Jump to content


Wersja 1.0: Wcześniejsze pobranie


  • Please log in to reply
80 replies to this topic

bolo99 #21 Posted 13 March 2018 - 06:53 PM

    Major

  • Beta Tester
  • 46422 battles
  • 2,938
  • [UG] UG
  • Member since:
    07-23-2010

View Postshadoxsas, on 13 March 2018 - 03:24 PM, said:

 

Wydaje mi się, że jeszcze nie jest gotowy do pobrania. Może za kilka dni będzie dostępny.

 

View Post_TotaS_, on 13 March 2018 - 03:27 PM, said:

 Przecież nikt nie powiedział, że już można pobierać, tylko że bedzie taka opcja.

 

View PostFalathi, on 13 March 2018 - 03:44 PM, said:

Spokojnie, opcja wczesnego pobrania nie jest od razu aktywna :)

 

https://worldoftanks...0-pre-download/

 Pierwszy etap wcześniejszego ładowania powinien rozpocząć się w ten wieczór.

Jak dla mnie to znaczy że dziś można będzie pobierać...


Edited by bolo99, 13 March 2018 - 06:55 PM.


_Patrol #22 Posted 13 March 2018 - 07:04 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39056 battles
  • 31,356
  • [_COM] _COM
  • Member since:
    03-07-2011

View Postbolo99, on 13 March 2018 - 06:53 PM, said:

Jak dla mnie to znaczy że dziś można będzie pobierać...

Wyraz klucz > "powinien" :)



dziad_astor #23 Posted 13 March 2018 - 08:31 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 45214 battles
  • 962
  • [-SUV-] -SUV-
  • Member since:
    01-07-2015

Aktualizacja już pobiera 1.0 :)

 

Edyta:

Przerwało mi pobieranie, w każdym razie w ciągu 4 min zdążyłem pobrać 3.4 GB danych.


Edited by dziad_astor, 13 March 2018 - 08:40 PM.


_wielebny_ #24 Posted 13 March 2018 - 09:42 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 18023 battles
  • 301
  • Member since:
    11-24-2011

kiedy ma się pojawić 1.0 ?

dzięki 

 


Edited by _wielebny_, 13 March 2018 - 09:49 PM.


_Patrol #25 Posted 13 March 2018 - 09:47 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39056 battles
  • 31,356
  • [_COM] _COM
  • Member since:
    03-07-2011
21.03.2018

mm8165 #26 Posted 13 March 2018 - 10:20 PM

    Private

  • Player
  • 50573 battles
  • 1
  • [TDSTX] TDSTX
  • Member since:
    07-26-2012
Kliknąłem przycisk pauza i teraz nie mogę wznowić dalszego pobierania. Co zrobić?  

ali7t #27 Posted 13 March 2018 - 11:01 PM

    Private

  • Player
  • 27064 battles
  • 8
  • Member since:
    08-02-2013

View PostCommunity, on 13 March 2018 - 01:13 PM, said:

Zaktualizuj swoją grę wcześniej i od razu zacznij rozgrywkę po uruchomieniu serwerów!
Pełna treść wiadomości

 

tylko jest mały problem wcisnąłem pauze i po godzinie chciałem wznowić pobieranie, pobieranie nie nastąpiło wtf??
 

View Postmm8165, on 13 March 2018 - 09:20 PM, said:

Kliknąłem przycisk pauza i teraz nie mogę wznowić dalszego pobierania. Co zrobić?  

 

mam podobnie
 

_Patrol #28 Posted 13 March 2018 - 11:35 PM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39056 battles
  • 31,356
  • [_COM] _COM
  • Member since:
    03-07-2011

Wyłączcie launcher i uruchomcie ponownie i co ważne nie panikujcie :)

Jeśli nie dziś, to na 100% przed aktualizacją lub w dniu aktualizacji pobierzecie bez problemu wymagane pliki.

 

edit

Lubię pomagać więc łapta pliki aktualizacji.

-------------------------------------------------------------------------------

edit2

1. Do pobrania około 3,4 GB > tu kliknij, aby pobrać plik.

2. Do pobrania około 2,3 GB > tu kliknij, aby pobrać plik.

3. Do pobrania około 650 MB > tu kliknij, aby pobrać plik.

-------------------------------------------------------------------------------

 

Po pobraniu przenieście pliki do folderu updates. Folder updates znajdziecie w głównym folderze gry.

