Jump to content


Wersja 1.0: Wcześniejsze pobranie


  • Please log in to reply
80 replies to this topic

rajniak #41 Posted 14 March 2018 - 10:09 AM

    Corporal

  • Player
  • 20480 battles
  • 174
  • Member since:
    12-18-2011
U mnie tak samo :harp:

Rysiek0802 #42 Posted 14 March 2018 - 10:38 AM

    Sergeant

  • Player
  • 61311 battles
  • 258
  • Member since:
    12-07-2012

Nie zdarzylem wypic pol kawy.  Sciagnelo sie.

Pisalem wczesniej ,ze Wot straci graczy przez ta aktualizacje.  Nie bylo to zlosliwe.  Wiem tylko ,ze rok temu ze starym kompem  nie mialbym szans.   Ciagnal ledwo na najnizszych wartosciach przez kilka lat .   Odbilo sie to na wynikach.  Ci co maja takie maszyny do pisania odpadna.

 

 

Ten post był edytowany przez zespół moderacji z powodu: połączenia 2 postów.



Furti_ #43 Posted 14 March 2018 - 11:09 AM

    Private

  • Player
  • 18136 battles
  • 21
  • [SKIL3] SKIL3
  • Member since:
    05-05-2011
Włączyłem w ustawieniach tą opcję wcześniejszego pobierania a mimo to mi  się nie pobiera. Trzeba coś gdzieś jeszcze  kliknąć? Używam Game Center.

oldpryk #44 Posted 14 March 2018 - 11:12 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 28917 battles
  • 1,803
  • [_NES_] _NES_
  • Member since:
    01-07-2013

View PostRysiek0802, on 14 March 2018 - 10:44 AM, said:

Pisalem wczesniej ,ze Wot straci graczy przez ta aktualizacje.  Nie bylo to zlosliwe.  Wiem tylko ,ze rok temu ze starym kompem  nie mialbym szans.   Ciagnal ledwo na najnizszych wartosciach przez kilka lat .   Odbilo sie to na wynikach.  Ci co maja takie maszyny do pisania odpadna.

 

Ci którzy grają na minimalnych obecnie będą mogli grać na minimalnych w 1.0. Optymalizacja się poprawiła.

bolo99 #45 Posted 14 March 2018 - 11:19 AM

    Major

  • Beta Tester
  • 44722 battles
  • 2,670
  • [UG] UG
  • Member since:
    07-23-2010
mnie też WGC nie pobiera aktualizacji, dzięki za linki _Patrol i Nullmaruzero

Alpa_Chino #46 Posted 14 March 2018 - 12:26 PM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 26831 battles
  • 3,000
  • Member since:
    03-23-2011
A ja nie chcę pobierać wcześniej. Gdzie się zgłosić? :trollface:

Romel1962 #47 Posted 14 March 2018 - 12:42 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 37341 battles
  • 711
  • Member since:
    04-14-2013

View PostAlpa_Chino, on 14 March 2018 - 11:26 AM, said:

A ja nie chcę pobierać wcześniej. Gdzie się zgłosić? :trollface:

 

Do grabarza,oczywiście żartuję i pozdrawiam.:)

Sasquach_PL #48 Posted 14 March 2018 - 01:25 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 43111 battles
  • 75
  • Member since:
    12-12-2011

Jeśli kliknę przycisk Pauza w programie startującym, czy pobieranie zostanie następnym razem wznowione od tego miejsca, czy muszę rozpocząć pobieranie od nowa?

Pobieranie zostanie wznowione od momentu wstrzymania.

Po ponownej próbie zaczyna pobierać od nowa, nie od miejsca w którym skończyło. Jeśli tak macie to przygotowane to ja nie chcę tego patcha w tym roku, bo znając was będzie to jeden wielki fail!

 

Edit: Wstrzymam się z pobieraniem aktualizacji do dnia jej rzeczywistego wydania, bo za każdym razem próbuje mi pobrać inną wielkość tego patha, więc nawet jak bym pobrał teraz to w momencie wejścia łatki 1.0 i tak będzie pobierać dodatkową zawartość. 

 


Edited by Sasquach_PL, 14 March 2018 - 03:35 PM.


murmeniusz #49 Posted 14 March 2018 - 02:59 PM

    Corporal

  • Player
  • 6925 battles
  • 132
  • [RAF-H] RAF-H
  • Member since:
    04-20-2015

View Postoldpryk, on 14 March 2018 - 11:12 AM, said:

 

Ci którzy grają na minimalnych obecnie będą mogli grać na minimalnych w 1.0. Optymalizacja się poprawiła.

 

To dobra wiadomość również i dla mnie, bo mój komputer do superaśnych maszyn nie należy.

