M1513K, on 05 July 2018 - 02:17 PM, said:
Czy współdzielenie komputera i klienta gry dla dwóch różnych osób na swoich kontach też zaliczamy do używania nielegalnych modów?
Co do twierdzenia, że nie dają bana za to a za to, jestem skłonny stwierdzić iż to taka sama bujda jak to, że dali bana słusznie. Nikt nie jest w stanie tego zweryfikować. WG da bana i nie muszą się tłumaczyć. Czyli loteria.
Na kompie modpack Aslaina odkąd pamiętam.
Wypytaj synów, czy czegoś przypadkiem nie dołożyli do klienta. Może jest coś o czym po prostu nie miałeś pojęcia. Przypomnij sobie skąd pobierałeś paczkę Aslaina. Teraz można ją znaleźć na oficjalnym Centrum Modów, wcześniej bezpiecznym źródłem była oficjalna strona Aslaina.
Należy pamiętać, że Polityka Fair Play obowiązuje już od listopada 2016 r. i wszystko w tym okresie może służyć za podstawę do nałożenia kary.
Spróbuj sporządzić listę instalowanych modyfikacji. W instalatorze Aslaina powinny być zaznaczone ostatnio wybrane komponenty (chociaż wątpię, że kara dotyczy niedawnego przewinienia). Uzupełnij z pamięci mody instalowane wcześniej. Może ktoś na Forum znajdzie na liście nieodpowiedni program.
Prześledź zmiany w Polityce Fair Play. Niektóre mody zostały zabronione, by tylko po jakimś czasie znów je uznać za legalne. Paczka mogła być zaktualizowana, ale nie każdy uaktualnia mody bez wyraźnej potrzeby (jak wyjście patcha itp.) i może nieświadomie grać dalej. Sprawdź czy nie korzystałeś z takich modyfikacji.
Na koniec możesz zwrocić się o pomoc na priv do Menedżera Społeczności jeżeli nadal niczego nie znajdziesz, a będziesz pewny swojej niewinności.
Może nie ma potrzeby rezygnowania z alternatywnych ikonek/zegaru w garażu i innych nieszkodliwych modów. Warto poświęcić nieco czasu i upewnić się, że ta cała blokada konta nie wynika z przypadkowej pomyłki.
Póki co powodzenia w przerzucaniu się na czystego klienta. Jest to o niebo łatwiejsze niż kilka lat temu.
Wyder, on 05 July 2018 - 03:14 PM, said:
są jeszcze takie kwiatki że typ dostaje od arty i dziwnie lufa mu idzie w kierunku skąd dostał
moje zapytanie jest takie czy ja też mogę se zainstalować takie cosie
?
Procedura przy zbieraniu orbitalnego obsr... ostrzału:
- Zgrać celownik z indykatorem trafienia.
- Określić z użyciem minimapy i linii kierunku patrzenia kamery dokładną drogę do artylerzysty.
- Wytypować sektor, w którym się ukrywa i oznaczyć go dla drużyny z dodatkowym komentarzem "Arta".
Wymagania systemowe:
- Dobre chęci.