Jump to content


Trash


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

TheLatvianBEAST #1 Posted 13 April 2018 - 11:50 PM

    Private

  • Player
  • 3363 battles
  • 49
  • Member since:
    08-12-2013

This game is trash after 1.0, can't properly play this crap, every game the game just freezes or crashes, when I join back I'm either dead or if I haven't been killed, it will just freeze/crash again in 1minute.

And no, it's not the problem of my pc, it easily runs the HD client with everything on High/Max with solid 130fps.

GPU: GTX 770

CPU: i7 6700k 4.5Ghz

RAM: 8GB DDR4

 



MeNoobTank #2 Posted 13 April 2018 - 11:54 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 12649 battles
  • 508
  • [R3L4X] R3L4X
  • Member since:
    02-16-2017

I can run the game very well at High settings in a way worse PC than yours (i5 3550, GTX 1050 Ti and 8 GB DDR3).

 

No freeze and no crash experienced.

 

Edit: I actually can play it with this settings on Ultra too at @ 50 fps but I choose lower settings because I have the game on HDD and maps load slowly on higher settings.


Edited by MeNoobTank, 13 April 2018 - 11:56 PM.


Jigabachi #3 Posted 14 April 2018 - 12:01 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 17948 battles
  • 19,596
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-12-2011

I love it how people always blame it on the game when they didn't even lose a single word about mods, drivers, settings and all that stuff...

 

 



TheLatvianBEAST #4 Posted 14 April 2018 - 12:30 AM

    Private

  • Player
  • 3363 battles
  • 49
  • Member since:
    08-12-2013

View PostJigabachi, on 13 April 2018 - 11:01 PM, said:

I love it how people always blame it on the game when they didn't even lose a single word about mods, drivers, settings and all that stuff...

 

 

I mean, I love the game (except the community) the rework is amazing but the fact that you cant even properly play it is retarded.

No mods, it's a clean install, had the game deleted for 3 months, installed it like a week ago, tried the regular client as well, lowered the settings, still the same thing.

Drivers are up to date.



Partizanskim_korakom #5 Posted 14 April 2018 - 01:20 AM

    Lance-corporal

  • Player
  • 1580 battles
  • 86
  • Member since:
    03-26-2018

View PostTheLatvianBEAST, on 13 April 2018 - 11:50 PM, said:

This game is trash after 1.0, can't properly play this crap, every game the game just freezes or crashes, when I join back I'm either dead or if I haven't been killed, it will just freeze/crash again in 1minute.

And no, it's not the problem of my pc, it easily runs the HD client with everything on High/Max with solid 130fps.

GPU: GTX 770

CPU: i7 6700k 4.5Ghz

RAM: 8GB DDR4

 

 

This game is one of the worst games I've ever seen. They NERF tanks every other day. They bounce shells when you shoot. 
 

View PostJigabachi, on 14 April 2018 - 12:01 AM, said:

I love it how people always blame it on the game when they didn't even lose a single word about mods, drivers, settings and all that stuff...

 

 

 

I love it how you always blame people at this forum who talks truth about Wargaming cheats. You are a good Wargaming bot. Congrats. 
 

TheComfyChair #6 Posted 14 April 2018 - 01:54 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 8072 battles
  • 846
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    03-20-2017


unhappy_bunny #7 Posted 14 April 2018 - 03:16 AM

    Major

  • Player
  • 18593 battles
  • 2,866
  • [-OC-] -OC-
  • Member since:
    08-01-2012

View PostPartizanskim_korakom, on 14 April 2018 - 01:20 AM, said:

 

This game is one of the worst games I've ever seen. They NERF tanks every other day. They bounce shells when you shoot. 

 

View PostPartizanskim_korakom, on 14 April 2018 - 01:22 AM, said:

 

I love it how you always blame people at this forum who talks truth about Wargaming cheats. You are a good Wargaming bot. Congrats. 

 

There is nothing like a good troll to entertain us.

 

 

 

Shame you're not very good at it, but keep trying. One day you might manage to impress us.