_Ja_i_Moj_JJ_ #50 Posted 14 March 2018 - 03:53 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 21917 battles
  • 451
  • [EB0LA] EB0LA
  • Member since:
    05-28-2014
No nie do końca  jestem pewny co do wcześniejszego pobierania. Najpierw pobrałem te 5GB z hakiem, a teraz pobieram dodatkowo 700 MB... Tak mam klienta HD, więc powinienem mieć do ściągnięcia 26 GB ?

marcinzx234 #51 Posted 14 March 2018 - 04:59 PM

    Private

  • Player
  • 5100 battles
  • 1
  • Member since:
    12-07-2012
kto ma słaby komp nie pogra gracze odejdą tyle w temacie

Sasquach_PL #52 Posted 14 March 2018 - 05:08 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 43111 battles
  • 75
  • Member since:
    12-12-2011

View Post_Ja_i_Moj_JJ_, on 14 March 2018 - 02:53 PM, said:

No nie do końca  jestem pewny co do wcześniejszego pobierania. Najpierw pobrałem te 5GB z hakiem, a teraz pobieram dodatkowo 700 MB... Tak mam klienta HD, więc powinienem mieć do ściągnięcia 26 GB ?

 

NIe, zawartość gry która jest pobierana jest spakowana i przy instalowaniu jest rozpakowywana.

_MaCieQ_gamesYT #53 Posted 14 March 2018 - 05:35 PM

    Private

  • Player
  • 1570 battles
  • 2
  • [S_W_L] S_W_L
  • Member since:
    11-20-2017

Co to za nowa aktualizacja która wyszła dzisiaj i waży 3,4 GB?



Uwa #54 Posted 14 March 2018 - 05:52 PM

    Private

  • Player
  • 27092 battles
  • 37
  • Member since:
    12-15-2011

Niestety, od poniedziałku mam takiego laga że nie da rady grać. W niedzielę i we wcześniejsze dni ping60 od poniedziałku 200 300 masakra. Nie wiem czy gra zaciąga aktualizację w tle??

Niestety wyłączenie w opcjach automatycznej aktualizacji udostępniania plików itd. nie pomaga. Wydaje mi się, że powodem jest nowa opcja - wcześniejsza aktualizacja bo takiego problemu nigdy nie miałem przez ostanie 7 lat.

Jeśli miał ktoś podobnie i udało mu się z tym uporać, proszę o podpowiedź.

 

Z góry dziękuję i pozdrawiam.



VSF_Hef #55 Posted 14 March 2018 - 06:08 PM

    Sergeant

  • Player
  • 51955 battles
  • 205
  • [_VV_] _VV_
  • Member since:
    02-12-2013
A ja mam to gdzieś, te obecne problemy. Powiem tylko, że zatrzymałem raz pobieranie i już nie mam możliwości (takiej oczywistej, przyjaznej dla użytkownika opcji, coś w stylu 'wznów pobieranie;) uruchomienia ponownie pobierania. Będzie nowy WoT, to usunę starego i ściągnę nowego. I po problemie.

dziad_astor #56 Posted 14 March 2018 - 06:30 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 43554 battles
  • 834
  • Member since:
    01-07-2015

View Postmarcinzx234, on 14 March 2018 - 04:59 PM, said:

kto ma słaby komp nie pogra gracze odejdą tyle w temacie

 

Ty też odejdziesz?

Rysiek0802 #57 Posted 14 March 2018 - 11:00 PM

    Sergeant

  • Player
  • 61311 battles
  • 258
  • Member since:
    12-07-2012

Calosc ma wieksza objetosc ale WG dozuje fragmentami.  U mnie automat wlaczal sie juz 3 razy.

 



_Patrol #58 Posted 15 March 2018 - 09:26 AM

    Field Marshal

  • Community Contributor
  • 37958 battles
  • 29,672
  • [_COM] _COM
  • Member since:
    03-07-2011

Pliki aktualizacji znajdziecie w temacie z poniższego linka.

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/617536-alternatywne-metody-pobierania-aktualizacji-10-14032018/



Hoax14 #59 Posted 15 March 2018 - 07:00 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 20540 battles
  • 98
  • Member since:
    12-28-2014

Do tej pory mój laptop dawał radę na średnich ustawieniach i grało mi się świetnie.

 

Po ściągnięciu aktualizacji 'przedpremierowej', na minimalnych ustawieniach nie da się nic robić... kursor skacze nawet w garażu... :(

 

Dla mnie - zmiana na minus...

:mellow:



TalkToTheHoof #60 Posted 15 March 2018 - 07:37 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 4002 battles
  • 707
  • [R3B3L] R3B3L
  • Member since:
    05-19-2017

View PostHoax14, on 15 March 2018 - 07:00 PM, said:

Do tej pory mój laptop dawał radę na średnich ustawieniach i grało mi się świetnie.

 

Po ściągnięciu aktualizacji 'przedpremierowej', na minimalnych ustawieniach nie da się nic robić... kursor skacze nawet w garażu... :(

 

Dla mnie - zmiana na minus...

:mellow:

podaj konfigurację sprzętu






3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users