Jump to content


marks of excellence display mod

mod MoE marks of excellence ingame

  • Please log in to reply
245 replies to this topic

Ashby80 #141 Posted 09 February 2019 - 02:07 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 19504 battles
  • 94
  • Member since:
    11-09-2014

View PostHammerhead20, on 09 February 2019 - 10:50 AM, said:

 

Yes, it's working.

 

Just place your files into 1.4's version "mods" folder.

 

Thanks that helped!

Hammerhead20 #142 Posted 09 February 2019 - 03:15 PM

    Captain

  • Player
  • 30588 battles
  • 2,275
  • Member since:
    06-29-2011

View PostAshby80, on 09 February 2019 - 04:07 PM, said:

 

Thanks that helped!

 

No problem, mate.

7thSyndicate #143 Posted 10 February 2019 - 07:22 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 46932 battles
  • 690
  • Member since:
    10-09-2012

View PostHammerhead20, on 09 February 2019 - 09:50 AM, said:

 

Yes, it's working.

 

Just place your files into 1.4's version "mods" folder.

 

Yeah, tryed after i posted, thanks :)

 



spoterRU #144 Posted 17 February 2019 - 07:56 PM

    Sergeant

  • Player
  • 704 battles
  • 256
  • Member since:
    09-26-2014

mod_marksOnGunExtended 5.11

 - added 4 new visual styles

 - fixed issue with 100% moe

 - added new option "Battle: show damage to +0.5%"

 


Edited by spoter_RU, 17 February 2019 - 10:31 PM.


spoterRU #145 Posted 18 February 2019 - 02:38 PM

    Sergeant

  • Player
  • 704 battles
  • 256
  • Member since:
    09-26-2014

mod_marksOnGunExtended 5.13

- fixed issued

- fixed style colors


Edited by spoter_RU, 18 February 2019 - 06:09 PM.


spoterRU #146 Posted 20 February 2019 - 01:34 AM

    Sergeant

  • Player
  • 704 battles
  • 256
  • Member since:
    09-26-2014

mod_marksOnGunExtended 6.00

- fixed bugs

- added resize buttons

- added reset buttons



theDrivic #147 Posted 23 February 2019 - 03:01 AM

    Private

  • Player
  • 6901 battles
  • 1
  • Member since:
    10-20-2018

View Postspoter_RU, on 20 February 2019 - 01:34 AM, said:

mod_marksOnGunExtended 6.00

- fixed bugs

- added resize buttons

- added reset buttons

 

Hi spoter_RU, can you help me out with a "play more" error?

 

I installed your mod correctly and it was working perfectly. Then I tried changing the visual style from the preset (Maximum 2, I believe) to Simple and ever since I get an error saying "play more" in the damage brackets.

play more.png

 

You can see it in my attached file and I'll try to describe what I did step-by-step:

  • I installed your mod using version 6.00 - it worked perfectly (both in the garage and in-game)
  • I changed the visual style using the garage Mod Preferences, joined a match and the mod was broken - showing "play more" and not updating the Mark of Excellence percentage.
  • I reinstalled it, installed an older version, cleared the game cache, verified the integrity (using the launcher) - nothing worked, still displaying the same error.

 

I'm completely at a loss. And I don't like the fact that the game is saving some mod info somewhere else, since not even completely uninstalling the mod fixed the issue.



spoterRU #148 Posted 23 February 2019 - 09:32 AM

    Sergeant

  • Player
  • 704 battles
  • 256
  • Member since:
    09-26-2014

View PosttheDrivic, on 23 February 2019 - 05:01 AM, said:

 

Hi spoter_RU, can you help me out with a "play more" error?

 

I installed your mod correctly and it was working perfectly. Then I tried changing the visual style from the preset (Maximum 2, I believe) to Simple and ever since I get an error saying "play more" in the damage brackets.

play more.png

 

You can see it in my attached file and I'll try to describe what I did step-by-step:

  • I installed your mod using version 6.00 - it worked perfectly (both in the garage and in-game)
  • I changed the visual style using the garage Mod Preferences, joined a match and the mod was broken - showing "play more" and not updating the Mark of Excellence percentage.
  • I reinstalled it, installed an older version, cleared the game cache, verified the integrity (using the launcher) - nothing worked, still displaying the same error.

 

I'm completely at a loss. And I don't like the fact that the game is saving some mod info somewhere else, since not even completely uninstalling the mod fixed the issue.

 

you joking right?

Every day, on server on every vehicle start recalculate MoE limits.

Mod check new values and restore new values to normal work.

For this need do 2 or 3 battle on current vehicle on that day.

When data recalculated, mod show message: play more.

Understand?


