Jump to content


My ping is screwed - everything else is just fine


  • Please log in to reply
125 replies to this topic

HundeWurst #1 Posted 25 February 2018 - 04:39 PM

    Brigadier

  • Player
  • 68870 battles
  • 4,314
  • [FAME] FAME
  • Member since:
    02-06-2012

Hey guys.

I tried to play the game for the first time in over a week. However I have serious ping issues. Im driving around with an average ping of 150 - thats hardly playable.

 

Besides the game everything is perfect and normal. Hell even Pingplotter does not show a single issue with the connection to the EU1 server. Yet ingame I have an unplayable ping.

 

Anyone has an idea or had similar issues in the past?



smokeytheband1t #2 Posted 25 February 2018 - 04:40 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8454 battles
  • 58
  • Member since:
    12-05-2016
I usually sit around, 20-30 ms.. sitting at a constant 140-170'ish ping now.. servers be acting up

clixor #3 Posted 25 February 2018 - 04:41 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 50972 battles
  • 3,028
  • Member since:
    08-07-2011
same here. 150 - 200ms while normal 10 - 30.

Floris123cool #4 Posted 25 February 2018 - 04:41 PM

    Private

  • Player
  • 12363 battles
  • 41
  • [ENZYM] ENZYM
  • Member since:
    06-18-2011
Same here, normally I have around 30 ms, now it's everywhere from 150 to 200. What's going on?

HundeWurst #5 Posted 25 February 2018 - 04:41 PM

    Brigadier

  • Player
  • 68870 battles
  • 4,314
  • [FAME] FAME
  • Member since:
    02-06-2012
OK so thats not me being stupid or something. THats the servers dying or being stupid or whatever.... Nice to know.

Oracle_Jones #6 Posted 25 February 2018 - 04:42 PM

    Private

  • Player
  • 31191 battles
  • 2
  • [TFUK] TFUK
  • Member since:
    05-06-2011

Same issue here 170 ping +

and no my connection works fine



JohnnyKLu #7 Posted 25 February 2018 - 04:42 PM

    Private

  • Player
  • 18568 battles
  • 37
  • [POWNY] POWNY
  • Member since:
    09-30-2015
Same problem. My internet provider is UPC.

jdc302 #8 Posted 25 February 2018 - 04:42 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 14729 battles
  • 76
  • Member since:
    07-09-2011

Same, played 2 games with around 200 ping, normally I have 30-40 ping. Probably server problems again.

Of to an other game for today then. Wanted to unlock some modules with the x3 xp.


Edited by jdc302, 25 February 2018 - 04:46 PM.


smokeytheband1t #9 Posted 25 February 2018 - 04:43 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 8454 battles
  • 58
  • Member since:
    12-05-2016

View PostWunderWurst, on 25 February 2018 - 04:41 PM, said:

OK so thats not me being stupid or something. THats the servers dying or being stupid or whatever.... Nice to know.

 

yup..

belkov #10 Posted 25 February 2018 - 04:45 PM

    Sergeant

  • Beta Tester
  • 29477 battles
  • 227
  • Member since:
    11-28-2010
Ditto, high ping and the packetloss light is red constantly....servers are acting up again

LolRoll #11 Posted 25 February 2018 - 04:48 PM

    Private

  • Player
  • 28008 battles
  • 15
  • [RGT] RGT
  • Member since:
    04-20-2014
Same here. Pingpoltter shows no issues even though i'm sitting ingame with 200ms instead of the usual 30ms

ThomasGHornauer #12 Posted 25 February 2018 - 04:55 PM

    Private

  • Player
  • 13958 battles
  • 3
  • Member since:
    10-12-2011
Same here, usually 20-30ms, now at ~190ms constantly. Have that issue only in WoT, everything else just fine.

Gtidriver38 #13 Posted 25 February 2018 - 04:55 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 45979 battles
  • 46
  • Member since:
    01-13-2011
Same problem.

TehSharpie #14 Posted 25 February 2018 - 04:58 PM

    Private

  • Player
  • 23361 battles
  • 8
  • Member since:
    12-13-2011

Ping 200 on both european servers for me, since approx 15-20mins.

Everything else and pings in other applications are fine.

 

Just WG routes/servers again as alaways, will i get a refund on my boosters?



Gtidriver38 #15 Posted 25 February 2018 - 05:01 PM

    Private

  • Beta Tester
  • 45979 battles
  • 46
  • Member since:
    01-13-2011
I was thinking boosters only give bad RNG, no they also give bad Ping ?

SharpEyez #16 Posted 25 February 2018 - 05:03 PM

    Corporal

  • Player
  • 12355 battles
  • 116
  • Member since:
    02-24-2015
Its this fking ranked mode, that fks it all up.

knhans #17 Posted 25 February 2018 - 05:04 PM

    Private

  • Player
  • 16919 battles
  • 1
  • Member since:
    02-17-2011
same here

Oracle_Jones #18 Posted 25 February 2018 - 05:06 PM

    Private

  • Player
  • 31191 battles
  • 2
  • [TFUK] TFUK
  • Member since:
    05-06-2011
its a shame.. unplayable today.. another day lost and boosters wasted.

Zdebi #19 Posted 25 February 2018 - 05:14 PM

    Private

  • Player
  • 26875 battles
  • 17
  • [E-5OM] E-5OM
  • Member since:
    08-25-2011
Same here. I am glad I am not the only one.

TehSharpie #20 Posted 25 February 2018 - 05:15 PM

    Private

  • Player
  • 23361 battles
  • 8
  • Member since:
    12-13-2011
even the forums went 502 for a short time, its nice how they [edited]up the content and nothing changes on performance




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users