Jump to content


SANDBOX


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

_SpartanWarrior_ #1 Posted 31 March 2018 - 05:09 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 30950 battles
  • 94
  • [BLOJ] BLOJ
  • Member since:
    01-09-2013

Hello fellow players.I am having problem with Sandbox (Battle Royale Test)

I can normally go in battle,but i get 30 FPS.

I put everything on Minimum (Improved to Standard),and when i go in battle,i still get 30 FPS,and graphics are like i am running on Improved,not Standard.

Please help me!!!I got potato PC and 30 FPS is unplayable for me :(



_SpartanWarrior_ #2 Posted 31 March 2018 - 05:13 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 30950 battles
  • 94
  • [BLOJ] BLOJ
  • Member since:
    01-09-2013
Screenshots 

Attached Files

  • Attached File   shot_001.jpg   1.21MB
  • Attached File   shot_002.jpg   497.06K


_SpartanWarrior_ #3 Posted 31 March 2018 - 05:34 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 30950 battles
  • 94
  • [BLOJ] BLOJ
  • Member since:
    01-09-2013
I figured out.But,as i can see,Bin4r is here,so i still need help.How to i get Medium tank or Heavy tank in Battle Royale Test?

OIias_of_Sunhillow #4 Posted 01 April 2018 - 11:32 AM

    Captain

  • Player
  • 23809 battles
  • 2,252
  • Member since:
    07-20-2011

View Post_SpartanWarrior_, on 31 March 2018 - 04:34 PM, said:

I figured out.But,as i can see,Bin4r is here,so i still need help.How to i get Medium tank or Heavy tank in Battle Royale Test?

 

Everybody starts off with a light tank in that scenario, you have to hunt for the meds and heavies.

Didn't you read up on it ?



deivio82 #5 Posted 01 April 2018 - 11:46 AM

    Corporal

  • Player
  • 46290 battles
  • 133
  • [LDTO] LDTO
  • Member since:
    05-20-2012
capture point changes your tank to random one , thats where you get HT .or any other tank.

deivio82 #6 Posted 01 April 2018 - 12:39 PM

    Corporal

  • Player
  • 46290 battles
  • 133
  • [LDTO] LDTO
  • Member since:
    05-20-2012
game has too many RNG . FAIL......  

_SpartanWarrior_ #7 Posted 04 April 2018 - 02:30 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 30950 battles
  • 94
  • [BLOJ] BLOJ
  • Member since:
    01-09-2013

Yea i noticed,thanks.I couldnt reply before,i was on vacation:P

P.S. Why doesnt Sandbox work? I tried Yesterday,it said Service Unavaliable.Today its same!



kitowicz_ZK #8 Posted 06 April 2018 - 03:36 PM

    Private

  • Player
  • 1224 battles
  • 2
  • Member since:
    11-10-2013

The sandbox does not work at all!!!!!!!!!! please help ME!!!!!

 

-Video Linked if you don't know what i mean- 

 



kitowicz_ZK #9 Posted 06 April 2018 - 03:42 PM

    Private

  • Player
  • 1224 battles
  • 2
  • Member since:
    11-10-2013
The sandbox does not work at all!!!!!!!!!! please help ME!!!!! All it says is that is service unavailable 

Edited by kitowicz_ZK, 06 April 2018 - 03:42 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users