Jump to content


insane lag?


  • Please log in to reply
23 replies to this topic

SharpEyez #1 Posted 25 February 2018 - 04:39 PM

    Corporal

  • Player
  • 12355 battles
  • 116
  • Member since:
    02-24-2015

What is going on with the WG servers last few days i'm getting all out of nowhere insane lag spikes.

 

I pinged my own PC to the WG eu1 and eu2 login servers and get a 25-35ms ping result but once I login and play a game its 140-500ms.

 

Does anyone else experiencing the same issue.

 

Edit:

I know pinging the login servers is useless, since the login servers differ from the actual game servers.

I followed WG's instructions and used ping plotter and created a support ticket.


Edited by SharpEyez, 26 February 2018 - 11:41 AM.


Floris123cool #2 Posted 25 February 2018 - 04:43 PM

    Private

  • Player
  • 12592 battles
  • 41
  • [ENZYM] ENZYM
  • Member since:
    06-18-2011
Same, normally I have around 30 ping, but now it's like 150-200

Martijn_mk2 #3 Posted 25 February 2018 - 04:52 PM

    Sergeant

  • Player
  • 5840 battles
  • 291
  • Member since:
    03-19-2013

I had the sam just now.

150-200 ping

Stopped playing 


Edited by Martijn_mk2, 25 February 2018 - 05:17 PM.


m00h #4 Posted 25 February 2018 - 05:03 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 85456 battles
  • 1,365
  • [322] 322
  • Member since:
    09-30-2011
same here ~200 ping, when normally it's around 20.

SirMaus #5 Posted 25 February 2018 - 05:30 PM

    Private

  • Player
  • 16056 battles
  • 18
  • [S_M_S] S_M_S
  • Member since:
    11-19-2012
Yes same here. 150-250ping (normal 30-50)

rlinex #6 Posted 25 February 2018 - 05:33 PM

    Private

  • Player
  • 9783 battles
  • 2
  • [LVGD] LVGD
  • Member since:
    05-14-2012

same here! normal ping from CMD is 30-50, in-game 150+++

I've used my reserves, but cannot play... how can I get them back???

 

TRACERT:

https://imgur.com/A7nfyaC


PING:

https://imgur.com/tWRpKRc


INGAME:

https://imgur.com/62lkHj2

 

 



StillNoName #7 Posted 25 February 2018 - 05:34 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 40493 battles
  • 433
  • Member since:
    07-08-2011
if you check your pingplotter you will see one of the nodes went full monkaS so until it resolves or you get onto a different node you can forget low ping, gl. 

StillNoName #8 Posted 25 February 2018 - 05:34 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 40493 battles
  • 433
  • Member since:
    07-08-2011

View Postrlinex, on 25 February 2018 - 04:33 PM, said:

same here! normal ping from CMD is 30-50, in-game 150+++

I've used my reserves, but cannot play... how can I get them back???

 

TRACERT:

https://imgur.com/A7nfyaC


PING:

https://imgur.com/tWRpKRc


INGAME:

https://imgur.com/62lkHj2

 

 

 

login servers are not the same as the game servers so that doesn't matter, i never have low ping on my login servers

Edited by DaMP13R, 25 February 2018 - 05:35 PM.


Darth_Clicker #9 Posted 25 February 2018 - 05:43 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 54672 battles
  • 3,338
  • [4RCE] 4RCE
  • Member since:
    04-30-2013
same here...normally about 30 ping, but the last 20 minutes or so 200.

Homer_J #10 Posted 25 February 2018 - 06:08 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 29674 battles
  • 31,384
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Postrlinex, on 25 February 2018 - 04:33 PM, said:

same here! normal ping from CMD is 30-50, in-game 150+++

I've used my reserves, but cannot play... how can I get them back???

 

Try the other server?



Skipper #11 Posted 25 February 2018 - 06:32 PM

    Lance-corporal

  • Beta Tester
  • 70190 battles
  • 84
  • Member since:
    10-11-2010
So not only I have regular PING about 200-300 ms? No matter what server I play. EU1 or EU2 no difference.

Redcloud_One #12 Posted 25 February 2018 - 06:56 PM

    Private

  • Player
  • 49300 battles
  • 7
  • [RDDTF] RDDTF
  • Member since:
    08-21-2016
same here.

1st_Rob #13 Posted 25 February 2018 - 06:56 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 51045 battles
  • 377
  • [TRIGG] TRIGG
  • Member since:
    04-01-2012
Same. ~240ms ping, unplayable.

MarcoStrapone #14 Posted 25 February 2018 - 06:57 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 38049 battles
  • 751
  • [-BOMB] -BOMB
  • Member since:
    08-11-2013

lagging start at evening, morning and early night is ok.



Redcloud_One #15 Posted 25 February 2018 - 07:24 PM

    Private

  • Player
  • 49300 battles
  • 7
  • [RDDTF] RDDTF
  • Member since:
    08-21-2016
still 240ms lag

Dr_Zap #16 Posted 25 February 2018 - 07:35 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 57054 battles
  • 1,539
  • [HE-JA] HE-JA
  • Member since:
    08-12-2011
Same on both servers, completly unplayable.

Peccavi_ #17 Posted 25 February 2018 - 08:35 PM

    Private

  • Player
  • 21185 battles
  • 10
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    07-26-2014

Last few weeks laggy evenings with 80ms.. playable but annoying

 

Today its even worse, 200ms+ and cant do much!

 

WG id like a few days premium and i wanna buy your Defender!

 

Maybe a lil discount on the Defender for all the suffering?



RoFrezzy #18 Posted 25 February 2018 - 10:23 PM

    Private

  • Player
  • 6305 battles
  • 21
  • Member since:
    02-22-2013
same from today i have 200 300 ping from 30

wsatnutter #19 Posted 25 February 2018 - 10:38 PM

    General

  • Beta Tester
  • 25375 battles
  • 8,038
  • [WSAT] WSAT
  • Member since:
    08-25-2010
see my post in the other thread

SharpEyez #20 Posted 26 February 2018 - 11:36 AM

    Corporal

  • Player
  • 12355 battles
  • 116
  • Member since:
    02-24-2015

Hahaha, and now I login to the game and all is back to 24ms again.... 4Head.

 

I bet today when ranked starts it'll all go down the drain again, like dropping a huge crapbomb.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users