Jump to content


Aktualizace 1.0: Vysvětlené nastavení grafiky


  • Please log in to reply
33 replies to this topic

Community #1 Posted 20 March 2018 - 05:29 PM

    Sergeant

  • Content Team
  • 0 battles
  • 31,116
  • Member since:
    11-09-2011
Vše, co potřebujete vědět, abyste z aktualizace 1.0 dostali maximum

Úplný text položky novinek

caper777 #2 Posted 21 March 2018 - 12:18 PM

    Private

  • Player
  • 30504 battles
  • 1
  • [-G-P] -G-P
  • Member since:
    10-20-2015

mne to nijde lebo mam slapsu graficku kartu  toje na EDIT teras

 


Edited by Kampa1987, 21 March 2018 - 01:16 PM.
Vulgarismus


ArianCZE #3 Posted 22 March 2018 - 01:40 PM

    Private

  • Player
  • 10281 battles
  • 1
  • [KIN5S] KIN5S
  • Member since:
    06-17-2017

do aktualizace mi Hra šla po aktualizaci nejde vůbec co stím zas dělaj to fakt na pípppppp ted


 



mikimaty #4 Posted 22 March 2018 - 03:01 PM

    Private

  • Player
  • 20237 battles
  • 1
  • [BEER1] BEER1
  • Member since:
    11-18-2013
Hra mi šla lna stolním pc lépe než na noteboku,nyní po spuštění bliká a bliká. Pc není staré,asi slabá grafika.

Ivana_Drago #5 Posted 22 March 2018 - 03:56 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 1205 battles
  • 1,120
  • Member since:
    08-26-2015

View Postmikimaty, on 22 March 2018 - 02:01 PM, said:

Hra mi šla lna stolním pc lépe než na noteboku,nyní po spuštění bliká a bliká. Pc není staré,asi slabá grafika.

 

Ahoj mikimaty, můžou to být i ovladače, máš aktualizováno?

Mantic0re_ #6 Posted 22 March 2018 - 03:59 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 9525 battles
  • 60
  • [ELLIE] ELLIE
  • Member since:
    04-01-2012

Zdravím.

Pro můj počítač mi WG řeklo, že doporučené nastavení je na maximální. I tak, ale hraji na nízké nebo střední, což potom nechápu můj problém.

Hrozně dlouho se mi načítá garáž, což by ani tak nevadilo, ale od verze 1.0 se mi načítání bitvy prodloužilo tak, že než se hodím do bitvy už všichni hrají!

Prosím o radu! Reinstalaci jsem už zkusil. A všechny ovladače mám aktuální....



Ivana_Drago #7 Posted 22 March 2018 - 04:06 PM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 1205 battles
  • 1,120
  • Member since:
    08-26-2015

View PostMantic0re_, on 22 March 2018 - 02:59 PM, said:

Zdravím.

Pro můj počítač mi WG řeklo, že doporučené nastavení je na maximální. I tak, ale hraji na nízké nebo střední, což potom nechápu můj problém.

Hrozně dlouho se mi načítá garáž, což by ani tak nevadilo, ale od verze 1.0 se mi načítání bitvy prodloužilo tak, že než se hodím do bitvy už všichni hrají!

Prosím o radu! Reinstalaci jsem už zkusil. A všechny ovladače mám aktuální....

 

Ahoj, dlouhé načítání do bitvy jsme reportovali vývojářům jako jeden z častých problémů, který hráči po 1.0 hlásili.

Horland #8 Posted 22 March 2018 - 04:11 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 101714 battles
  • 89
  • Member since:
    02-16-2013

Mám taky problém. V garáží, ale i v bitvě mám místo země černou "desku" s občasnými čtverci  nějaké barvy. Nehratelnej hnus.

 

A ted: s utrpením jsem nastavil nějakou grafiku a vyzkoušel bitvuˇi s tou černou..: rozjel jsem se na enemáka, vrazil jsem do něj a najel na něj. byl jsem na něm najetej a jemu neubývali HP, mně asi teda teky ne. V klidu si mě převrátil na bok a roztřílel. Před aktualizací by byl mrtvej, Já iier VIII , on VI, oba plný HP, náraz v plné rychlosti nezpůsobil ani jednomu žádně poškození.

 

Takže co je na mým počítači spatně??



rallytravel #9 Posted 22 March 2018 - 04:20 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 21143 battles
  • 1,236
  • [PDH_] PDH_
  • Member since:
    06-22-2011

View PostHorland, on 22 March 2018 - 04:11 PM, said:

Mám taky problém. V garáží, ale i v bitvě mám místo země černou "desku" s občasnými čtverci  nějaké barvy. Nehratelnej hnus.

 

A ted: s utrpením jsem nastavil nějakou grafiku a vyzkoušel bitvuˇi s tou černou..: rozjel jsem se na enemáka, vrazil jsem do něj a najel na něj. byl jsem na něm najetej a jemu neubývali HP, mně asi teda teky ne. V klidu si mě převrátil na bok a roztřílel. Před aktualizací by byl mrtvej, Já iier VIII , on VI, oba plný HP, náraz v plné rychlosti nezpůsobil ani jednomu žádně poškození.

 

Takže co je na mým počítači spatně??

Replay máš? 



RejnokCZ #10 Posted 23 March 2018 - 04:33 PM

    Private

  • Player
  • 78803 battles
  • 2
  • [HRDZA] HRDZA
  • Member since:
    04-11-2013

když spustim bitvu a jak se nacte hra  tak spadne cela hra a mam nainstalovane nove ovladace od amg a pocitac ma dobru grafiku i vykon cim to je dik

 



vlado839 #11 Posted 23 March 2018 - 06:08 PM

    Private

  • Player
  • 10822 battles
  • 1
  • Member since:
    12-26-2012
po aktualizácii mi hra neustále padá pred bitkou alebo po nej co s tým mam robit?

