Jump to content


No map border.


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

WRanG #1 Posted 22 March 2018 - 07:25 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 26584 battles
  • 62
  • Member since:
    06-03-2011

Hi guys, is it only me that does not have a border on the map ingame ? Talking about the red 'wall' that indicates its the edge of the map... 

Somehow after the update i have none. Kinda annoying driving into the edge half the time cause i cant see it 



BonjiOrongji #2 Posted 22 March 2018 - 07:27 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 41782 battles
  • 1,363
  • [RMBLE] RMBLE
  • Member since:
    06-10-2011
there are new options in the settings for that ... that should do the trick :)

Edited by BonjiOrongji, 22 March 2018 - 07:28 PM.


Erwin_Von_Braun #3 Posted 22 March 2018 - 07:27 PM

    Major General

  • Player
  • 39208 battles
  • 5,274
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    01-25-2014

View PostWRanG, on 22 March 2018 - 06:25 PM, said:

Hi guys, is it only me that does not have a border on the map ingame ? Talking about the red 'wall' that indicates its the edge of the map...

Somehow after the update i have none. Kinda annoying driving into the edge half the time cause i cant see it

 

It's in Settings - you actually have options this time too.:)

 

Edit: Dammit, ninja'd ;)


Edited by Erwin_Von_Braun, 22 March 2018 - 07:28 PM.


WRanG #4 Posted 22 March 2018 - 07:34 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 26584 battles
  • 62
  • Member since:
    06-03-2011

What is the option called ? cant seem to find it at all

 

Edit: Aah found it.. no idea why it wasnt on... Thx for help guys


Edited by WRanG, 22 March 2018 - 07:40 PM.


Erwin_Von_Braun #5 Posted 22 March 2018 - 07:49 PM

    Major General

  • Player
  • 39208 battles
  • 5,274
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    01-25-2014
No worries:)

AliceUnchained #6 Posted 22 March 2018 - 08:11 PM

    General

  • Player
  • 38414 battles
  • 8,928
  • [322] 322
  • Member since:
    10-18-2011

View PostWRanG, on 22 March 2018 - 07:34 PM, said:

What is the option called ? cant seem to find it at all

 

Edit: Aah found it.. no idea why it wasnt on... Thx for help guys

 

Well it's on by default, at least it was for me. Which could suggest it was turned off by clicking...

Atloas #7 Posted 22 March 2018 - 08:28 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 9940 battles
  • 332
  • [MTAA] MTAA
  • Member since:
    06-21-2011

View PostAliceUnchained, on 22 March 2018 - 08:11 PM, said:

 

Well it's on by default, at least it was for me. Which could suggest it was turned off by clicking...

 

Apparently it was off by default for some people. No idea why, it wasn't autodetected settings.

Karasu_Hidesuke #8 Posted 22 March 2018 - 08:33 PM

    Brigadier

  • Player
  • 16175 battles
  • 4,021
  • [I-S-L] I-S-L
  • Member since:
    12-03-2013

View PostAtloas, on 22 March 2018 - 07:28 PM, said:

 

Apparently it was off by default for some people. No idea why, it wasn't autodetected settings.

 

I was wondering about that. It was off by default for me. It seems that for some people some of the old settings carry over, while others don't. And for others it's different settings that carry over...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users