Jump to content


Server Lag?


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

DragonH19 #1 Posted 22 March 2018 - 03:12 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 18613 battles
  • 862
  • [FE_PT] FE_PT
  • Member since:
    06-05-2012

Are you guys having good ping and still lagging or i'm the only one?

 

My ping is green and low and sometimes i still feel some lag, is it serverside?



IncandescentGerbil #2 Posted 22 March 2018 - 03:19 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 35679 battles
  • 1,443
  • Member since:
    11-24-2015
I was missing a lot of shots on Fisheman's Bay yesterday (more than usual). Seemed to be a delay somwhere in the system. Ping was good.

DragonH19 #3 Posted 22 March 2018 - 03:46 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 18613 battles
  • 862
  • [FE_PT] FE_PT
  • Member since:
    06-05-2012

View PostIncandescentGerbil, on 22 March 2018 - 01:19 PM, said:

I was missing a lot of shots on Fisheman's Bay yesterday (more than usual). Seemed to be a delay somwhere in the system. Ping was good.

Yea same to me then



HQ65 #4 Posted 22 March 2018 - 04:05 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 29469 battles
  • 591
  • [CMERC] CMERC
  • Member since:
    01-16-2012
Maybe it wasn't working before....and now is :)

Balc0ra #5 Posted 22 March 2018 - 04:07 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 66235 battles
  • 16,231
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012
What kind of lag? Input delay? Shots visually coming later then your mouse click etc? Can't say I've noticed that "EU2" this patch so far, or even today.

Jinqx #6 Posted 22 March 2018 - 04:39 PM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 36294 battles
  • 819
  • [SVAMP] SVAMP
  • Member since:
    09-07-2010

Massive input delay for me, unplayable.

 



DragonH19 #7 Posted 22 March 2018 - 06:31 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 18613 battles
  • 862
  • [FE_PT] FE_PT
  • Member since:
    06-05-2012

View PostBalc0ra, on 22 March 2018 - 02:07 PM, said:

What kind of lag? Input delay? Shots visually coming later then your mouse click etc? Can't say I've noticed that "EU2" this patch so far, or even today.

I was on server 1, explosions appearing 1 sec after shooting, turret laging during turns turns etc, tank stops moving for 1sec then goes again,everything with good ping



Browarszky #8 Posted 22 March 2018 - 09:00 PM

    Colonel

  • Player
  • 16096 battles
  • 3,723
  • [I-S-L] I-S-L
  • Member since:
    12-03-2013
I could swear I am lagging because sometimes I miss clear shots aimed at slowly moving objects.

Sturmi_0545 #9 Posted 22 March 2018 - 09:09 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 41378 battles
  • 460
  • [SNOB] SNOB
  • Member since:
    02-24-2011
reversed from HD to SD and the microlags were gone. we'll see if it stays that way.

Browarszky #10 Posted 22 March 2018 - 09:12 PM

    Colonel

  • Player
  • 16096 battles
  • 3,723
  • [I-S-L] I-S-L
  • Member since:
    12-03-2013

View PostSturmi_0545, on 22 March 2018 - 08:09 PM, said:

reversed from HD to SD and the microlags were gone. we'll see if it stays that way.

 

Did you need to re-install for that?

brumbarr #11 Posted 22 March 2018 - 09:15 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 38626 battles
  • 6,326
  • Member since:
    07-30-2012
Been experiencing massive lags and disconnects. Sadly its  my own network. So frustrating, cant play WOT at all and have been trying to fix it for days...

Homer_J #12 Posted 22 March 2018 - 09:20 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28692 battles
  • 29,982
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostDragonH19, on 22 March 2018 - 02:12 PM, said:

Are you guys having good ping and still lagging or i'm the only one?

 

It's just you.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users