Jump to content


Zaimportowanie gry do Game Center i instalacja od nowa


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

Cheri_Cheri_Lady #1 Posted 07 March 2018 - 01:32 PM

    Private

  • Player
  • 3925 battles
  • 30
  • Member since:
    10-04-2017
Cześć, postanowiłem zainstalować Total War Arene od Wargaming, co za tym idzie pobrał mi się jakiś client Game Center, po tym wyskoczyło mi żeby zaimportować World Of Tanks, więc to zrobiłem, ale teraz muszę od nowa instalować całą gre, a to waży bardzo dużo a mój internet nie jest zbyt szybki i nie chce tego robić, mogę jakoś "odimportować" wota spowrotem tam gdzie był żeby nie instalować tej gry od nowa?

_Patrol #2 Posted 07 March 2018 - 01:52 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39165 battles
  • 31,701
  • [-WGPL] -WGPL
  • Member since:
    03-07-2011

Ktoś Ci kazał importować? Też mam to coś czyli wargaming fail game center i nie wpadłem na pomysł, aby dodać world of tanks.

Teoretycznie da radę to naprawić, gdzieś na forum napisałem, jak to wykonać.

 

ps.

Chwilka szukania, jest w temacie przyklejonym, który za chwile edytuję tak, aby pojawiły się pliki z najnowszej wersji gry.

 


Edited by _Patrol, 07 March 2018 - 01:54 PM.


Cheri_Cheri_Lady #3 Posted 07 March 2018 - 01:55 PM

    Private

  • Player
  • 3925 battles
  • 30
  • Member since:
    10-04-2017

Kurczę, poszukam tego, a jak nie znajdę to może sam to jakoś ogarnę 

 



_Patrol #4 Posted 07 March 2018 - 02:12 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39165 battles
  • 31,701
  • [-WGPL] -WGPL
  • Member since:
    03-07-2011

Nie szukaj, nie znajdziesz, bo jest na pierwszej stronie tego działu, więc duuuużżżo szukania :trollface:

 

Łap > http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/611506-blad-launchera-gry-po-instalacji-i-deinstalacji-wargaming-game-center-rozwiazany/page__pid__13745272#entry13745272

 

ps.

Czyli Ty musisz pobrać fix, rozpakować i przenieść do głównego folderu gry.

 

Następnie klikasz prawym przyciskiem myszki na pliku WOTLauncher.exe i wybierasz > wyślij do > pulpit (utwórz skrót)


Edited by _Patrol, 07 March 2018 - 02:17 PM.


Cheri_Cheri_Lady #5 Posted 07 March 2018 - 03:46 PM

    Private

  • Player
  • 3925 battles
  • 30
  • Member since:
    10-04-2017
Wielkie dzięki za pomoc, już wszystko działa 

_Patrol #6 Posted 07 March 2018 - 03:54 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39165 battles
  • 31,701
  • [-WGPL] -WGPL
  • Member since:
    03-07-2011

View PostCheri_Cheri_Lady, on 07 March 2018 - 03:46 PM, said:

Wielkie dzięki za pomoc, już wszystko działa 

Proszę.

 

Do boju!

 

ps.

Nie musisz dodawać world of tanks do WGC.


Edited by _Patrol, 07 March 2018 - 03:55 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users