Jump to content


Bug when ammo rack damaged?


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Wrinkly #1 Posted 24 March 2018 - 11:34 AM

    Sergeant

  • Player
  • 45411 battles
  • 264
  • Member since:
    09-05-2012
I have had this happen a few times now. When using an auto loader and holding down the fire button, firing stops when the ammo rack is damaged. Is this intended or a new bug?

SABAOTH #2 Posted 24 March 2018 - 11:36 AM

    Major

  • Player
  • 36793 battles
  • 2,914
  • [-133-] -133-
  • Member since:
    08-28-2011

View PostWrinkly, on 24 March 2018 - 11:34 AM, said:

I have had this happen a few times now. When using an auto loader and holding down the fire button, firing stops when the ammo rack is damaged. Is this intended or a new bug?

 

not sure what you mean, the intraclip speed?

 

 



Aikl #3 Posted 24 March 2018 - 11:44 AM

    Brigadier

  • Player
  • 25554 battles
  • 4,349
  • [-MM] -MM
  • Member since:
    04-13-2011

View PostSABAOTH, on 24 March 2018 - 10:36 AM, said:

 

not sure what you mean, the intraclip speed?

 

 

 

All guns, autoloaders included, fire as long as you hold down the mouse button. OP's complaint is that getting his ammo rack damaged while he's unloading forces him to click the button again to continue firing.

RamRaid90 #4 Posted 24 March 2018 - 11:51 AM

    Lieutenant General

  • Player
  • 21517 battles
  • 6,492
  • [D0NG] D0NG
  • Member since:
    12-14-2014

Never noticed this one, but not sure it's a bug.

 

I seem to recall the same happens if you get an injured gunner or loader while firing.

 

Seems logical that this would happen.


Edited by RamRaid90, 24 March 2018 - 11:52 AM.


Jigabachi #5 Posted 24 March 2018 - 11:53 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 17935 battles
  • 19,097
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-12-2011
Let's just call it a feature and be done with it. Bug fixed. ;)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users