Adil Oyun Politikası Güncellemesi
#1 Posted 05 July 2018 - 01:07 PM
Haber ögesinin tam metni
#2 Posted 05 July 2018 - 01:31 PM
Edited by 11poseidon11, 05 July 2018 - 03:18 PM.
Bu post moderasyon ekibi tarafindan, uygunsuz ifadeler içermesi sebebi ile degistirilmistir.
#5 Posted 05 July 2018 - 05:34 PM
#6 Posted 05 July 2018 - 05:40 PM
sobaborusu_, on 05 July 2018 - 07:34 PM, said:
Kullanmadım diyen daha yok ama ağlamaya gelen olmaz mı?
http://forum.worldof...topluluk-ekibi/
#8 Posted 05 July 2018 - 06:48 PM
#9 Posted 05 July 2018 - 07:34 PM
#10 Posted 05 July 2018 - 08:29 PM
Edited by 11poseidon11, 06 July 2018 - 11:33 AM.
Bu post moderasyon ekibi tarafindan, uygunsuz ifadeler içermesi sebebi ile degistirilmistir.
#12 Posted 05 July 2018 - 10:29 PM
#13 Posted 06 July 2018 - 12:07 PM
Teşekkürler wot bu sahtekarları bitirin ben XVM kullanıyorum gayet doğal ve yasal kurallara da uygun ben neden ban yemiyorum demek ki adil oyun kurallarına uygun hareket ediyorum birde şu harekatlar dan ve görevler den gelen tankları alan hesaplar iyice bir kontrol edilsin,birde oyun esnasın da spotlanan tankı vuruyorlar ama spotlayan benim mesala bana yazmıyor sanırım burada bir oyun hatası açığı var onuda gözden bir geçirseniz iyi olacak
Diğer bir husus da halen lazer kullanan oyuncular var ve spotlanmayan tankları görebilen mod kullanıcısı zavallılar var ve çalıyı ve ağacı göstermeyen mod kullanıcıları var tankın zayıf noktasını gösteren mod kullanıcıları halen güncel ve oyunuyorlar bunların üzerin de yoğunlaşın lütfen
#14 Posted 06 July 2018 - 01:30 PM
#15 Posted 06 July 2018 - 07:14 PM
osm07, on 06 July 2018 - 11:07 AM, said:
Teşekkürler wot bu sahtekarları bitirin ben XVM kullanıyorum gayet doğal ve yasal kurallara da uygun ben neden ban yemiyorum demek ki adil oyun kurallarına uygun hareket ediyorum birde şu harekatlar dan ve görevler den gelen tankları alan hesaplar iyice bir kontrol edilsin,birde oyun esnasın da spotlanan tankı vuruyorlar ama spotlayan benim mesala bana yazmıyor sanırım burada bir oyun hatası açığı var onuda gözden bir geçirseniz iyi olacak
Diğer bir husus da halen lazer kullanan oyuncular var ve spotlanmayan tankları görebilen mod kullanıcısı zavallılar var ve çalıyı ve ağacı göstermeyen mod kullanıcıları var tankın zayıf noktasını gösteren mod kullanıcıları halen güncel ve oyunuyorlar bunların üzerin de yoğunlaşın lütfen
osm07 bu kadar hileli modları nerden biliyosun .. işiniz gücünüz yalan
#16 Posted 06 July 2018 - 09:56 PM
Not: bilgisayarınıza uzaktan bağlanıp HERHANGİBİR veri okuması veya alması hiçbir şekilde kanuni değildir, bunun için izin alınmalı veya son kullanıcı sözleşmesine böyle bir madde eklenmelidir
#18 Posted 07 July 2018 - 06:57 PM
enigma_26, on 06 July 2018 - 07:14 PM, said:
osm07 bu kadar hileli modları nerden biliyosun .. işiniz gücünüz yalan
Bende biliyorum. Çevremde bir çok arkadaş kullanıyor ve çoğu ban yedi. Ayrıca forum sitelerinde ne tür hileli modlar olduğunu bulabilirsin. Biraz araştırınca çıkıyor her şey.
gforce_one, on 06 July 2018 - 09:56 PM, said:
Not: bilgisayarınıza uzaktan bağlanıp HERHANGİBİR veri okuması veya alması hiçbir şekilde kanuni değildir, bunun için izin alınmalı veya son kullanıcı sözleşmesine böyle bir madde eklenmelidir
Bilgisayarında ki oyun klasörlerini ve arka planda çalışan exe dosyalarını okuması kanunu değildir diye bir şey yok. PUBG bunu yapıyor ve bir çok oyuncuyu en geç 1 2 hafta içinde banlıyor. Aynı şekilde bunu WoT'ta uyguluyor ve çoğu oyuncu ban dalgası geldiği zaman ban yiyor.
#19 Posted 07 July 2018 - 08:50 PM
Bakın bu gün yaptığım bir maç var bende UDES 03 var tüm mürettebatın 3 sikili tam 4 sikiller yüzde 60 lar da şimdi karşı tarafdaki oyuncu KMT kullanıcısı M53/M55 bana beni görmediği halde 3 atış yaptı spot yemediğim halde haydi bir atış yapsa anlarım haydi iki atış yapsın gene anlarım 3 atış yaptı tesadüf mü hayır bu tesadüf değil bu ahmağın nikini paylaşayım bu yetmenin niki ( Edited) birliğinde buradan bir halt yapılacağını sanmıyorum daha normal şikayet platformun dan bir şey yapılmıyor buradan mı yapılacak doğru yapılmaz tabi bunu demem deki neden bir kaç böyle buna benzer durumları mod lara anlattım kanıtlarımıda sundum ama gelen cevaplar çok komik ve eğlenceliydi evet yanlış duymadınız sorun temelden kaynaklı gibi ben şu tarafın artık bu tarafın rolüne bakılarak işlerin yürümesine karşıyım bu oyun eğer adalet den yana ise göstermelik sembolik şu kadarını banladık rolüne gitmesin yapay bir zeka geliştirsin oyun içinde bu DEĞİŞİK leri otomatik bulup yakalayıp anında cezalandırsın kendisini günlük güncellesin güncel kalsın,arkadaş bunu ben düşünüyorum da bu şirket neden düşünmüyor.
Birde bir arkadaş bu hileleri nereden biliyorsun demiş kardeşim interneti ulusal kullanma global kullan anlamışsındır umarım
Edited by Asklepi0s, 11 July 2018 - 09:53 AM.
Bu post moderasyon ekibi tarafından ifşa ve utandırma kurallarını ihlal ettiği için değiştirilmiştir.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users