Edited by spoter_RU, 23 February 2019 - 10:24 AM.


spoterRU #149 Posted 01 March 2019 - 11:26 PM

    Sergeant

  • Player
  • 704 battles
  • 256
  • Member since:
    09-26-2014

mod_marksOnGunExtended 6.01



Aslain #150 Posted 02 March 2019 - 11:09 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 14600 battles
  • 12,745
  • Member since:
    07-20-2010
Hi spoter, please consider to rework the ability to move the mod around the screen with mouse, it's still bugged since I reported it to you on KR year or two ago, usually after 1st move, sometimes after 2nd, depends on where you move it.

spoterRU #151 Posted 02 March 2019 - 11:13 AM

    Sergeant

  • Player
  • 704 battles
  • 256
  • Member since:
    09-26-2014

I know about it.

Wg set layer 0 for some flash, and when MoE mod moved on top, behind flash layer 0, and not able clickable.

Im add special keys to reset positions in battle: ctrl+shift+del, and it may change in settings.

 

Not able good way to fix this issue normally, sorry man.



spoterRU #152 Posted 02 March 2019 - 01:52 PM

    Sergeant

  • Player
  • 704 battles
  • 256
  • Member since:
    09-26-2014

mod_marksOnGunExtended 6.02

- disabled default Hello message.



spoterRU #153 Posted 03 March 2019 - 02:32 PM

    Sergeant

  • Player
  • 704 battles
  • 256
  • Member since:
    09-26-2014

mod_marksOnGunExtended 6.03

-fix colored issue in battle



spoterRU #154 Posted 06 April 2019 - 01:15 PM

    Sergeant

  • Player
  • 704 battles
  • 256
  • Member since:
    09-26-2014

Updated MoE mod 7.00

Added in hangar:



Karolin #155 Posted 15 April 2019 - 07:28 PM

    Private

  • Player
  • 53994 battles
  • 13
  • [NLR] NLR
  • Member since:
    03-16-2011

Hello guys.

i have a problem with this mod mark of Excellence calculator.

In game to mod+preferences settings im set to UI in battle @Circon choice [twitch.tv/circon]  this profile i prefer it. And the problem is when select other tanks, playing with other tanks, or close the game, this (Profile) UI in battle automatic change in @Skill4atu choice [twitch.tv/skill4tu] how can stop it?



spoterRU #156 Posted 15 April 2019 - 07:34 PM

    Sergeant

  • Player
  • 704 battles
  • 256
  • Member since:
    09-26-2014

Try delete /mods/configs/spoter folder.

And game folder path must be only eng translation like d:\games\World_of_Tanks 

Big problems if used other language like d:\игры\тунки\



Karolin #157 Posted 15 April 2019 - 07:39 PM

    Private

  • Player
  • 53994 battles
  • 13
  • [NLR] NLR
  • Member since:
    03-16-2011
Im try it and not working

Karolin #158 Posted 15 April 2019 - 08:59 PM

    Private

  • Player
  • 53994 battles
  • 13
  • [NLR] NLR
  • Member since:
    03-16-2011
Have it other same mod? ineed the simple mark of excellences calculator. same with circon profile just this

deorum #159 Posted 07 May 2019 - 08:24 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 34335 battles
  • 631
  • [2MANY] 2MANY
  • Member since:
    10-27-2010

Mod doesnt appear to be working 100% ok.

 

Each day for the first 2-3 battles of each vehicle, seems frozen. It doesnt show any change during the battle. In the Garage etc, seems fine. 

Only after 2-3 battles, starts to show the changes "live" during the battle. 

 

I know you said that , it needs to recalcute, but maybe it could use/remember the last times value for the first 2-3 battles? After all changes are not that BIG each day. 

2-3 battles, for each vehicle is quite a lot if you play 5-6 vehicles per day, it basically means, that all your day goes without having the mod. 


Edited by deorum, 07 May 2019 - 12:35 PM.


RaJCeL #160 Posted 07 May 2019 - 09:23 AM

    Captain

  • Player
  • 26806 battles
  • 2,371
  • Member since:
    10-14-2011

View Postdeorum, on 07 May 2019 - 09:24 AM, said:

Mod doesnt appear to be working 100% ok.

 

Each day for the first 2-3 battles of each vehicle, seems frozen. It doesnt show any change during the battle. In the Garage etc, seems fine. 

Only after 2-3 battles, starts to show for be changing "live" during the battle. 

 

I know you said that , it needs to recalcute, but maybe it could use/remember the last times value for the first 2-3 battles? After all changes are not that BIG each day. 

2-3 battles, for each vehicle is quite a lot if you play 5-6 vehicles per day, it basically means, that all your day goes without having the mod. 

 

You are playing the tank each day - ok to use old values.
Someone is playing a tank one day per month - nok to use old values.

To fix that it will need to add a date to remembered values and decide what is the border of outdated data.

Not sure if the effort is valuable, but it is in Spoter hands :)







Also tagged with mod, MoE, marks of excellence, ingame

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users