Jump to content


Where is the animated login screen ?


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

simiid #1 Posted 17 May 2018 - 12:41 PM

    Sergeant

  • Player
  • 24134 battles
  • 201
  • [NYSM] NYSM
  • Member since:
    05-29-2011

I've just reinstalled the game and I noticed that at login screen now is a static image instead of that background animation. And also on top right I have only sound icon, the movie icon is not.

Was it removed in last update ?

 

Thanks



firelars4 #2 Posted 17 May 2018 - 12:50 PM

    Corporal

  • Player
  • 43003 battles
  • 107
  • [IDEAL] IDEAL
  • Member since:
    02-04-2013
on the top right there should be a button you can click to change it to a video again. It's there for me...

Edited by firelars4, 17 May 2018 - 12:51 PM.


simiid #3 Posted 17 May 2018 - 01:25 PM

    Sergeant

  • Player
  • 24134 battles
  • 201
  • [NYSM] NYSM
  • Member since:
    05-29-2011
Does it make any difference that I've installed the gameswith wargaming game center and not with wot installer ?

Edited by simiid, 17 May 2018 - 03:28 PM.


Balc0ra #4 Posted 17 May 2018 - 01:45 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 64255 battles
  • 15,363
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View Postsimiid, on 17 May 2018 - 01:25 PM, said:

Does it make any difference that I've installed the games with wargaming game center and not with wit installer ?

 

Nope, as it uses the exact same source to download it from. As pointed out above. There is a movie play icon and a speaker icon in the upper right corner of the login screen. One is to turn the music on or off. The other is it enable the background movie. If those has a cross over it. It means it's just turned off.

simiid #5 Posted 17 May 2018 - 03:27 PM

    Sergeant

  • Player
  • 24134 battles
  • 201
  • [NYSM] NYSM
  • Member since:
    05-29-2011
As I said in the initial post, in the top right is only one icon for sound. No more movie icon.

Edited by simiid, 17 May 2018 - 03:28 PM.


Strappster #6 Posted 17 May 2018 - 04:05 PM

    General

  • Player
  • 23695 battles
  • 8,926
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    10-20-2015
Are you using mods? One of the options in the default XVM build is to disable the opening movie.

Sunshinetrooper #7 Posted 17 May 2018 - 07:59 PM

    Corporal

  • Player
  • 7139 battles
  • 167
  • Member since:
    05-15-2014
Ha, don't worry, your only missing a bit of vertigo. I'm often tabbed out of the game when its loading, sometimes I end up away from the PC to make a cuppa and when I tab back in, the movie speeds up x500, looks like a bunch of tanks fighting in a gyroscope. 

simiid #8 Posted 18 May 2018 - 01:07 AM

    Sergeant

  • Player
  • 24134 battles
  • 201
  • [NYSM] NYSM
  • Member since:
    05-29-2011

View PostSunshinetrooper, on 17 May 2018 - 08:59 PM, said:

Ha, don't worry, your only missing a bit of vertigo. I'm often tabbed out of the game when its loading, sometimes I end up away from the PC to make a cuppa and when I tab back in, the movie speeds up x500, looks like a bunch of tanks fighting in a gyroscope. 

This, made my day. I know what you are talking about.



simiid #9 Posted 23 May 2018 - 07:46 AM

    Sergeant

  • Player
  • 24134 battles
  • 201
  • [NYSM] NYSM
  • Member since:
    05-29-2011
Did anyone else installed the game recently? Is there animation option at login ? 




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users