  • 847
  • Member since:
    01-10-2011

Hi all,

 

A short question, and maybe somebody knows the answer.

I have downloaded and installed the public test version via the anouncement on the newspage.

All fine, but when i want to log in, i get a red notification stating that the test server is temporarily unavailable. try again later etc...

However when i visit the forumpages for the test everybody seems to be playing....did it let me download the correct version? does anybody know, it says 0.9.23 Common Test version #766 on the top. that should be correct i believe. it's not blocked by the firewall.

:(



Sfinski #2 Posted 10 February 2018 - 08:32 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 29721 battles
  • 1,990
  • [-PJ-] -PJ-
  • Member since:
    09-26-2013
Worked for me.

 



ricoBenitez1 #3 Posted 11 February 2018 - 06:34 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 506 battles
  • 566
  • Member since:
    10-29-2013
Worked fine here too.

jack_timber #4 Posted 11 February 2018 - 08:05 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 31165 battles
  • 1,600
  • Member since:
    07-26-2014
Yes works for me, maybe to many people on CT it will usually place you in queue though....

Louis2brosGummer #5 Posted 11 February 2018 - 10:32 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 29842 battles
  • 847
  • Member since:
    01-10-2011

Strange,

 

Still getting the same message. damn, normal game works just fine.

Too bad, i guess i will have to wait it out till it goes live...






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users