Jump to content


game doesnt start to load until the match starts


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

FsAviX #1 Posted 03 April 2018 - 08:43 PM

    Sergeant

  • Player
  • 25154 battles
  • 226
  • Member since:
    04-06-2013

Since 1.0 im not able to get into matches before 1 minute of the match has already passed.

This was never a problem before, i was usually the first guy to load.

Im playing on ultra and my specs are:

-I7 4820K 4.1GHz Ivybridge

-Asus GTX Titan Black 6GB

-P9X79 LE

-HyperX Fury 16gb DDR3

-XFX Proseries 850W Core edition



Pansenmann #2 Posted 03 April 2018 - 09:12 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 33659 battles
  • 12,368
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    08-17-2012

View PostFsAviX, on 03 April 2018 - 08:43 PM, said:

Since 1.0 im not able to get into matches before 1 minute of the match has already passed.

This was never a problem before, i was usually the first guy to load.

Im playing on ultra and my specs are:

-I7 4820K 4.1GHz Ivybridge

-Asus GTX Titan Black 6GB

-P9X79 LE

-HyperX Fury 16gb DDR3

-XFX Proseries 850W Core edition

 

A) wrong forum section

B) use SSD or defrag your harddrive, unless it's a 5k RPM harddisk, then you are screwed.

C) disable music and ambient sound


Edited by Pansenmann, 03 April 2018 - 09:13 PM.


FansiDed #3 Posted 03 April 2018 - 09:13 PM

    Corporal

  • Player
  • 6900 battles
  • 164
  • [WOTFK] WOTFK
  • Member since:
    03-17-2013
Yeah I have same issues, try to get SSD or set game to lower settings.

HaZardeur #4 Posted 03 April 2018 - 09:38 PM

    Second Lieutenant

  • Beta Tester
  • 33257 battles
  • 1,157
  • Member since:
    08-14-2010
Put WoT on an SSD and you fine... helped me alot, now I´m loaded before even the counter starts on max settings.

krismorgan #5 Posted 03 April 2018 - 09:40 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 31319 battles
  • 345
  • [UKT] UKT
  • Member since:
    10-18-2013
yup as they said but i still get ctds,wargaming ballsing every patch as usual.

xx984 #6 Posted 03 April 2018 - 10:20 PM

    Captain

  • Player
  • 52971 battles
  • 2,380
  • [GO-IN] GO-IN
  • Member since:
    08-11-2013
im annoyed because i load in 30 secs before and have to wait and get bored

FsAviX #7 Posted 05 April 2018 - 06:23 PM

    Sergeant

  • Player
  • 25154 battles
  • 226
  • Member since:
    04-06-2013

Well, i have defragged my harddrives, disabled music and ambient sound, tried to turn down the graphics.. 

but its still all the same..



Palybilo #8 Posted 05 April 2018 - 07:08 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 12676 battles
  • 63
  • [LVTFR] LVTFR
  • Member since:
    06-05-2012
I've had this too, but suddenly it was gone again




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users