Enforcer1975 #8 Posted 14 April 2018 - 09:56 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 20973 battles
  • 10,935
  • [D0NG] D0NG
  • Member since:
    05-04-2014

View PostPartizanskim_korakom, on 14 April 2018 - 01:20 AM, said:

 

This game is one of the worst games I've ever seen. They NERF tanks every other day. They bounce shells when you shoot. 

Then stop playing the game. 



MaxxyNL #9 Posted 14 April 2018 - 12:02 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 11349 battles
  • 980
  • Member since:
    04-05-2013

View PostTheLatvianBEAST, on 13 April 2018 - 11:50 PM, said:

This game is trash after 1.0, can't properly play this crap, every game the game just freezes or crashes, when I join back I'm either dead or if I haven't been killed, it will just freeze/crash again in 1minute.

And no, it's not the problem of my pc, it easily runs the HD client with everything on High/Max with solid 130fps.

GPU: GTX 770

CPU: i7 6700k 4.5Ghz

RAM: 8GB DDR4

 

 

Blaim the game without even checking if the problem is caused on your end. :facepalm:

 

Mods / Drivers / more.....



wsatnutter #10 Posted 14 April 2018 - 12:05 PM

    General

  • Beta Tester
  • 25413 battles
  • 8,085
  • [WSAT] WSAT
  • Member since:
    08-25-2010
Uninstall and stop being rude 

RamRaid90 #11 Posted 14 April 2018 - 12:08 PM

    Lieutenant General

  • Player
  • 22451 battles
  • 6,682
  • [D0NG] D0NG
  • Member since:
    12-14-2014

View PostTheLatvianBEAST, on 13 April 2018 - 10:50 PM, said:

This game is trash after 1.0, can't properly play this crap, every game the game just freezes or crashes, when I join back I'm either dead or if I haven't been killed, it will just freeze/crash again in 1minute.

And no, it's not the problem of my pc, it easily runs the HD client with everything on High/Max with solid 130fps.

 

 

 

Obviously it doesn't run it easily as it keeps crashing and freezing. :facepalm:

 

I have no such problems here, nor do millions of other people.

 

I suspect there is nothing more to this than someone who pretends they understand hardware and the inner workings of a PC but actually had the spotty guy at the tech store build his rig for him.



shikaka9 #12 Posted 14 April 2018 - 03:24 PM

    Corporal

  • Player
  • 62321 battles
  • 187
  • [SWM] SWM
  • Member since:
    02-27-2013

 



lnfernaI #13 Posted 14 April 2018 - 10:06 PM

    Colonel

  • Player
  • 29256 battles
  • 3,700
  • [ALLGE] ALLGE
  • Member since:
    09-15-2012
You're on Intel,what's the surprise about? They ship free Spectre and Meltdown packages,and the patch makes them lag.

ypr765prco #14 Posted 14 April 2018 - 10:08 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 42745 battles
  • 1,423
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    10-03-2012


clanmcwood #15 Posted 14 April 2018 - 10:18 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 22156 battles
  • 1,293
  • [-VIC-] -VIC-
  • Member since:
    02-29-2012

Ok to put a serious note back to this thread your hard ware is more than enough to play this game on high setting at 1080P there are a few things that may help.

 

1. Check your install reinstall with a fresh install.

2. Uninstall and reinstall your graphics card drivers making sure to optimise in NVidia experience.

3. Check for running back ground apps hogging CPU cycles (go to task manager and select start up to see whats running on start up and disable apps programme you dont need.

4. Look at your storage is it an SSD or HDD? an SSD will run it great if you havnt already theres a ton of reasons to upgrade to one. a HDD can get fragmented and require maintenance to run well

5. Run without mods or in safe mode I found an outdated Mod pack gave me stutters so not WG fault at all 

6. Look at your network who else is using it and can you stop background downloads etc 

 

Try all of these and come back  if there is still an issue to see if we can help further. It really does run well if set up right and very pretty

 

I hope this helps



TheLatvianBEAST #16 Posted 15 April 2018 - 12:34 AM

    Private

  • Player
  • 3363 battles
  • 49
  • Member since:
    08-12-2013

View Postclanmcwood, on 14 April 2018 - 09:18 PM, said:

Ok to put a serious note back to this thread your hard ware is more than enough to play this game on high setting at 1080P there are a few things that may help.