Stabikvenda #12 Posted 23 March 2018 - 09:52 PM

    Private

  • Player
  • 10814 battles
  • 1
  • Member since:
    02-27-2013
Od aktualizace  se mi hra seká, pozdě se načítá, pomalu se vykresluje, načítání garáže trvá dlouho! Nejhorší aktualizace co kdy byla. Doporučuji vrátit zpátky!!!

paiwer #13 Posted 23 March 2018 - 11:11 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 31337 battles
  • 892
  • [I-S-P] I-S-P
  • Member since:
    05-09-2014

View PostStabikvenda, on 23 March 2018 - 09:52 PM, said:

Od aktualizace  se mi hra seká, pozdě se načítá, pomalu se vykresluje, načítání garáže trvá dlouho! Nejhorší aktualizace co kdy byla. Doporučuji vrátit zpátky!!!

 

co mas za stroj ? sd nebo hd verzi ?

raptor_rv40 #14 Posted 24 March 2018 - 09:27 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 20098 battles
  • 77
  • Member since:
    05-28-2016

View PostStabikvenda, on 23 March 2018 - 09:52 PM, said:

Od aktualizace  se mi hra seká, pozdě se načítá, pomalu se vykresluje, načítání garáže trvá dlouho! Nejhorší aktualizace co kdy byla. Doporučuji vrátit zpátky!!!

 

Nápodobně.Při testu grafiky v HD klientovi v programu encore vycházím ultra.Hra si nastavila zobrazení vysoké a i,když nastavení grafiky ještě snížím tak se nic nezmění.Dělá to i po vyčištění cache a podobných rad co se tady uvádí a stejně nepomohlo+skvělá rada přesunout hru na ssd tak to je pouze známka neschopnosti udělat aktualizaci pořádně.

mirarohoznice #15 Posted 24 March 2018 - 06:13 PM

    Private

  • Player
  • 15743 battles
  • 1
  • Member since:
    01-01-2013

View PostHorland, on 22 March 2018 - 03:11 PM, said:

Mám taky problém. V garáží, ale i v bitvě mám místo země černou "desku" s občasnými čtverci  nějaké barvy. Nehratelnej hnus.

 

A ted: s utrpením jsem nastavil nějakou grafiku a vyzkoušel bitvuˇi s tou černou..: rozjel jsem se na enemáka, vrazil jsem do něj a najel na něj. byl jsem na něm najetej a jemu neubývali HP, mně asi teda teky ne. V klidu si mě převrátil na bok a roztřílel. Před aktualizací by byl mrtvej, Já iier VIII , on VI, oba plný HP, náraz v plné rychlosti nezpůsobil ani jednomu žádně poškození.

 

Takže co je na mým počítači spatně??

 

tak mám to samé co ty...do aktualizace hra na střední grafiku bez problému ted i na střední a nízkou mám ten samý problém co ty.....

 



Rastulicek #16 Posted 24 March 2018 - 06:23 PM

    Private

  • Player
  • 14633 battles
  • 12
  • Member since:
    08-19-2012
cafte, hru my nacitalo, hra isla plynule ale namiesto pismen mam vsade same stvorce, neviem nic nastavit a tak... mam gtx 1060 6gb nainstalovane najnovsie aktualizacie, ma niekto nieco podobne?

rallytravel #17 Posted 24 March 2018 - 08:14 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 21143 battles
  • 1,236
  • [PDH_] PDH_
  • Member since:
    06-22-2011

View PostRastulicek, on 24 March 2018 - 06:23 PM, said:

cafte, hru my nacitalo, hra isla plynule ale namiesto pismen mam vsade same stvorce, neviem nic nastavit a tak... mam gtx 1060 6gb nainstalovane najnovsie aktualizacie, ma niekto nieco podobne?

Zkuste přepnout hru do okna, mě tohle dělalo a po přepnutí z full do okna to dělat přestalo  



Rastulicek #18 Posted 26 March 2018 - 02:07 PM

    Private

  • Player
  • 14633 battles
  • 12
  • Member since:
    08-19-2012

View Postrallytravel, on 24 March 2018 - 07:14 PM, said:

Zkuste přepnout hru do okna, mě tohle dělalo a po přepnutí z full do okna to dělat přestalo  

 

dik za radu ale je to rovnako :/

glock17 #19 Posted 26 March 2018 - 03:02 PM

    Captain

  • Player
  • 39412 battles
  • 2,065
  • [PRASE] PRASE
  • Member since:
    02-21-2011

Taky jsem nucen hrát WoT v (maximalizovaném) okně, neb při přepnutí do fullscreenu mi to nahlásí chybu v ovladači grafické karty (ano, mám nejnovější ovladače; ano, vyčistil jsem si cache a odinstaloval všechny mody až na XVM). Přitom v okně mi to jede v HD na střední detaily bez problémů (inu stará karta).


 

 

Doufám, že už pilně pracujete na optimalizaci, takový renonc jsem opravdu nečekal. Ty mikrolagy bych taky raději neměl.



zEEpY91 #20 Posted 26 March 2018 - 03:04 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 9405 battles
  • 372
  • Member since:
    01-02-2017
mne to na fullscreene ultra detaily ide bez problemov :) sem tam pocas hry lag ze sa pohnem o par metrov ked to odlagne ale pohoda :D




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users