 

Na czas pobierania pliku wyłączcie launcher gry.

 

Jeśli macie limit internetów, możecie iść do kolegi, pobrać plik i przenieść na pendrive, czy niegłupi telefon.

Następnie po powrocie do domu przenosicie pobrany plik do folderu updates.


Edited by _Patrol, 14 March 2018 - 12:51 AM.


Gnidozaurus #29 Posted 13 March 2018 - 11:53 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 61381 battles
  • 1,867
  • Member since:
    05-09-2013

View PostFalathi, on 13 March 2018 - 06:06 PM, said:

Uwaga: doszły mnie słuchy, że opcja wcześniejszego ściągania już działa :) 

 

Czy jest sens pobierać tę aktualizację na macos? Tzn. czy obecny wrapper da sobie z nią radę, czy będzie (lub nie będzie) coś nowego?

Nullmaruzero #30 Posted 14 March 2018 - 12:16 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 21230 battles
  • 657
  • [VED] VED
  • Member since:
    01-24-2013

View Post_Patrol, on 13 March 2018 - 11:35 PM, said:

Wyłączcie launcher i uruchomcie ponownie i co ważne nie panikujcie :)

Jeśli nie dziś, to na 100% przed aktualizacją lub w dniu aktualizacji pobierzecie bez problemu wymagane pliki.

 

edit

Lubię pomagać więc łapta jeden z plików aktualizacji.

Do pobrania około 3,4 GB > tu kliknij, aby pobrać plik.

 

Po pobraniu przenieście plik do folderu updates. Folder updates znajdziecie w głównym folderze gry.

 

Na czas pobierania pliku wyłączcie launcher gry.

 

Jeśli macie limit internetów, możecie iść do kolegi, pobrać plik i przenieść na pendrive, czy niegłupi telefon.

Następnie po powrocie do domu przenosicie pobrany plik do folderu updates.

 

Jesteś pewien że to dobry plik? Numeracja sugeruje 9.22, a 1.0 już na teście publicznym było oznaczane jako 9.23. U mnie i tak nie pobiera mimo włączonej opcji.

Nie żeby mi to robiło różnicę, przy 90mbps się pobierze w pare chwil w dniu pacza (o ile serwery wg wytrzymają), ale ciekawe czy to wina losowej dystrybucji czy u mnie coś skopane (mimo że statki się tak pobierają w tle).


Edited by Nullmaruzero, 14 March 2018 - 12:19 AM.


_Patrol #31 Posted 14 March 2018 - 12:18 AM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39056 battles
  • 31,356
  • [_COM] _COM
  • Member since:
    03-07-2011

Jest to plik "z wersji do wersji" ;)

Będą i inne pliki, nie ma czym się martwić.


Edited by _Patrol, 14 March 2018 - 12:20 AM.


Nullmaruzero #32 Posted 14 March 2018 - 12:30 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 21230 battles
  • 657
  • [VED] VED
  • Member since:
    01-24-2013

View Post_Patrol, on 14 March 2018 - 12:18 AM, said:

Jest to plik "z wersji do wersji" ;)

Będą i inne pliki, nie ma czym się martwić.

 

Łap drugi link, dodaj sobie do poprzedniego postu żeby ludzie mieli w jednym miejscu. Dorwałem od kumpla z Discorda.

EDIT: W sumie to można łatwo "odgadnąć" i trzeci link (HD)


Edited by Nullmaruzero, 14 March 2018 - 12:32 AM.


_Patrol #33 Posted 14 March 2018 - 12:38 AM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39056 battles
  • 31,356
  • [_COM] _COM
  • Member since:
    03-07-2011

View PostNullmaruzero, on 14 March 2018 - 12:30 AM, said:

 

Łap drugi link, dodaj sobie do poprzedniego postu żeby ludzie mieli w jednym miejscu. Dorwałem od kumpla z Discorda.

EDIT: W sumie to można łatwo "odgadnąć" i trzeci link (HD)

Nie zerkam non-stop na forum, czy co tam sobie launcher robi :)

Mam otwartych pierdyliard zakładek i w wolnej chwili dodaję to i owo :)


Edited by _Patrol, 14 March 2018 - 12:38 AM.


