Jump to content


Fix Your Game!


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

_Amidamaru #1 Posted 23 May 2018 - 11:03 PM

    Private

  • Player
  • 1030 battles
  • 3
  • [X3EAM] X3EAM
  • Member since:
    04-14-2017
After you cosmetic update game just doesnt work anymore. Now all shiny, just lags, has huge ping issues (big difference on EU2 where if it is around 100 ms its good). Usually its around 150-200. 
Screens are loading much longer. Friend list doesnt always shows online people. Chat needs 20 secs to start and let you write...
Who needs your shiny new engine and grass/water effects when everything else doesnt work. 
Not talking about amount of non animated shell tracers (possible ghost shells??), no sound when hitted, etc. -.-

DaniulSims #2 Posted 23 May 2018 - 11:07 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 9313 battles
  • 324
  • [WRECK] WRECK
  • Member since:
    03-29-2014
You may wanna check your internet before making such claims. Personally ping related issues have always been the same for me - but I acknowledge they're on my end. 1.0 made no difference, just that now I enjoy a more beautiful scenery while teleporting with 500 ping

_Amidamaru #3 Posted 23 May 2018 - 11:10 PM

    Private

  • Player
  • 1030 battles
  • 3
  • [X3EAM] X3EAM
  • Member since:
    04-14-2017
Im having pretty normal ping rates on EU1 ...around 50. But when switching to EU2 to play stronghold its different story. Yesterday my whole clan had same problem..Getting high ping in stronghold and everything normal on EU1. Now story repeats itself.. Everything was good 2,3 games and than spiked again to unplayable.. Im paying premium time and stuff for game which just doesnt work how it should...

Stalpanter #4 Posted 23 May 2018 - 11:12 PM

    Corporal

  • Player
  • 6539 battles
  • 189
  • Member since:
    03-21-2014

Im having same lag as well



Balc0ra #5 Posted 23 May 2018 - 11:13 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 64443 battles
  • 15,457
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View Post_Amidamaru, on 23 May 2018 - 11:10 PM, said:

Im having pretty normal ping rates on EU1 ...around 50. But when switching to EU2 to play stronghold its different story. Yesterday my whole clan had same problem..Getting high ping in stronghold and everything normal on EU1. Now story repeats itself.. Everything was good 2,3 games and than spiked again to unplayable.. Im paying premium time and stuff for game which just doesnt work how it should…

 

I've been on EU2 all day. No issues at all. And if it was on WG's end. Everyone on EU2 would notice it. Not just a few. Run a plotter trace on EU2 to see where the issue is. If that points the finger at WG, then contact support. If it's on one of the first 3 steps. Then either fix your router, or contact your ISP. 



_Amidamaru #6 Posted 23 May 2018 - 11:32 PM

    Private

  • Player
  • 1030 battles
  • 3
  • [X3EAM] X3EAM
  • Member since:
    04-14-2017

View PostBalc0ra, on 23 May 2018 - 11:13 PM, said:

 

I've been on EU2 all day. No issues at all. And if it was on WG's end. Everyone on EU2 would notice it. Not just a few. Run a plotter trace on EU2 to see where the issue is. If that points the finger at WG, then contact support. If it's on one of the first 3 steps. Then either fix your router, or contact your ISP. 

 

Took your advice and did a test. Im no expert for that program so how do I know if problem is on their side or mine? 

Dorander #7 Posted 24 May 2018 - 12:09 AM

    Captain

  • Player
  • 17854 battles
  • 2,302
  • Member since:
    05-07-2012
Are you running mods? Version 1.0 did increase my load times significantly but that was because the game also had to load a lot of mods, without them it loaded slower, but easily in time. Since I like my mods, I moved WoT install folder to my SSD instead and now it loads so fast I enter games before the countdown starts.

Dundato #8 Posted 24 May 2018 - 12:13 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 26188 battles
  • 714
  • Member since:
    06-09-2012
Get a decent ISP

Slyspy #9 Posted 24 May 2018 - 12:16 AM

    Field Marshal

  • Player
  • 14193 battles
  • 16,542
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    12-07-2011

View Post_Amidamaru, on 23 May 2018 - 11:32 PM, said:

 

Took your advice and did a test. Im no expert for that program so how do I know if problem is on their side or mine? 

 

Post the results here and those in the know can tell you. 

Pattonizer #10 Posted 24 May 2018 - 01:11 AM

    Sergeant

  • Player
  • 8709 battles
  • 276
  • Member since:
    08-11-2011
Having the same since 1.0.1

Even could play with HD graphics with 1.0. The new patch came in, and I have fps drops to 20-30 even in SD. Same experience with lagging issues. 

Frostilicus #11 Posted 24 May 2018 - 06:14 AM

    Major

  • Clan Diplomat
  • 22423 battles
  • 2,775
  • [-ZNO-] -ZNO-
  • Member since:
    07-12-2011

Mine varies, some days I'm able to play at Ultra with 90-100fps and 30ms response time, other times I have to drop down to Medium mode or even drop out of Improved graphics altogether to get a decent response time. Now I mainly stay at Medium in the Improved range to get a uniformly reasonable frame rate.

 

I guess this means that either my ISP (Virgin UK) has high usage at certain times, or there's an issue further upstream - but either would tend to suggest that WG isn't causing the issue.

I'll run a pingplot one day and find out for sure!






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users