Jump to content


Premium shop not working properly


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

Broken_arrow1 #1 Posted 13 June 2018 - 10:29 PM

    Private

  • Player
  • 18811 battles
  • 13
  • [PB9] PB9
  • Member since:
    07-30-2011

HI some weeks the Premium shop not all function works, and i fund several 302 redirect and bad getaway. Work in chrome but not my daily browser any more (PM=palemoon).

 

I see this

Posted Image

and lower down on the site

Posted Image


Edited by Broken_arrow1, 13 June 2018 - 10:30 PM.


Broken_arrow1 #2 Posted 14 June 2018 - 07:03 AM

    Private

  • Player
  • 18811 battles
  • 13
  • [PB9] PB9
  • Member since:
    07-30-2011

Ans so see the payment or redeem code. No working link for payments.

 

Posted Image



Somnorila #3 Posted 14 June 2018 - 08:50 AM

    Captain

  • Player
  • 55535 battles
  • 2,010
  • [4-YOU] 4-YOU
  • Member since:
    10-13-2012

You don't need any of that crap anyway :D

 

 

 

 

I suppose it's your internet because i have no issues to access the premium shop pages. If you're from work it may that your administrator changed something or even tried to block the page. But unlikely as i suppose it would had been successful. If from home, your router or an ISP issue. 

For me it looks like a low bandwidth issue. May that be because of a wanted restriction or some malfunction down the network. It can happen when a connection line gets severed, you are redirected through other line which can have higher response times or even be limited. 

Do you have issues with other internet pages? Main portal ok? Do you have normal ping in the game?

 

eu.wargaming.net is for the premium page with these ip's:

92.223.22.16

92.223.22.86

 

Can you ping them, or do you get fast enough responses?


Edited by Somnorila, 14 June 2018 - 08:51 AM.


BSHDBCG #4 Posted 14 June 2018 - 09:38 AM

    Sergeant

  • Player
  • 5083 battles
  • 209
  • Member since:
    04-20-2015
Try another browser, that issue happens from time to time in random browsers.

Graeme0 #5 Posted 14 June 2018 - 09:40 AM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 23338 battles
  • 414
  • [M-O-M] M-O-M
  • Member since:
    02-15-2015
Clear our your broswer cache.

Somnorila #6 Posted 14 June 2018 - 09:51 AM

    Captain

  • Player
  • 55535 battles
  • 2,010
  • [4-YOU] 4-YOU
  • Member since:
    10-13-2012

View PostBSHDBCG, on 14 June 2018 - 09:38 AM, said:

Try another browser, that issue happens from time to time in random browsers.

 

Good idea. I would rather use Chrome, Firefox or Edge. Actually i'm using Chrome for the most part on all my machines. I feel it's kind of a resource hog nowadays and from my experience with Firefox and surprisingly Edge, they are really good options. 

Homer_J #7 Posted 14 June 2018 - 10:23 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 27261 battles
  • 28,159
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostBroken_arrow1, on 13 June 2018 - 10:29 PM, said:

HI some weeks the Premium shop not all function works, and i fund several 302 redirect and bad getaway. Work in chrome but not my daily browser any more (PM=palemoon).

 

If it works in another browser then it's probably an issue with the browser you are using.  Probably an add-on or extension breaking it.

Somnorila #8 Posted 14 June 2018 - 10:40 AM

    Captain

  • Player
  • 55535 battles
  • 2,010
  • [4-YOU] 4-YOU
  • Member since:
    10-13-2012

View PostHomer_J, on 14 June 2018 - 10:23 AM, said:

 

If it works in another browser then it's probably an issue with the browser you are using.  Probably an add-on or extension breaking it.

More likely this from Grame0 would fix it.

View PostGraeme0, on 14 June 2018 - 09:40 AM, said:

Clear our your broswer cache.

 

 

I had an issue some time ago, in Chrome, where youtube couldn't be properly accessed. It would also partially load the page. And cleaning all browsing data: history, cache, cookies... Fixed the issue. 


Edited by Somnorila, 14 June 2018 - 10:42 AM.


Broken_arrow1 #9 Posted 14 June 2018 - 10:45 AM

    Private

  • Player
  • 18811 battles
  • 13
  • [PB9] PB9
  • Member since:
    07-30-2011

 

 

View PostSomnorila, on 14 June 2018 - 08:50 AM, said:

You don't need any of that crap anyway :D

 

 

 

 

I suppose it's your internet because i have no issues to access the premium shop pages. If you're from work it may that your administrator changed something or even tried to block the page. But unlikely as i suppose it would had been successful. If from home, your router or an ISP issue. 

For me it looks like a low bandwidth issue. May that be because of a wanted restriction or some malfunction down the network. It can happen when a connection line gets severed, you are redirected through other line which can have higher response times or even be limited. 

Do you have issues with other internet pages? Main portal ok? Do you have normal ping in the game?

 

eu.wargaming.net is for the premium page with these ip's:

92.223.22.16

92.223.22.86

 

Can you ping them, or do you get fast enough responses?

92.223.22.16 =32ms

92.223.22.86=32ms

 

I have fiber 100/100 :) Yes game work (but today is some times high ping), around 30/40 normally

 

Yes i don´t interested i this tanks so :P

 

 

View PostBSHDBCG, on 14 June 2018 - 09:38 AM, said:

Try another browser, that issue happens from time to time in random browsers.

chrome it work, but not so fun :/

 

 

View PostGraeme0, on 14 June 2018 - 09:40 AM, said:

Clear our your broswer cache.

i done that :) no different all other WG sites work.

View PostHomer_J, on 14 June 2018 - 10:23 AM, said:

 

If it works in another browser then it's probably an issue with the browser you are using.  Probably an add-on or extension breaking it.

Yes but I don't activate anyone add-on on this site. So i can try uninstall that add-on i install last (ore deactivate),but it shall not inflict this site. No this not do the trick. I only use one add-on now and even if i disable it is not working.


Edited by Broken_arrow1, 14 June 2018 - 10:55 AM.


Bordhaw #10 Posted 14 June 2018 - 05:18 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 9864 battles
  • 1,479
  • Member since:
    01-29-2017

View PostBroken_arrow1, on 13 June 2018 - 09:29 PM, said:

HI some weeks the Premium shop not all function works, and i fund several 302 redirect and bad getaway. Work in chrome but not my daily browser any more (PM=palemoon).

 

I see this

Posted Image

and lower down on the site

Posted Image

 

When it looks like that it means your connection is not good enough. I.e. speed. Usually a page refresh is enough.

So do you have a proxy or VPN set up and those would obviously make a difference. 



Xandania #11 Posted 15 June 2018 - 10:55 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 34864 battles
  • 800
  • [-DGN-] -DGN-
  • Member since:
    05-16-2013

First of all - if you use Lynx as your browser learn how to use it.

If not, reasons could be:

1. your internet connection / latency

2. your browser having problems reading the scripts

3. your browser blocking certain types of scripts or plugins

4. the server having trouble






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users