Jump to content


Clan-oGc is recruiting swedish/nordic players

swedish nordisk nordic svenska recruiting recruit

  • Please log in to reply
No replies to this topic

CHRIS_ATOM #1 Posted 27 March 2018 - 01:21 PM

    Private

  • Player
  • 4911 battles
  • 1
  • [OGC] OGC
  • Member since:
    08-10-2013

Hej. 

vi är en klan som har spelat online games i minst 18 år klanen har funnits lika länge, vi var en av de största klanerna i norden från 2000 till 2008 inom counter-strike

då vi hade flera svenska avdelningar inom både CS och BF, vi hade också en stor finsk avdelning och en norsk avdelning samt ägde en lan förening vid namn ANF-LAN (Aim, N Fire LAN) som senare blev oGc-lan.

på senare år så har hela klanen sadlat om till World of tanks istället men då många slutat spela dator och av många andra skäl så finns enbart 5 trogna spelare kvar i klanen.

 

Planen för oss är att börja bygga upp klanen igen och få ett härligt och glatt gäng att spela lite pluton, clanwars och stronghold. 

 

våra krav är inte speciellt höga utan när det gäller hur duktig du är utan vi lägger mer krut på att du är en skön person som gillar att spela wot och känner att du vill utvecklas.

 

Vi spelar de flesta kvällar under veckodagarna men nästan alla är ute tillsammans på helger då vi spelar och snackar skit med varandra i Ts över några öl.

 

våra krav är enkla. 

-Du ska vara 20+ (inga undantag)

-Du ska ha spelat iaf 3000 matcher 

-Du ska ha ett moget beteende gentemot klan medlemmar men också mot andra in game (något annat tolereras inte)

 

om du känner dig träffad och tror att du kan passa in i våran Värmländska varma  pilsner klubb så var inte rädd att höra av dig in game för en inbjudan till Ts 

 

mvh.   Chris_atom  du kan även höra av dig till våran commander om du känner att du inte får någon respons hans namn är daddans            thumbnail_logo2.jpgAlso tagged with swedish, nordisk, nordic, svenska, recruiting, recruit

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users