Jump to content


Game crash on launch since yesterdays micro patch


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

WaifuRacer #1 Posted 29 July 2018 - 07:02 PM

    Corporal

  • Player
  • 21771 battles
  • 115
  • [-TEK-] -TEK-
  • Member since:
    03-25-2012
I didnt play for a week, tried to play yesterday, got a small update, and the game just crashes on startup, safe mode, graphics reset, same result... Its like wg wants me to uninstall finally and stop playing completely. Since I play this game (2012) I NEVER had issues with it ever, it never crashed. Im still using the same system that I used in 2012 (except a newer gpu that I bought in 2015) yet novadays its like wg doesnt give a f about actually testing something they put out, no matter if its a new game function or just a patch, everything is full of bugs... wth?

anonym_NZfB8HKNItci #2 Posted 29 July 2018 - 07:24 PM

    Corporal

  • Player
  • 0 battles
  • 121
  • Member since:
    10-17-2018
Mods ? Drivers ?

Bordhaw #3 Posted 29 July 2018 - 07:48 PM

    Major

  • Player
  • 12090 battles
  • 2,845
  • Member since:
    01-29-2017

View PostWaifuRacer, on 29 July 2018 - 06:02 PM, said:

I didnt play for a week, tried to play yesterday, got a small update, and the game just crashes on startup, safe mode, graphics reset, same result... Its like wg wants me to uninstall finally and stop playing completely. Since I play this game (2012) I NEVER had issues with it ever, it never crashed. Im still using the same system that I used in 2012 (except a newer gpu that I bought in 2015) yet novadays its like wg doesnt give a f about actually testing something they put out, no matter if its a new game function or just a patch, everything is full of bugs... wth?

 

Yeah I got this thing once and it didnt work either. 

Edited by Bordhaw, 29 July 2018 - 07:48 PM.


sgtYester #4 Posted 29 July 2018 - 07:52 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 54758 battles
  • 1,686
  • [RANGF] RANGF
  • Member since:
    04-10-2011

mods mods mods

 

dont install xvm, causes crash always






1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users