Jump to content


1.0 Güncellemesi: Beta 3


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

Community #1 Posted 22 February 2018 - 07:34 PM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 31,585
  • Member since:
    11-09-2011


Haber ögesinin tam metni

LORD091 #2 Posted 22 February 2018 - 09:17 PM

    Corporal

  • Player
  • 32184 battles
  • 173
  • Member since:
    08-18-2013
Umarım güzel bir işbirliği olur intel ile :)

zontaaaaa #3 Posted 22 February 2018 - 09:19 PM

    Sergeant

  • Player
  • 27015 battles
  • 270
  • [T1923] T1923
  • Member since:
    05-18-2012
Benim ki amd napçaz? 

tarikataka #4 Posted 22 February 2018 - 10:12 PM

    Major General

  • Player
  • 41271 battles
  • 5,600
  • [SIGUN] SIGUN
  • Member since:
    02-21-2013

View Postzontaaaaa, on 22 February 2018 - 04:49 PM, said:

Benim ki amd napçaz? 

 

amd kullananların aklındaki tek soru bu olucak :trollface:

Supreme_97 #5 Posted 22 February 2018 - 11:22 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 8508 battles
  • 346
  • [FATIH] FATIH
  • Member since:
    03-14-2017
Güvenlik açıklarından dolayı sert eleştirilerin hedefi olan İntel ile genellikle oyuncular tarafından bombalanan ve sevilmeyen WG güzel işbirliği :trollface:  

ankara1907 #6 Posted 23 February 2018 - 01:51 AM

    Sergeant

  • Player
  • 6826 battles
  • 217
  • Member since:
    10-06-2012
Bundan önceki beta da low ayarlarda 50-60 fps alıyorken son güncellemede low ayarlarda 30 fps almaya başladı. Ayriyetten madenler haritasında tepeden haritanın batısına doğru aşağıya inilmiyor. Tank taşların üstünde sıkıştı kaldı.

Hakan_yvs #7 Posted 23 February 2018 - 12:43 PM

    Private

  • Player
  • 5522 battles
  • 3
  • Member since:
    11-10-2017
oyun donuyor sürekli

mstgtahmin #8 Posted 24 February 2018 - 01:50 PM

    Private

  • Player
  • 27628 battles
  • 19
  • [KZGUN] KZGUN
  • Member since:
    06-23-2014
Beta 3 ile birlikte daha önce geri bildirimde bulunduğum zeminin siyah olması vs. hatalar düzeltilmiş. Sırf bu yüzden yeni bilgisayar alacağıma oyunu bırakmayı düşünüyordum. 1.0 ile devam gibi :)

AY_YILDIZ_01 #9 Posted 25 February 2018 - 08:00 PM

    Private

  • Player
  • 43593 battles
  • 34
  • Member since:
    05-20-2015

View PostCommunity, on 22 February 2018 - 07:34 PM, said:

<a href="https://worldoftanks.eu/tr/news/general-news/update-1-0-beta-3/">Haber ögesinin tam metni</a>

 

Beni̇m mesajimi silin bana ceza verin hatta hesabimida kapatin hic umrumda degil... Edited... Lan bu ekip dagiliminda adaletli olun.... 

Edited by Asklepi0s, 27 February 2018 - 07:14 PM.
Bu post moderasyon ekibi tarafından uygunsuz kelimeler barındırması sebebi ile değiştirilmiştir.


listen_little_man #10 Posted 26 February 2018 - 04:48 AM

    General

  • Player
  • 52218 battles
  • 9,073
  • Member since:
    06-11-2011

View PostTURKIYEM_MURAT01, on 25 February 2018 - 10:00 PM, said:

 

Edited

 

böyle çok sinirli olanların neden gurbetçi stayla nikleri oluyor? :unsure:

Edited by Asklepi0s, 27 February 2018 - 07:15 PM.


vuque #11 Posted 26 February 2018 - 02:20 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 18940 battles
  • 3,827
  • [6-45] 6-45
  • Member since:
    08-05-2010

View Postzontaaaaa, on 22 February 2018 - 09:19 PM, said:

Benim ki amd napçaz? 

 

View Posttarikataka, on 22 February 2018 - 10:12 PM, said:

 

amd kullananların aklındaki tek soru bu olucak :trollface:

 

AMD olduğu için herhangi bir sıkıntı yaşamayacaksınız, merak etmeyin. :)

_TRIrResistibLe #12 Posted 26 February 2018 - 06:39 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 22967 battles
  • 1,853
  • [TAF-G] TAF-G
  • Member since:
    02-15-2013

Oyun ilk başladıktan bir yarım dakika içinde ekran tamamen donuyor. 10-20 saniye sonra geri geliyor tabi ama hiç bir tuş bir şey işlemediğinden en son w tuşuna basılı tutuyorsan öyle devam ediyor tank. Bir kaç kişiye sordum oyun içinden var mı diye aynı sorun var dediler. Zaten takımın çoğu rus cevap bile verdikleri yok.

Ayrıca tank parça parça yükleniyor. İlk kaba çizimi geliyor sonra üst yan zırh paletler falan ayrı ayrı yükleniyor. Ben ssd'de yer olmadığı için hdd'ye kurdum ama yine de bu bir sorun sonuçta herkeste ssd yok.

Encore programı güzel çalışıyordu ama bence bu 1.0 'da baya bir bug sorunu yaşayacağız gibi bir his var içimde.



akuna #13 Posted 26 February 2018 - 07:09 PM

    Colonel

  • Player
  • 24050 battles
  • 3,823
  • Member since:
    02-10-2011
Neler var yeni?

Sharp1903 #14 Posted 27 February 2018 - 09:14 AM

    Captain

  • Player
  • 40012 battles
  • 2,479
  • [KAZMA] KAZMA
  • Member since:
    01-10-2014

Nvidia Wot'un yeni encore grafik motoru için yeni bir sürücü çıkarmış. Ayrıca pubg oynayan arkadaşlar da bu sürücüde performans artışını hissedecekmiş (10 serisi ekran kartına sahip olanlar) 

 

https://www.geforce....e-ready-driver 



anonym_sgPr1MWptd1P #15 Posted 27 February 2018 - 09:26 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 0 battles
  • 378
  • Member since:
    12-30-2018
bu guncelleme ne zaman gelecek belırlenmıs bır tarıh var mı 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users