Jump to content


Client is crashing on log-in or after loading to battle

bug crashing game crashing client log-in loading

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

aleskorbely #1 Posted 26 July 2018 - 09:40 AM

    Private

  • Player
  • 8584 battles
  • 12
  • Member since:
    08-25-2012
I have problem with game stability, it will crash without any error after log-in or battle loading screen.
Game support told me about problems with Kaspersky Anti-virus and TeamViewer. I turned off TeamViewer, nothing happend.
I turned off my Anti-virus so game started. But bigger issue is I don't want to change my anti-virus because I have license for 2 years.
I think this is client side problem and isn't problem of my software installed on my PC.
What should I do?

CremeFraiche #2 Posted 26 July 2018 - 05:25 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 24039 battles
  • 1,451
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    10-21-2011

Googled a bit and found out you are not alone it seems.

 

Found this you could try:

Block Quote

 

I get it work, no uninstall Kaspersky, no compatibility mode. Here are the steps:

 

1. Launch Kaspersky

2. Go Setting-- > Additional --> Threats and Excluisions

3. Configure Exclisions

4. Add Folder of WoT, Protection Components: Check only Scan, make sure Status is Active and then Save.

5. Back to Threats and Exclusion Settings -- > Specify Trusted applications -- > Add Both WorldofTanks.exe and WoTLauncher.exe to the list, with the following settings checked:

Do Not scan File before Setting

Do not monitor application activity

Do not inherit restrictions from the parent process (application)

Do no monitor child application activity

 

Edit: I can recommend Avast, it is free.

https://www.avast.co...ivirus-download

 


Edited by CremeFraiche, 26 July 2018 - 05:26 PM.


aleskorbely #3 Posted 26 July 2018 - 07:37 PM

    Private

  • Player
  • 8584 battles
  • 12
  • Member since:
    08-25-2012

View PostCremeFraiche, on 26 July 2018 - 04:25 PM, said:

Googled a bit and found out you are not alone it seems.

 

Found this you could try:

 

Edit: I can recommend Avast, it is free.

https://www.avast.co...ivirus-download

 

 

Thank you for the tip, it's working now!

CremeFraiche #4 Posted 26 July 2018 - 08:33 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 24039 battles
  • 1,451
  • [WJDE] WJDE
  • Member since:
    10-21-2011

View Postaleskorbely, on 26 July 2018 - 06:37 PM, said:

 

Thank you for the tip, it's working now!

 

Glad to be of help :)




4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users