Jump to content


Keyboard/false lag bug


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Baran2401 #1 Posted 08 June 2018 - 09:49 PM

    Private

  • Player
  • 27515 battles
  • 32
  • [VANDA] VANDA
  • Member since:
    11-05-2012

I was playing CW today and I experienced a weird bug. Battle started as usual, everything was ok, and suddenly my tank started to respond with a huge lag. No way to control it. Ping was normal and dot was green. Restart of the game helped but we lost this CW mostly because of me...

 

In the next battle it happened again but this time it fixed itself after few second.

 

Anyone else had this problem?



Vule777 #2 Posted 08 June 2018 - 09:53 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 22557 battles
  • 964
  • Member since:
    02-28-2017

Do you have issue when turret goes zig-zag, or when your tank goes in circle and other tanks don't move? If so then you lost connection, it happend to me couple times when my provider had issues and I lose internet every 5min for couple sec. Couple sec is enough that you lose server connection.

 

Edit.

 

That couple seconds is invisible to provider, I call them and everything was ok, they started to insure me that my pc is bugged, so I reinstalled windows couple times and all was the same.

The best way to be sure that you have connection issues is that you turn on internet radio and if music stop playing when your game "crash", then you'll know what is the cause. 


Edited by Vule777, 08 June 2018 - 10:15 PM.


Baran2401 #3 Posted 08 June 2018 - 10:01 PM

    Private

  • Player
  • 27515 battles
  • 32
  • [VANDA] VANDA
  • Member since:
    11-05-2012
I know what happens when I lose connection. It was similar, tank doing circles and turret going crazy but all other tanks were moving normally. And I didn't get kicked off from team speak. So my connection was ok. In the next battle that I talked about my teammate had the same problem.

Vule777 #4 Posted 08 June 2018 - 10:18 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 22557 battles
  • 964
  • Member since:
    02-28-2017
Try another keyboard...but if your friend had the same bug, then I don't know. Maybe to check your system for viruses or to update drivers.

etody77 #5 Posted 09 June 2018 - 12:24 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 61671 battles
  • 943
  • [PT-RO] PT-RO
  • Member since:
    09-12-2015
I think is only an outdated mod




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users