Jump to content


frontline bug - Can you spot the problem?


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

Heynoway #1 Posted 07 May 2018 - 11:39 PM

    Corporal

  • Player
  • 36338 battles
  • 149
  • [F_ACT] F_ACT
  • Member since:
    12-22-2012


Baldrickk #2 Posted 07 May 2018 - 11:44 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 30127 battles
  • 14,301
  • [-TAH-] -TAH-
  • Member since:
    03-03-2013

View PostHeynoway, on 07 May 2018 - 11:39 PM, said:

 That would be an xvm bug. 

Change your config to use vanilla otm.



Heynoway #3 Posted 07 May 2018 - 11:55 PM

    Corporal

  • Player
  • 36338 battles
  • 149
  • [F_ACT] F_ACT
  • Member since:
    12-22-2012
whats the bug?

Edited by Heynoway, 07 May 2018 - 11:58 PM.


Heynoway #4 Posted 08 May 2018 - 12:04 AM

    Corporal

  • Player
  • 36338 battles
  • 149
  • [F_ACT] F_ACT
  • Member since:
    12-22-2012
let me zoom the picture for you lol

xx984 #5 Posted 08 May 2018 - 12:08 AM

    Major

  • Player
  • 55023 battles
  • 2,520
  • [GO-IN] GO-IN
  • Member since:
    08-11-2013



breeeze #6 Posted 08 May 2018 - 12:08 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 30091 battles
  • 522
  • [S4] S4
  • Member since:
    03-11-2014
Mods are not compatible with Frontline

Tipperty #7 Posted 08 May 2018 - 12:20 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 19599 battles
  • 456
  • Member since:
    12-27-2013
New camo system, drive a TD and pretend to be a heavy tank! :trollface:

asalkur #8 Posted 08 May 2018 - 12:21 AM

    Private

  • Player
  • 11591 battles
  • 1
  • [FETIH] FETIH
  • Member since:
    01-09-2018

View PostTipperty, on 08 May 2018 - 12:20 AM, said:

New camo system, drive a TD and pretend to be a heavy tank! :trollface:

 

aint that the other way around?

Edited by asalkur, 08 May 2018 - 12:23 AM.


Heynoway #9 Posted 08 May 2018 - 07:42 AM

    Corporal

  • Player
  • 36338 battles
  • 149
  • [F_ACT] F_ACT
  • Member since:
    12-22-2012

I ran up there thinking I can easily kill this scorpion and boom he doesn't have a long reload :( Maybe it is the mods not sure just thought I'd post it.

 

p.s nice video xx984 lol


#5

 

Edited by Heynoway, 08 May 2018 - 07:43 AM.


Xeideo #10 Posted 08 May 2018 - 03:11 PM

    Lieutenant

  • Clan Diplomat
  • 36738 battles
  • 1,717
  • Member since:
    10-07-2011
Its not new we also got this Tank name Bug 3 Years ago in other respawn Modes ;)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users