Jump to content


Client crashes during launch

Crash Support Client

  • Please log in to reply
11 replies to this topic

emmekus #1 Posted 12 May 2018 - 07:25 AM

    Private

  • Player
  • 2249 battles
  • 10
  • Member since:
    04-22-2017
Everytime when i click play or use the app file directly to open the game, the client crashes.

I see splash screen everytime then bum.. Screen closes without any windows crash report. Also game creates crash report. I already have reach the support.


Here are the steps I have one so far.
1) update drivers
2)update framework,c++ libraries.
3) I tried both gpus

I need help...

Attached Files

  • Attached File   sorun2.jpg   311.46K
  • Attached File   dxdiag.txt   65.84K
  • Attached File   monitor_20180512_101925940.log   3.18K
  • Attached File   python.log   14.73K


Babbet_1 #2 Posted 12 May 2018 - 07:56 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 11848 battles
  • 942
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    12-13-2015

Well, I'm no techy, but have you tried deleting and re-installing the game? I had a similar problem after the 1.0 update, and that worked for me. Apart from that, I don't have any other suggestions, but no doubt folk with more of a clue will be along shortly.

Good luck!



Only_Slightly_Bent #3 Posted 12 May 2018 - 10:31 AM

    Warrant Officer

  • Beta Tester
  • 25546 battles
  • 729
  • [OAP] OAP
  • Member since:
    11-04-2010
Are you using mods? Have you tried starting the game in safe mode?

emmekus #4 Posted 12 May 2018 - 05:39 PM

    Private

  • Player
  • 2249 battles
  • 10
  • Member since:
    04-22-2017
I use no mods. Just old plain vanilla game. I downloaded game after the patch.

Babbet_1 #5 Posted 12 May 2018 - 07:47 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 11848 battles
  • 942
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    12-13-2015

View Postemmekus, on 12 May 2018 - 05:39 PM, said:

I use no mods. Just old plain vanilla game. I downloaded game after the patch.

 

Might still be a problem if you have downloaded a corupt file. Up to you, but I still think I would try a fresh install.

emmekus #6 Posted 13 May 2018 - 08:14 PM

    Private

  • Player
  • 2249 battles
  • 10
  • Member since:
    04-22-2017
I reinstalled today.. No changes.

 Incoming event. Event information: type="crash"  crash type="unhandled exception" callstack hash = "33559"

This is the crash line in monitor file...



Jigabachi #7 Posted 13 May 2018 - 09:01 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 17948 battles
  • 19,926
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    08-12-2011
I guess that's far beyond the stuff people can help you with here. You should contact the support.

Dead_in_30_seconds #8 Posted 13 May 2018 - 10:08 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 3424 battles
  • 621
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    11-07-2017

View Postemmekus, on 13 May 2018 - 07:14 PM, said:

I reinstalled today.. No changes.

 Incoming event. Event information: type="crash"  crash type="unhandled exception" callstack hash = "33559"

This is the crash line in monitor file...

 

Likely a corrupted .NET framework.

 

Ah 'unhandled exception' is usually where a programmer has failed to code sufficient error trapping into their program. The .NET framework then doesn't know how to deal with it, leading to the type of crash you've encountered.

 

As the code in question is WoT and therefore pretty stable, it's more likely to be .NET that's the problem. Repair/reinstall process varies according to Windows version.

Please provide details.



emmekus #9 Posted 18 May 2018 - 04:47 PM

    Private

  • Player
  • 2249 battles
  • 10
  • Member since:
    04-22-2017
Windows 10 64 bit home edition.

Somnorila #10 Posted 23 December 2018 - 01:34 PM

    Captain

  • Player
  • 56532 battles
  • 2,088
  • [4-YOU] 4-YOU
  • Member since:
    10-13-2012

Happened to me right now. Just tried to launch the game after a few days and no doesn't work.

Tried safe mode, repair, to launch from exe rather than from game center, SD/HD. A PC restart fixed it, go figure.


Edited by Somnorila, 23 December 2018 - 01:37 PM.


nickmcnasty #11 Posted 24 December 2018 - 01:35 AM

    Private

  • Player
  • 19099 battles
  • 1
  • [1ETR] 1ETR
  • Member since:
    10-24-2011
I am also having this problem. 15 times on Saturday night, sometimes on battle loading, sometimes mid-game. Tried to relaunch game and crashed 8 times in succession.
Done total re-install, no mods, 980m GPU with updated drivers. .NET framework up to date, directX up to date, tried everything wg have suggested. Tried low settings, even though been playing fallout 4 fine on ultra, still crashed. Error message is  callstack hash="4645". Error reports are over 18gb and rising...
So frustrating, wasting premium time and personal reserves.

BadBondHUN #12 Posted 28 December 2018 - 10:14 AM

    Private

  • Player
  • 8729 battles
  • 2
  • [UHH] UHH
  • Member since:
    02-06-2013

Hello! 

 

I have the same problem after changing win 7 64  to Win 10 64 Pro


/------------------------------------------------------------------------------------------\
worldoftanks 1.3.0.0 (compiled at 03:04:32 Dec 14 2018) starting on Fri Dec 28 10:09:02 2018

2018-12-28 10:09:02.410: INFO: [Config] Command line: F:/World_of_Tanks/worldoftanks.exe wot_wait_for_mutex
2018-12-28 10:09:05.661: TRACE: monkeyPatchOpen: BWUtil.monkeyPatchOpen: Patching open() True
2018-12-28 10:09:05.661: INFO: [Config] Default encoding set to utf-8
2018-12-28 10:09:05.663: TRACE: revertPatchedOpen: BWUtil.revertPatchedOpen: Reverting open()
2018-12-28 10:09:05.691: INFO: [PY_DEBUG] Release Client - Content Type: sd

2018-12-28 10:09:05.691: INFO: [PY_DEBUG] Checking F:/World_of_Tanks/res_mods/1.3.0.1/: mods not found
2018-12-28 10:09:05.691: INFO: [PY_DEBUG] Checking F:/World_of_Tanks/mods/1.3.0.1/: mods not found
2018-12-28 10:09:06.643: ERROR: Traceback (most recent call last):
2018-12-28 10:09:06.643: ERROR:   File "scripts/client/Account.py", line 28, in <module>
2018-12-28 10:09:06.643: ERROR:   File "scripts/client/bootcamp/Bootcamp.py", line 18, in <module>
2018-12-28 10:09:06.643: ERROR:   File "scripts/client/gui/Scaleform/daapi/view/common/settings/__init__.py", line 1, in <module>
2018-12-28 10:09:06.643: ERROR:   File "scripts/client/gui/Scaleform/daapi/view/common/settings/SettingsWindow.py", line 20, in <module>
2018-12-28 10:09:06.643: ERROR:   File "scripts/client/gui/Scaleform/daapi/view/common/settings/SettingsParams.py", line 3, in <module>
2018-12-28 10:09:06.643: ERROR:   File "scripts/client/account_helpers/settings_core/options.py", line 12, in <module>
2018-12-28 10:09:06.643: ERROR:   File "scripts/client/AvatarInputHandler/__init__.py", line 14, in <module>
2018-12-28 10:09:06.643: ERROR:   File "scripts/client/AvatarInputHandler/DynamicCameras/StrategicCamera.py", line 14, in <module>
2018-12-28 10:09:06.643: ERROR:   File "scripts/client/ClientArena.py", line 12, in <module>
2018-12-28 10:09:06.643: ERROR: ImportError: cannot import name FalloutDestroyEffect

 

Any idea?

 

Thanks!







Also tagged with Crash, Support, Client

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users