Jump to content


1.0 Güncellemesi: Grafik Optimizasyonu ve Ayarlar


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

Community #1 Posted 07 March 2018 - 03:52 PM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 32,247
  • Member since:
    11-09-2011
Grafik işlemeyi nasıl optimize ettiğimiz hakkındaki ayrıntıları öğrenin ve oyunun iyileştirilen görünümünün keyfini çıkarın.

Haber ögesinin tam metni

___ThePunisheR___ #2 Posted 07 March 2018 - 04:32 PM

    Private

  • Player
  • 1576 battles
  • 12
  • Member since:
    06-25-2017
1.0 herkesin genel olarak ayarını bozdu bence getirmeyin böyle kalsın :) Bu kadar çok grafikle uğraşacağınıza mm i +1 -1 yapsanız arty sayısını minimum 2 e düşürseniz herkes için her şey ne güzel olacak. Yıllardır oynuyorum ilk defa forumda bu kadar aktifim bugün her yerdeyim duy beni wg.

rahmib #3 Posted 07 March 2018 - 06:36 PM

    General

  • Player
  • 58460 battles
  • 9,510
  • [SA-AS] SA-AS
  • Member since:
    02-08-2013

hiçbirini almıyayım benim mutfak robotu desteklemiyor

1.0 ın 8 bit versiyonu varmı?



zontaaaaa #4 Posted 07 March 2018 - 07:40 PM

    Sergeant

  • Player
  • 28055 battles
  • 290
  • [T1923] T1923
  • Member since:
    05-18-2012

View Postrahmib, on 07 March 2018 - 07:36 PM, said:

hiçbirini almıyayım benim mutfak robotu desteklemiyor

1.0 ın 8 bit versiyonu varmı?

 

Sen forumda takıl yeter, napçaksın oyunu, forumdan çıktığın yok :teethhappy:
 

View Post___ThePunisheR___, on 07 March 2018 - 05:32 PM, said:

1.0 herkesin genel olarak ayarını bozdu bence getirmeyin böyle kalsın :) Bu kadar çok grafikle uğraşacağınıza mm i +1 -1 yapsanız arty sayısını minimum 2 e düşürseniz herkes için her şey ne güzel olacak. Yıllardır oynuyorum ilk defa forumda bu kadar aktifim bugün her yerdeyim duy beni wg.

 

Artık çok geç... Dediklerine karşı olarak ben bu güncellemenin çok gerekli olduğunu düşünüyorum. Beta testlerin katıldım ve harika oyun olmuş. Daha bir zevkle oynanır olacak oyun. Sen rahat ol :)
 

rahmib #5 Posted 07 March 2018 - 09:37 PM

    General

  • Player
  • 58460 battles
  • 9,510
  • [SA-AS] SA-AS
  • Member since:
    02-08-2013

View Postzontaaaaa, on 07 March 2018 - 06:40 PM, said:

 

Sen forumda takıl yeter, napçaksın oyunu, forumdan çıktığın yok :teethhappy:

 

doğru diyorsun baksana 8K mesaj olmuş.

Vuquenin bana maaş bağlaması lazım.

 



CamokaTechnics #6 Posted 07 March 2018 - 10:47 PM

    General

  • Player
  • 60174 battles
  • 8,971
  • [ZERK] ZERK
  • Member since:
    03-29-2012

Yok ya sd versiyonu oynatır. Benim makine sd versiyonun otomatik medium ayarlarında 20-30 fps oynatıyor.

Yalınız öyle takılma yok.

 

Şusnki versiyonu orta ayarlarda oynatan makine çok rahat 1.0'ın düşük ayarını oynatır.



Dr_Evil_Bald #7 Posted 10 March 2018 - 11:04 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 250 battles
  • 793
  • Member since:
    12-13-2016
Işık ayarı eklenmesi güzel olmuş. Haritalar otobanda parlayan asvalt gibi parlıyordu. Bir kaç değişik filtre eklenirse zaman içerisinde, daha güzel olur.

Bagora #8 Posted 10 March 2018 - 11:41 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 47581 battles
  • 6,629
  • [TOHAT] TOHAT
  • Member since:
    10-10-2013

View PostDr_Evil_Bald, on 10 March 2018 - 10:04 AM, said:

Işık ayarı eklenmesi güzel olmuş. Haritalar otobanda parlayan asvalt gibi parlıyordu. Bir kaç değişik filtre eklenirse zaman içerisinde, daha güzel olur.

 

eklenmesi gereken en önemli filtre renk körü moduna mavi dışında renk eklemek karlı haritalarda düşmanı seçemiyorum :D

eXedom #9 Posted 10 March 2018 - 12:45 PM

    Corporal

  • Player
  • 48439 battles
  • 172
  • Member since:
    12-30-2014
Ateş edip adamı vurdugunu anlamıyorsun grafiklerle ilgili sorun var.

Bagora #10 Posted 10 March 2018 - 01:01 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 47581 battles
  • 6,629
  • [TOHAT] TOHAT
  • Member since:
    10-10-2013

View PosteXedom, on 10 March 2018 - 11:45 AM, said:

Ateş edip adamı vurdugunu anlamıyorsun grafiklerle ilgili sorun var.

 

eğer bana diyosan benm sorunum düşmanın etrafında oluşan çerçeveri seçemiyorum haliyle çalı çırpı içinde olan düşmanları filan göremiyorum

leflefnk #11 Posted 12 March 2018 - 06:53 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 30555 battles
  • 664
  • [5N1K] 5N1K
  • Member since:
    04-03-2014

View PostBagora, on 10 March 2018 - 12:01 PM, said:

 

eğer bana diyosan benm sorunum düşmanın etrafında oluşan çerçeveri seçemiyorum haliyle çalı çırpı içinde olan düşmanları filan göremiyorum

bende ilk okuduğumda sana dediğini sandım ama arkadaş normal bir grafik sorununa atıfta bulunmuş galiba.
ben sarı olarak can azaldığımda vurduğunu alıyorum ama hiç oynamamış arkadaşlarım görünce anlamıyorum. Demek ki harbiden çok belirgin değil, oyunu hiç bilmeyenler önemli bir değerlendirme kaynağıdır.



54SAKARYALI54 #12 Posted 13 March 2018 - 03:15 PM

    Private

  • Player
  • 6989 battles
  • 47
  • [HESAP] HESAP
  • Member since:
    03-19-2012
tankların paletlerinin ağaçların, molozların,taş,kaya,duvar gibi şeylerin içinden geçmesi çok saçma odun ve duvarlar mesela paletin içinden geçiyor kırılmıyor veya tank yeri geldimi yükselmesi lazım parçalayamadımı yani o kısımlarda geliştirilmeli ve bazı arkadaşlarında dediği gibi aslında bu tür düzenlemeler geliştirmeler aslında performans ve grafik kartınıda etkiliyor herkes gibi fps ler yükseliyor en düşük minimum sd düzeyde bile ve ben laptopta oynuyorum maksimumda sol tarafı alev alev yanıyor laptop ın en yüksek grafiği en azından kış ayında ve oda soğuk iken oynayacaksın yaz ın oynarsan laptop pert olur kesin lenovo z50-70 4210u kullanıyorum

Dr_Evil_Bald #13 Posted 15 March 2018 - 04:19 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 250 battles
  • 793
  • Member since:
    12-13-2016

Nvidia son güncellemesinde wot 1.0 için gerekli düzenlemelerin yapıldığından bahsediyor güncelleme açıklamasında. Kurmanızda fayda olabilir.

 

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users