Jump to content


game crashes when battle starts

crash ctd loading error

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

NXZT #1 Posted 26 March 2018 - 08:30 PM

    Private

  • Player
  • 9245 battles
  • 1
  • Member since:
    02-06-2011

hello,

 

WoT keeps crashing on me several times after i just started a battle. 

the map loads en then there is a CtD, no error message what so ever, just complete gone.

 

i can start-up the game again, but most times after logging in the map starts loading again (battle has not yet finished) en another CtD

this happens on several maps.

 

first i thougt i could be the temperature's of my laptop, not handling the graphics, but they are well within limits on my laptop.

 

any idea's how to fix? or just new bug?

 

system specs:

i7 7700HQ 3600Mhz, geforce gtx1050 2gb and 2×8gb mem at 2400Mhz

wot runs graphics at wot-reccomendations. i let the program dicide settings.



jaz000 #2 Posted 26 March 2018 - 10:27 PM

    Corporal

  • Player
  • 24376 battles
  • 143
  • Member since:
    09-03-2012

Same here - GTX680 i7 lots of ram etc

 

At first it seemed to be certain maps it would CTD on load and then 2nd attempt load in fine - after updating NVidia drivers to the latest it now crashes in the middle of games randomly and then crashes again when re-loading in.

 

The fix is to raise a support case, upload logs, more logs and then wait for them to hopefully fix the code.

 

that sounds too much like my day job though so since spring is nearly here ...



iceni1 #3 Posted 27 March 2018 - 10:44 AM

    Private

  • Player
  • 13497 battles
  • 12
  • [DDSOS] DDSOS
  • Member since:
    07-15-2013
Try rolling back your graphics drivers.

I was having issues on 391.24 and had loads of trouble with crashing.

I uninstalled them ran a driver cleaner (DDU) and installed 388.71.

I've been able to play without crashes since doing this.





Also tagged with crash, ctd, loading, error

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users