Jump to content


Incorrect info in garage


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

SABAOTH #1 Posted 16 April 2018 - 03:42 PM

    Major

  • Player
  • 36437 battles
  • 2,913
  • [-133-] -133-
  • Member since:
    08-28-2011

It's been a while but I cannot find in the options how to display full information about the tank, decimals are missing.

 

For example the accuracy under firepower I get a "0" but the decimals are not displayed (I can't see if it's a 0.3, 0.4 etc).

 

How to fix that? I got xvm installed by it does the same on vanilla version as well, and I can't find any setting clue how to display the missing stats.

 



doriansky1 #2 Posted 16 April 2018 - 03:47 PM

    Corporal

  • Player
  • 26356 battles
  • 161
  • [SKIL3] SKIL3
  • Member since:
    12-14-2015
Never encountered such an issue..so try without mods.

Homer_J #3 Posted 16 April 2018 - 04:03 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 27475 battles
  • 28,486
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

It's a windows setting. Under international settings.  Number of digits after decimal.

 

This may help



SABAOTH #4 Posted 16 April 2018 - 05:07 PM

    Major

  • Player
  • 36437 battles
  • 2,913
  • [-133-] -133-
  • Member since:
    08-28-2011

View Postdoriansky1, on 16 April 2018 - 03:47 PM, said:

Never encountered such an issue..so try without mods.

 

Same on vanilla, as I said.

 

View PostHomer_J, on 16 April 2018 - 04:03 PM, said:

It's a windows setting. Under international settings.  Number of digits after decimal.

 

This may help

 

Yes, that was the issue, that fixed it, thanks.






3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users