Jump to content


New graphics


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Enderman21 #1 Posted 22 March 2018 - 12:05 PM

    Sergeant

  • Player
  • 26607 battles
  • 274
  • [-BSF-] -BSF-
  • Member since:
    11-11-2012

New graphics, new graphics and on top of that they said that there won't be any FPS drops for the people with older machines.

 

Well independent of what settings I play on, medium or minimum, my battle loads 30 seconds after it has started. I have 120 fps tho, no idea why it takes so long to load.

 

Lag spikes are very regular, and no, they don't necessarily happen during heated battles or when a lot of tanks get spotted. Game freezes for 3 seconds. 

 

Not a very optimized update. Very unplayable. I was almost done with grinding a tech tree line but after this update, it killed any motivation in me to continue playing.

 

Seems like Dimitry hasn't done a very good job this time.



THE_JACK_OF_HEARTS #2 Posted 22 March 2018 - 12:30 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 9513 battles
  • 912
  • Member since:
    02-04-2015
try sd mode ?

250swb #3 Posted 22 March 2018 - 12:54 PM

    Major General

  • Player
  • 22623 battles
  • 5,059
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-23-2015
I suppose you've completely ruled out any problems with your internet connection? Or to put it another way it seems you haven't considered any problems could be with your internet connection. Just because problems happen at the same time as an update could be just real life RNG in action.

Enderman21 #4 Posted 22 March 2018 - 01:04 PM

    Sergeant

  • Player
  • 26607 battles
  • 274
  • [-BSF-] -BSF-
  • Member since:
    11-11-2012

View Post250swb, on 22 March 2018 - 11:54 AM, said:

I suppose you've completely ruled out any problems with your internet connection? Or to put it another way it seems you haven't considered any problems could be with your internet connection. Just because problems happen at the same time as an update could be just real life RNG in action.

 

Posted Image

 

Yeah man, it's probably from my internet.



Balc0ra #5 Posted 22 March 2018 - 01:05 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 66269 battles
  • 16,259
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

Seen many complain on long load times on even better rigs then what I have. Even on an ssd. So I suspect it's a client issue and not your rig. Considering how many I've seen have issues with it that is. As even during battle there is always one complaining about it. One even said he had an i7 with 16 gig ram and a 1070 ti with an ssd. Should not take 90 seconds to load on that one. Not seen or heard anything from WG regarding known issues with the new patch yet.

 

Tho what the common hardware etc is between all if that's the issue. Who knows.


Edited by Balc0ra, 22 March 2018 - 01:09 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users