Jump to content


Frontline camo


  • Please log in to reply
26 replies to this topic

Vule777 #1 Posted 15 May 2018 - 02:32 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 24982 battles
  • 1,573
  • [BZVZ] BZVZ
  • Member since:
    02-28-2017
It would be great that we can put camo on FL tanks. What do you think?

DarkPacifist #2 Posted 15 May 2018 - 04:22 PM

    Corporal

  • Player
  • 27925 battles
  • 194
  • [CR0WS] CR0WS
  • Member since:
    08-05-2013
Why would you do that as they will remove these tanks from your garage as soon as frontline is gone?

Vule777 #3 Posted 15 May 2018 - 04:34 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 24982 battles
  • 1,573
  • [BZVZ] BZVZ
  • Member since:
    02-28-2017

Why not, I wouldn't buy camo for gold, I would put this regular.

 

Btw, if they, or when they remove that tanks, what will happend with consumables, ventilation...etc?



DarkPacifist #4 Posted 15 May 2018 - 04:41 PM

    Corporal

  • Player
  • 27925 battles
  • 194
  • [CR0WS] CR0WS
  • Member since:
    08-05-2013

I guess they would give them back to you.

I think that I see your point, like let us put our camos on our fl tanks and give the camo back for whatever tank we want (in the nationality range they defined) at the end of the event.


Edited by DarkPacifist, 15 May 2018 - 04:42 PM.


Vule777 #5 Posted 15 May 2018 - 04:49 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 24982 battles
  • 1,573
  • [BZVZ] BZVZ
  • Member since:
    02-28-2017
No need to give camo back if it's regular, because they give us a lot credits in FL battles so for 75 000 no one gets hurt. If you buy camo for gold then it would be fair that they bring us back.

DarkPacifist #6 Posted 15 May 2018 - 04:56 PM

    Corporal

  • Player
  • 27925 battles
  • 194
  • [CR0WS] CR0WS
  • Member since:
    08-05-2013
You have (at least) one set for free for each of the 3 levels (and I guess that they all are different, still haven't passed the 2nd level so can't say).

Vule777 #7 Posted 15 May 2018 - 05:36 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 24982 battles
  • 1,573
  • [BZVZ] BZVZ
  • Member since:
    02-28-2017
I don't understand, what I have for what level?

DarkPacifist #8 Posted 16 May 2018 - 07:53 AM

    Corporal

  • Player
  • 27925 battles
  • 194
  • [CR0WS] CR0WS
  • Member since:
    08-05-2013
When you reach lvl 30 in frontline you can reset and go back to lvl 1 and you can do it 3 times. Each time you get 100 bonds and a set of camo.

SuperOlsson #9 Posted 16 May 2018 - 08:01 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 21379 battles
  • 934
  • [E-5OM] E-5OM
  • Member since:
    08-07-2012

View PostVule777, on 15 May 2018 - 05:36 PM, said:

I don't understand, what I have for what level?

That you can earn special camos by playing frontline, though it is an answer to a different question than what you asked ^^


Edited by SuperOlsson, 16 May 2018 - 08:02 AM.


Igor_BL #10 Posted 16 May 2018 - 08:03 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 41257 battles
  • 1,471
  • [GX] GX
  • Member since:
    06-10-2015
*edited*

Edited by NickMustaine, 16 May 2018 - 02:36 PM.
Wrong language


Vule777 #11 Posted 16 May 2018 - 08:06 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 24982 battles
  • 1,573
  • [BZVZ] BZVZ
  • Member since:
    02-28-2017

No I didn't ask that but never mind.

 

I'm on the 2nd level (12th level on second round) but i didn't get any camo after 30th level.

 

View PostIgor_BL, on 16 May 2018 - 08:03 AM, said:

*edited*

 

*edited*

Edited by NickMustaine, 16 May 2018 - 02:37 PM.
Wrong language


VorpalChicken #12 Posted 16 May 2018 - 08:09 AM

    Private

  • Player
  • 32256 battles
  • 48
  • [-RLD-] -RLD-
  • Member since:
    09-04-2011

View PostVule777, on 16 May 2018 - 07:06 AM, said:

No I didn't ask that but never mind.

 

I'm on the 2nd level (12th level on second round) but i didn't get any camo after 30th level.

 

check a french, american (I forget the other 2 nations) tank, needs to be either a tier 8 premium or tier 10 tank, it's a preset style called Western Front

Vule777 #13 Posted 16 May 2018 - 08:15 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 24982 battles
  • 1,573
  • [BZVZ] BZVZ
  • Member since:
    02-28-2017

Nope, I have tier 10 russian and american but camo is not there, for tier 8 also, nothing is free there. I play FL with french, american and russian. I have tons of consumables but no camo. I reset 30th level.

 


Edited by Vule777, 16 May 2018 - 08:20 AM.


DarkPacifist #14 Posted 16 May 2018 - 08:39 AM

    Corporal

  • Player
  • 27925 battles
  • 194
  • [CR0WS] CR0WS
  • Member since:
    08-05-2013
It is a style set, go in the other part of camos, not on this part where it only shows camos you need to purchase part by part (I don't know if I am clear, sorry)

Vule777 #15 Posted 16 May 2018 - 08:54 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 24982 battles
  • 1,573
  • [BZVZ] BZVZ
  • Member since:
    02-28-2017

I looked everywhere, I have that with 3 part, and i have nation camo for 75 000 credits but nowhere I don't see anything free, no camo, no emblems...

 


Edited by Vule777, 16 May 2018 - 09:01 AM.


DarkPacifist #16 Posted 16 May 2018 - 09:11 AM

    Corporal

  • Player
  • 27925 battles
  • 194
  • [CR0WS] CR0WS
  • Member since:
    08-05-2013
Well I do not know, maybe you should send a ticket to WG.

Jumping_TurtIe #17 Posted 16 May 2018 - 09:56 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 6270 battles
  • 1,096
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    02-26-2015

The Batchat 12 t isnt a tier 8 premium.

 

Here are the first two :

 

 

and the 2nd :

 

 

Am at 25 at the third go so will post the 3rd cammo, I guess for GE, JP and IT a bit later today.



DarkPacifist #18 Posted 16 May 2018 - 10:19 AM

    Corporal

  • Player
  • 27925 battles
  • 194
  • [CR0WS] CR0WS
  • Member since:
    08-05-2013

View PostJumping_TurtIe, on 16 May 2018 - 09:56 AM, said:

The Batchat 12 t isnt a tier 8 premium.

 

Have you ever been told that you were a genius?

Cause you are XD



Vule777 #19 Posted 16 May 2018 - 10:25 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 24982 battles
  • 1,573
  • [BZVZ] BZVZ
  • Member since:
    02-28-2017
Well I didn't understand that is only for premium tanks and I take ss of Bc like example. I have only t34-85m premium...too bad. Tnx.

Edited by Vule777, 16 May 2018 - 10:27 AM.


DarkPacifist #20 Posted 16 May 2018 - 10:30 AM

    Corporal

  • Player
  • 27925 battles
  • 194
  • [CR0WS] CR0WS
  • Member since:
    08-05-2013
Sorry for you mate, but you will be able to use it on your tier 10 tanks later ;)




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users