Jump to content


Can't log in - failed to connect to server - no mods installed


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

EE51500 #1 Posted 03 May 2018 - 03:18 AM

    Private

  • Player
  • 2809 battles
  • 15
  • Member since:
    03-18-2016

I can't log in, heaven knows why, says I can't connect to server, but I was playing fine yesterday, and have no mods installed, any ideas?

 

Any outages etc?



Ley1 #2 Posted 03 May 2018 - 04:03 AM

    Corporal

  • Player
  • 19413 battles
  • 157
  • [T-D-T] T-D-T
  • Member since:
    11-27-2013

Update to new version, servers off till 9 am 

 



EE51500 #3 Posted 03 May 2018 - 05:27 AM

    Private

  • Player
  • 2809 battles
  • 15
  • Member since:
    03-18-2016

What???? WHY IS THERE NO NOTIFICATION?

I've been trying everything for hours, searched for outages, can't find anything. Why can't they have a simple display of like a big green or red light for each server to tell when it's up or down?

 

Thanks though.



Gboor #4 Posted 03 May 2018 - 06:45 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 18514 battles
  • 452
  • Member since:
    11-09-2014

View PostEE51500, on 03 May 2018 - 05:27 AM, said:

What???? WHY IS THERE NO NOTIFICATION?

I've been trying everything for hours, searched for outages, can't find anything. Why can't they have a simple display of like a big green or red light for each server to tell when it's up or down?

 

Thanks though.

 

But there is, i mean there is no green(usually) sign with ping next to EU1 and EU2 cluster so it means there is no connection :XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Edited by Gboor, 03 May 2018 - 06:45 AM.


EE51500 #5 Posted 05 May 2018 - 02:12 AM

    Private

  • Player
  • 2809 battles
  • 15
  • Member since:
    03-18-2016

View PostGboor, on 03 May 2018 - 06:45 AM, said:

 

But there is, i mean there is no green(usually) sign with ping next to EU1 and EU2 cluster so it means there is no connection :XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

 

That's not the same as displaying a simple message about simple planned server outages.. and many people will have no idea what it's even supposed to look like.

 

There's also the notification displayed to you from the WOT client itself that you "may have a network connection problems"... why that actual **** is it displaying that when it's clearly NOT that, it's just a planned outage for updates? Why can't it display that?






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users