Jump to content


Experience fever and accelerate crew traning


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

Stalpanter #1 Posted 21 July 2018 - 10:54 AM

    Sergeant

  • Player
  • 7006 battles
  • 277
  • Member since:
    03-21-2014

Hello

 

Noticed we get missions with 15k/30k/50k experience, what if I has accelerate crew traning enabled? And how do I make sure all of the exp goes to commander and not other crew? (Commander isnt the least trained).

 


Edited by Stalpanter, 21 July 2018 - 10:54 AM.


Homer_J #2 Posted 21 July 2018 - 11:35 AM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28767 battles
  • 30,039
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostStalpanter, on 21 July 2018 - 10:54 AM, said:

 

Noticed we get missions with 15k/30k/50k experience, what if I has accelerate crew traning enabled? And how do I make sure all of the exp goes to commander and not other crew? (Commander isnt the least trained).

 

 

The only way is to put a better trained crew in with the commander.  Also you need to be playing the right tank when you get the n'th win (and be top 10).

_b_ #3 Posted 21 July 2018 - 11:39 AM

    Brigadier

  • Player
  • 55203 battles
  • 4,017
  • Member since:
    04-06-2011

What Homer said.  

 

Or spend 500 gold to retrain and reskill from like a 4th skill radiooperator to a commander instead. :/



NUKLEAR_SLUG #4 Posted 21 July 2018 - 12:30 PM

    Captain

  • Player
  • 29181 battles
  • 2,267
  • Member since:
    06-13-2015
WG should really just make a single use, one-off booster for +50000 xp as the reward prize, it would make it much easier to make sure you get the XP where you want it and they can still restrict it to use on premium tanks.

Stalpanter #5 Posted 21 July 2018 - 01:10 PM

    Sergeant

  • Player
  • 7006 battles
  • 277
  • Member since:
    03-21-2014

Thank you all for your replies. I probably use it on non-elite tanks instead.

 

What do you think about IS vs IS-3 anyway. :)



jack_timber #6 Posted 21 July 2018 - 01:18 PM

    Captain

  • Player
  • 33432 battles
  • 2,076
  • Member since:
    07-26-2014
Shame it's only for premium tanks apart from T10:(

Homer_J #7 Posted 21 July 2018 - 01:26 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28767 battles
  • 30,039
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostStalpanter, on 21 July 2018 - 01:10 PM, said:

Thank you all for your replies. I probably use it on non-elite tanks instead.

 

It's premium tanks only unless I am mistaken.



Stalpanter #8 Posted 21 July 2018 - 04:30 PM

    Sergeant

  • Player
  • 7006 battles
  • 277
  • Member since:
    03-21-2014

View Postjack_timber, on 21 July 2018 - 01:18 PM, said:

Shame it's only for premium tanks apart from T10:(

 

View PostHomer_J, on 21 July 2018 - 01:26 PM, said:

It's premium tanks only unless I am mistaken.

 

Noticed that, my heart got crushed.

 

 

 

Got only two prem tanks without crew, sold Löwe long ago.



Homer_J #9 Posted 21 July 2018 - 04:37 PM

    Field Marshal

  • Beta Tester
  • 28767 battles
  • 30,039
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    09-03-2010

View PostStalpanter, on 21 July 2018 - 04:30 PM, said:

 

Got only two prem tanks without crew, 

Premium tanks don't need their own crew.  Just move a crew from a same nation and class into them.  They will work without retraining.

 

And selling the Lowe was a bit of a silly thing to do.  It's one of the few tier 8 premium tanks which can cope with the current MM.


Edited by Homer_J, 21 July 2018 - 04:38 PM.


tank276 #10 Posted 21 July 2018 - 05:54 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 50083 battles
  • 561
  • [KEKE] KEKE
  • Member since:
    08-30-2012

View PostStalpanter, on 21 July 2018 - 03:30 PM, said:

 

 

 sold Löwe long ago.

 

Why dude, just why? It is one of the best premiums out there imo

Stalpanter #11 Posted 21 July 2018 - 06:16 PM

    Sergeant

  • Player
  • 7006 battles
  • 277
  • Member since:
    03-21-2014

View PostHomer_J, on 21 July 2018 - 04:37 PM, said:

Premium tanks don't need their own crew.  Just move a crew from a same nation and class into them.  They will work without retraining.

 

And selling the Lowe was a bit of a silly thing to do.  It's one of the few tier 8 premium tanks which can cope with the current MM.

 

View Posttank276, on 21 July 2018 - 05:54 PM, said:

 

Why dude, just why? It is one of the best premiums out there imo

 

I did same mistake most new players did, brought Löwe same day I started playing WoT first time and didnt understood the game mechanics and tier 8 playstyle so I did really horrible games. Sold Löwe and started from from beginning and learned how play WoT.

Edited by Stalpanter, 21 July 2018 - 06:17 PM.





1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users