Jump to content


Impossible to play (litterally)


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

PilotaSpaziale #1 Posted 10 August 2018 - 10:23 PM

    Private

  • Player
  • 45228 battles
  • 10
  • Member since:
    03-18-2011

I try to play WoT whole day, every time he crash after login.
Sometimes i can see for 1-2 sec my garage, other times nope.

Hours ago i found that can be GPU problem (not updated), so i updated all drivers, restart pc... and nothing! same problem.


So for this problem i miss event mission for today... so i lose my 50/50 mission reward (mimetic).

 


Nice... thanks!



wremise #2 Posted 10 August 2018 - 11:43 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 47544 battles
  • 838
  • [P4NTA] P4NTA
  • Member since:
    09-29-2011
have you tried to reinstall the whole game? maybe some stupid mods had chanced your game data, and thats the reason why it aint starting anymore.

PilotaSpaziale #3 Posted 11 August 2018 - 12:02 AM

    Private

  • Player
  • 45228 battles
  • 10
  • Member since:
    03-18-2011
i dont use mod; just normal game... so nope.

jack_timber #4 Posted 11 August 2018 - 10:44 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 32373 battles
  • 1,877
  • Member since:
    07-26-2014

Couple of things to try...

Start in safe mode.

Start in reset graphic settings.

Run integrity check.

You may have tried the above but if not give it a go.



LCpl_Jones #5 Posted 11 August 2018 - 11:21 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 9735 battles
  • 690
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    06-17-2017

you have a problem at your end, i can leave wot running all day. alt-tab in and out multiple times, many background tasks running....

 

so have you tried to reinstall the whole game ?

 

start afresh with a clean install



PilotaSpaziale #6 Posted 11 August 2018 - 06:13 PM

    Private

  • Player
  • 45228 battles
  • 10
  • Member since:
    03-18-2011

View Postjack_timber, on 11 August 2018 - 09:44 AM, said:

Couple of things to try...

Start in safe mode.

done, but not work

Start in reset graphic settings.

done, but not work

Run integrity check.

done, and after 2 hr of download... works

You may have tried the above but if not give it a go.

 

 

Thx for help... but in any case i cant reach last reward.

Day 38, mission complete 37... thx Wg :S

 

 

Attached Files

  • Attached File   Immagine01.png   2.51MB
  • Attached File   Immagine02.png   2.52MB


jack_timber #7 Posted 12 August 2018 - 07:54 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 32373 battles
  • 1,877
  • Member since:
    07-26-2014

I wouldn't fret about getting to 50 it's only camo and some boosters. 

At least WoT is working again:)



PilotaSpaziale #8 Posted 12 August 2018 - 01:00 PM

    Private

  • Player
  • 45228 battles
  • 10
  • Member since:
    03-18-2011
eh, but i play event for "special" reward like tank and, in this case, special camo... if the reward was a generic camo, I dont care :P

SevernaSnaga #9 Posted 12 August 2018 - 01:20 PM

    Private

  • Player
  • 1636 battles
  • 33
  • [BZVZ] BZVZ
  • Member since:
    01-30-2018

View PostPilotaSpaziale, on 10 August 2018 - 10:23 PM, said:

I try to play WoT whole day, every time he crash after login.
Sometimes i can see for 1-2 sec my garage, other times nope.

Hours ago i found that can be GPU problem (not updated), so i updated all drivers, restart pc... and nothing! same problem.


So for this problem i miss event mission for today... so i lose my 50/50 mission reward (mimetic).

 


Nice... thanks!

 

contact WG and ask them if there is possibility to do that mission or something lime that, just be nice and they might do it




1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users