 

1. Check your install reinstall with a fresh install.

2. Uninstall and reinstall your graphics card drivers making sure to optimise in NVidia experience.

3. Check for running back ground apps hogging CPU cycles (go to task manager and select start up to see whats running on start up and disable apps programme you dont need.

4. Look at your storage is it an SSD or HDD? an SSD will run it great if you havnt already theres a ton of reasons to upgrade to one. a HDD can get fragmented and require maintenance to run well

5. Run without mods or in safe mode I found an outdated Mod pack gave me stutters so not WG fault at all 

6. Look at your network who else is using it and can you stop background downloads etc 

 

Try all of these and come back  if there is still an issue to see if we can help further. It really does run well if set up right and very pretty

 

I hope this helps

 

I really appreciate your answer as it is the only legitimate attempt of helping me with this issue.

1. I uninstalled the old game 3months ago, re-downloaded it about a week ago, clean install

2. I have it set so it automatically deletes the old drivers when downloading new ones

3. Not really a handy way of doing it, since I don't have a 2nd monitor but I'm pretty sure there's nothing, I usually shut off every background app when playing games for best performance.

4. I have an ssd with 275GB, most of my main stuff is on it, it only has 90GB of free space, so I have WoT on my HDD, which is 1TB 7200RPM, defragmented 

5. I'm pretty positive this isn't it, since I have a clean install on the game and I don't use any external stuff (incl. mods) BUT I haven't tried running it in safe mode

6. 100% not the network fault, here's my speeds http://www.speedtest.../7228233102.png and I'm the only one using it. My country has one of the fastest connections in the world



clanmcwood #17 Posted 15 April 2018 - 10:25 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 22156 battles
  • 1,293
  • [-VIC-] -VIC-
  • Member since:
    02-29-2012

View PostTheLatvianBEAST, on 14 April 2018 - 11:34 PM, said:

 

I really appreciate your answer as it is the only legitimate attempt of helping me with this issue.

1. I uninstalled the old game 3months ago, re-downloaded it about a week ago, clean install

2. I have it set so it automatically deletes the old drivers when downloading new ones

3. Not really a handy way of doing it, since I don't have a 2nd monitor but I'm pretty sure there's nothing, I usually shut off every background app when playing games for best performance.

4. I have an ssd with 275GB, most of my main stuff is on it, it only has 90GB of free space, so I have WoT on my HDD, which is 1TB 7200RPM, defragmented 

5. I'm pretty positive this isn't it, since I have a clean install on the game and I don't use any external stuff (incl. mods) BUT I haven't tried running it in safe mode

6. 100% not the network fault, here's my speeds http://www.speedtest.../7228233102.png and I'm the only one using it. My country has one of the fastest connections in the world

Ok firstly I would do a health check on your HDD 

secondly I would check driver version as sometimes it doesnt optimise to the latest drivers no harm in checking, you could also try reverting to a previous driver version that works best with the older GPU you have 

Can i ask if you downloaded the SD or HD client?



kaneloon #18 Posted 15 April 2018 - 10:36 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 28731 battles
  • 1,936
  • [OBLIC] OBLIC
  • Member since:
    11-18-2011

If your game really crashes you should have windows systems messages. Check those.

 

Since last update I no longer have the freeze at the battle start, but every first battle of the day I join after countdown. After that it is okay.



ThinGun #19 Posted 15 April 2018 - 10:42 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 35891 battles
  • 1,470
  • Member since:
    12-08-2014
You think you've got problems?  My power supply is flaky so it's affecting my WHOLE COMPUTER.

Temujin27 #20 Posted 15 April 2018 - 10:47 AM

    Private

  • Player
  • 15233 battles
  • 8
  • Member since:
    06-29-2015
game runs perfect... i7 @ 3.4 GHz and 16 GB RAM




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users