Jump to content


M4a2e4 Skin for the standard tier 5 sherman


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

CELT1C #1 Posted 14 May 2018 - 08:24 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 27992 battles
  • 91
  • [RDDTF] RDDTF
  • Member since:
    06-19-2013

Could anyone make a m4a2e4 sherman skin for the standard tier 5 sherman please?

Keep me updated if anyone makes one :P 



cobra_508th #2 Posted 14 May 2018 - 09:03 PM

    Corporal

  • Player
  • 16088 battles
  • 110
  • Member since:
    04-14-2011
Well, you could use atacms' UML and use the original M4A2E4 on your M4 Sherman.

CELT1C #3 Posted 15 May 2018 - 01:23 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 27992 battles
  • 91
  • [RDDTF] RDDTF
  • Member since:
    06-19-2013
Thank you cobra i will try it :)

CELT1C #4 Posted 15 May 2018 - 01:25 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 27992 battles
  • 91
  • [RDDTF] RDDTF
  • Member since:
    06-19-2013

View Postcobra_508th, on 14 May 2018 - 09:03 PM, said:

Well, you could use atacms' UML and use the original M4A2E4 on your M4 Sherman.

 

Will falkonetts mod work the same way as in offer the same stuff as atacms? 

cobra_508th #5 Posted 15 May 2018 - 01:41 PM

    Corporal

  • Player
  • 16088 battles
  • 110
  • Member since:
    04-14-2011
If you use the installer, then yes, Falkonett's mod comes packed with the UML, otherwise you will need to manually install the UML.

CELT1C #6 Posted 17 May 2018 - 10:37 PM

    Lance-corporal

  • Player
  • 27992 battles
  • 91
  • [RDDTF] RDDTF
  • Member since:
    06-19-2013
Nah, that mod does NOT allow me to change the standard m4 into a m4a2e4 skin

cobra_508th #7 Posted 17 May 2018 - 11:03 PM

    Corporal

  • Player
  • 16088 battles
  • 110
  • Member since:
    04-14-2011
Why wouldn't it? All you need to do is find a replay file with the M4A2E4 and create a custom config. There's a good explanation on how to do that in Atacms' thread.

atacms #8 Posted 18 June 2018 - 12:25 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 4885 battles
  • 495
  • Member since:
    11-06-2011

Just updated the instruction on this issue.

read the [Invoking in-game tanks]  section of the UML post.






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users