Jump to content


cant get tanks.gg to work


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

_Anarchistic_ #1 Posted 05 June 2018 - 07:07 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 36715 battles
  • 1,081
  • Member since:
    01-07-2015

get first page but after that cant go any where , just freezes

 

anyone got an answer please

 

trying to wrok out how my isu 152 bounced off flat side JPE100  at 77m at 90 degrees, ie flat on to me



Homer_J #2 Posted 05 June 2018 - 07:13 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 27652 battles
  • 29,000
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

Which gun, what ammo, how far away, and....

 

...replay?



_Anarchistic_ #3 Posted 05 June 2018 - 07:19 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 36715 battles
  • 1,081
  • Member since:
    01-07-2015

View PostHomer_J, on 05 June 2018 - 07:13 AM, said:

Which gun, what ammo, how far away, and....

 

...replay?

 lol 

 

still playing, check replay later

 

but still cant tanks gg to work at all on any menu



Homer_J #4 Posted 05 June 2018 - 07:23 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 27652 battles
  • 29,000
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Post_Anarchistic_, on 05 June 2018 - 07:19 AM, said:

 lol 

 

still playing, check replay later

 

but still cant tanks gg to work at all on any menu

 

Working fine from here.  It does have a new popup banner asking you to accept cookies though and those have caused issues with adblockers on other sites so maybe try a different browser or turn your adblocker off (especially if it works separate to your browser).

 

Only thing I can see without more info is that you might have clipped the gun mantlet.



Nethraniel #5 Posted 05 June 2018 - 07:30 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 12548 battles
  • 1,604
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    05-30-2012

Might have been the lower sloped sideskirt...

 


Edited by Nethraniel, 05 June 2018 - 07:31 AM.


_Anarchistic_ #6 Posted 05 June 2018 - 07:34 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 36715 battles
  • 1,081
  • Member since:
    01-07-2015

View PostHomer_J, on 05 June 2018 - 07:23 AM, said:

 

Working fine from here.  It does have a new popup banner asking you to accept cookies though and those have caused issues with adblockers on other sites so maybe try a different browser or turn your adblocker off (especially if it works separate to your browser).

 

Only thing I can see without more info is that you might have clipped the gun mantlet.

 

banner?   I don't get that

Homer_J #7 Posted 05 June 2018 - 07:36 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 27652 battles
  • 29,000
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View Post_Anarchistic_, on 05 June 2018 - 07:34 AM, said:

 

banner?   I don't get that

 

Could be the problem then.

NoobySkooby #8 Posted 05 June 2018 - 08:48 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 10829 battles
  • 1,780
  • Member since:
    09-23-2011
Just on it now, working ok for me.

8126Jakobsson #9 Posted 05 June 2018 - 10:50 AM

    Lieutenant Сolonel

  • Player
  • 62945 battles
  • 3,110
  • Member since:
    12-20-2014
Doesn't work for me neither. It's mostly just grey background and cookie acceptances. I'm using the hip and trendy Microsoft Edge and have not added blockers of any kind. 

Tankyouverymuch2 #10 Posted 05 June 2018 - 10:58 AM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 29738 battles
  • 1,282
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013
Works normally for me on Firefox with adblock on...




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users