Jump to content


Launcher won't update HELP!


  • This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

DragonFighter2003 #1 Posted 15 February 2018 - 02:03 PM

    Private

  • Player
  • 7684 battles
  • 12
  • [REDSC] REDSC
  • Member since:
    04-25-2015
I launched the world of tank launcher and left the computer to install the updates.After a wile i came back and it sad critical error.And it showed this.If you know how to fix it help!!

Attached Files

  • Attached File   Untitled.png   411.24K

Edited by DragonFighter2003, 15 February 2018 - 02:29 PM.


TsundereWaffle #2 Posted 15 February 2018 - 02:12 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 27233 battles
  • 11,037
  • [LEWD] LEWD
  • Member since:
    03-31-2013
could you use an image that isn't for ants?

DragonFighter2003 #3 Posted 15 February 2018 - 02:29 PM

    Private

  • Player
  • 7684 battles
  • 12
  • [REDSC] REDSC
  • Member since:
    04-25-2015
here you are

TsundereWaffle #4 Posted 15 February 2018 - 02:35 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 27233 battles
  • 11,037
  • [LEWD] LEWD
  • Member since:
    03-31-2013
Well, have you taken a look at the log file?

ameraalfuraty #5 Posted 27 February 2018 - 10:39 PM

    Private

  • Player
  • 7903 battles
  • 3
  • Member since:
    08-23-2013
Same here please help.....:arta:

ameraalfuraty #6 Posted 27 February 2018 - 10:42 PM

    Private

  • Player
  • 7903 battles
  • 3
  • Member since:
    08-23-2013

My Log:

 

My Log:

((

[pid=6416] 28/02/2018 00:35:45  WARNING: Executable name 'gWargamingGameUpdater.exe' differs from expected 'WargamingGameUpdater.exe' 
[pid=6416] 28/02/2018 00:35:45   Start "gWargamingGameUpdater.exe" params=""H:\Games\World_of_Tanks\gWargamingGameUpdater.exe" "
[pid=6416] 28/02/2018 00:35:45   Info for "gWargamingGameUpdater.exe": Version: 0.3.25.152, Comment: "Built: 20171228 091626, Revision: #627537 (stable_3.25)"
[pid=6416] 28/02/2018 00:35:45   Using default CL request -protocol 1 -command sync
[pid=6416] 28/02/2018 00:35:45   Processing CLI request with protocol 1
[pid=6416] 28/02/2018 00:35:45   Loading localized resources...
[pid=6416] 28/02/2018 00:35:45  ERROR: Unknown  error while loading localized resources from res://WargamingGameUpdater.exe/htm/data/localized/tray_res.xml
[pid=6416] 28/02/2018 00:35:45  ERROR: Critical error at startup. Closing instance.
[pid=6416] 28/02/2018 00:35:45   Exiting instance...))

Edited by Jahpero, 17 July 2018 - 10:10 AM.
This post has been edited by the moderation team due to red color


OTFY #7 Posted 14 July 2018 - 10:42 PM

    Private

  • Player
  • 13066 battles
  • 1
  • [-FCR-] -FCR-
  • Member since:
    08-14-2015
[pid=2888] 14/07/2018 23:22:50  Using default CL request -protocol 1 -command sync
[pid=2888] 14/07/2018 23:22:51  Processing CLI request with protocol 1
[pid=2888] 14/07/2018 23:22:51  Loading localized resources...
[pid=2888] 14/07/2018 23:22:51  ERROR: Unknown error while loading localized resources from res://WargamingGameUpdater.exe/htm/data/localized/tray_res.xml
[pid=2888] 14/07/2018 23:22:51  ERROR: Critical error at startup. Closing instance.
[pid=2888] 14/07/2018 23:22:51  Exiting instance...


Nishi_Kinuyo #8 Posted 14 July 2018 - 11:19 PM

    Brigadier

  • Player
  • 7762 battles
  • 4,266
  • [GUP] GUP
  • Member since:
    05-28-2011
You could try a file integrity check from the settings tab...

Angelo51 #9 Posted 15 July 2018 - 02:18 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 66707 battles
  • 318
  • [HELL5] HELL5
  • Member since:
    12-30-2012
Uninstall WOT in the program file.  Then scan your computer with an Anti-Virus to see if you have something on your computer.  I would also recommend you download the Norton Power Tool from Symantec and run it too, as it can find problems that other Anti-Virus programs miss.  Then Reinstall a new version of WOT.  If you use MODS be very careful where you get them from.

Jahpero #10 Posted 17 July 2018 - 10:09 AM

    Moderator

  • Moderator
  • 8210 battles
  • 1,335
  • [WG_M] WG_M
  • Member since:
    07-03-2017

Hello everyone ! 

This thread is now locked due to not being in the correct section (Off-topic instead of tech-corner).

Furthermore, this topic is an old one bumped: It would be better for you to create a new one.

 

Jahpero






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users