VSF_Hef #34 Posted 14 March 2018 - 04:10 AM

    Sergeant

  • Player
  • 56235 battles
  • 205
  • [3STU] 3STU
  • Member since:
    02-12-2013

View PostGpgotSwag, on 13 March 2018 - 03:29 PM, said:

Ja raczej nie robię sobie nadziei na granie w 1.0. Zobaczę po patchu czy będę mieć dostateczną ilość FPSów i ewentualnie przejdę na wymuszoną przerwę. 

 

Ale dziwię się niektórym, co widzą w zwiększonych wymaganiach systemowych powód do wieszania psów na WG. Technologia idzie naprzód i jeżeli ma się przestarzały sprzęt, to jest to wyłącznie nasza wina. Wymagania WoTa 1.0 nie są celowo zaporowe, nie trzeba tak wiele, żeby tę grę uruchomić. 

Jeżeli po patchu nie można grać, to trzeba zaakceptować możliwości własnego komputera i bawić się w Heroes III.

 

Masz coś do Hirołsów? :teethhappy:

Romel1962 #35 Posted 14 March 2018 - 05:10 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 39622 battles
  • 768
  • Member since:
    04-14-2013

View Post_Patrol, on 13 March 2018 - 02:27 PM, said:

Bardzo dobry pomysł, tak właśnie zrobię, czyli odinstaluję grę, skasuję folder worldoftanks z > appdata > roaming > wargaming.net i zainstaluję grę.

 

To nie jest bardzo dobry pomysł.Ten pomysł jest świetny.Pójdę o krok dalej.Wywalę Wot-a,format C:,nowy czyściutki Windows+sterowniki i inne pierdoły.Resztę zainstaluję w miarę potrzeb.Będzie trochę roboty ale mojemu PC ,należy się to już od dawna.:)

_Patrol #36 Posted 14 March 2018 - 07:14 AM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 39056 battles
  • 31,356
  • [_COM] _COM
  • Member since:
    03-07-2011

View PostRomel1962, on 14 March 2018 - 05:10 AM, said:

 

To nie jest bardzo dobry pomysł.Ten pomysł jest świetny. (...)

 

Wiem, dlatego jakiś czas temu napisałem ...

View Post_Patrol, on 07 March 2018 - 01:48 PM, said:

Będzie standardowa aktualizacja w każdym razie odinstaluję wot, usunę pozostałości, czyli skasuję folder worldoftanks z  >appdata >roaming >wargaming.net > worldoftanks i zainstaluję od nowa wota.

(...)

 

View PostRomel1962, on 14 March 2018 - 05:10 AM, said:

(...) Pójdę o krok dalej.Wywalę Wot-a,format C:,nowy czyściutki Windows+sterowniki i inne pierdoły.Resztę zainstaluję w miarę potrzeb.Będzie trochę roboty ale mojemu PC ,należy się to już od dawna

LOL, jeśli się nudzisz ... :)



BeddiS #37 Posted 14 March 2018 - 07:31 AM

    Private

  • Player
  • 11902 battles
  • 11
  • [TRVST] TRVST
  • Member since:
    12-05-2015
Ja Pobrałem wczoraj tylko 15 GB Hd Także. Jest git 30 min  pobi3rania i czekamy teraz aż wprowadzą

Romel1962 #38 Posted 14 March 2018 - 07:40 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 39622 battles
  • 768
  • Member since:
    04-14-2013

View Post_Patrol, on 14 March 2018 - 06:14 AM, said:

 

Wiem, dlatego jakiś czas temu napisałem ...

 

LOL, jeśli się nudzisz ... :)

 

Winda ma już 2 lata.Należy się jej.

mgssnake #39 Posted 14 March 2018 - 08:43 AM

    Private

  • Player
  • 52485 battles
  • 15
  • Member since:
    01-03-2012
Witam, pobrało mi tylko 5GB danych a mam wersje HD. Jakies sugestie ? 

Romel1962 #40 Posted 14 March 2018 - 08:51 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 39622 battles
  • 768
  • Member since:
    04-14-2013

View Postmgssnake, on 14 March 2018 - 07:43 AM, said:

Witam, pobrało mi tylko 5GB danych a mam wersje HD. Jakies sugestie ? 

 

Mi podobnie,5GB z hakiem ,reszta pewnie później.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users