Jump to content


Old Clients and Old Replays not working since Version 1.0

clients replays videos old clients version 1.0

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

General_Disturbance #1 Posted 06 May 2018 - 02:42 PM

    Private

  • Player
  • 14630 battles
  • 9
  • [H2VOC] H2VOC
  • Member since:
    02-26-2016
I generate a huge number of replay videos and have most of the old clients, but not all of them. Unfortunately I am still missing a few.

Before Wargaming issued Version 1.0, all I needed to do to replay an old file was to swap the existing client with the old one from the same period of the file and the replay would run. However, since Version 1.0 was released, it has not been possible to get the old clients to work. I queried this with the WG Community staff at Paris and they suggested that I make these concerns known on the Forum. They suggested that the new engine being run by WG will not support the old clients when they are run with old files, but that the developers are working on this.

How have other video producers dealt with this problem?
 

Bomoveris #2 Posted 15 May 2018 - 03:33 PM

    Sergeant

  • Player
  • 25236 battles
  • 266
  • [VSOP] VSOP
  • Member since:
    12-25-2011

I can't even get the current replays to play with the current client... Have associated the files with the client without any help. 

 

After clicking the replay file the game starts and gets stuck at about 2/3 of the download. And then crashes to the desktop. No idea what's going on.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users