Jump to content


Frontline rentals for campaign?


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

koolPeter #1 Posted 08 May 2018 - 11:27 AM

    Private

  • Player
  • 1224 battles
  • 3
  • Member since:
    12-09-2016

As the title says , i have a short question.

Can i use the tier 8 frontline rentals to make the Stug campaign?



lord_chipmonk #2 Posted 08 May 2018 - 11:30 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 33952 battles
  • 10,251
  • [-HOW-] -HOW-
  • Member since:
    12-23-2012

View PostkoolPeter, on 08 May 2018 - 11:27 AM, said:

As the title says , i have a short question.

Can i use the tier 8 frontline rentals to make the Stug campaign?

 

Pretty sure the campaign missions cannot be completed in Frontline. 

 

Someone correct me if I am wrong though. 



koolPeter #3 Posted 08 May 2018 - 11:35 AM

    Private

  • Player
  • 1224 battles
  • 3
  • Member since:
    12-09-2016
I guess it was too easy

AllTheChildren #4 Posted 08 May 2018 - 11:35 AM

    Corporal

  • Player
  • 36116 battles
  • 169
  • [MOBS] MOBS
  • Member since:
    07-09-2014

View PostkoolPeter, on 08 May 2018 - 10:27 AM, said:

As the title says , i have a short question.

Can i use the tier 8 frontline rentals to make the Stug campaign?

 

View Postlord_chipmonk, on 08 May 2018 - 10:30 AM, said:

 

Pretty sure the campaign missions cannot be completed in Frontline. 

 

Someone correct me if I am wrong though. 

 

 

You can't, or else I would have done TD15 for 260 multiple times with honours.


Edited by AllTheChildren, 08 May 2018 - 11:36 AM.


Radu_Korne #5 Posted 08 May 2018 - 11:42 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 28000 battles
  • 1,413
  • [WEBAN] WEBAN
  • Member since:
    08-16-2013
Frontline rentals don't work in randoms, missions cannot be done in Frontline mode.

koolPeter #6 Posted 08 May 2018 - 11:48 AM

    Private

  • Player
  • 1224 battles
  • 3
  • Member since:
    12-09-2016
Thanks for the fast replys guys

lord_chipmonk #7 Posted 08 May 2018 - 11:58 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 33952 battles
  • 10,251
  • [-HOW-] -HOW-
  • Member since:
    12-23-2012

View PostkoolPeter, on 08 May 2018 - 11:48 AM, said:

Thanks for the fast replys guys

 

No problem. If you're looking for tanks to complete the stug missions in, I have found that tier 5 is adequate to complete most missions within a reasonable amount of time. 

Suurpolskija #8 Posted 08 May 2018 - 12:16 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 18692 battles
  • 1,642
  • [URHO] URHO
  • Member since:
    01-26-2016

The 15th missions for Stug IV I completed with:

 

Medium: T-34-85

Heavy: T29

TD: Jpanther

Arty: M12

Light: M41 Bulldog (when it was tier7)

 

They can be done at lower tiers, but at tier7 you should start hitting the numbers more regularly.



StinkyStonky #9 Posted 08 May 2018 - 01:37 PM

    Captain

  • Player
  • 28441 battles
  • 2,146
  • [-SJA-] -SJA-
  • Member since:
    11-02-2015

The Personal Missions (for Stug, etc.) definitely CAN be done in Grand Battles (30v30 Tier 10) and so I would be surprised if they can't be done in FL.

 

View PostAllTheChildren, on 08 May 2018 - 10:35 AM, said:

You can't, or else I would have done TD15 for 260 multiple times with honours.

 

Really ?  You've done 8k damage multiple times ?

 

The OP should still give the tanks/mode a go.  If nothing else it will train the crews (that we get to keep after the event.)



Suurpolskija #10 Posted 08 May 2018 - 09:29 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 18692 battles
  • 1,642
  • [URHO] URHO
  • Member since:
    01-26-2016

Btw, I can CONFIRM that Frontline does NOT count towards the personal missions.

 

Just had a game with my T28 Prot where I survived the whole game, did 5,6k dmg and didn't get the Mission where you need to do four times your HP worth of dmg. T28 Prot has 1150 which means 4,6k needed for the mission.



StinkyStonky #11 Posted 09 May 2018 - 07:19 AM

    Captain

  • Player
  • 28441 battles
  • 2,146
  • [-SJA-] -SJA-
  • Member since:
    11-02-2015

View PostStinkyStonky, on 08 May 2018 - 12:37 PM, said:

... and so I would be surprised if they can't be done in FL.

 

 

Having played the mode I'm no longer surprised.

 

having said that, I wonder if you were to complete a mission in one tank without dying, whether that would could ?

It probably could but I doubt that it would.

 






1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users