Jump to content


Alpine Tiger possibly without Pref MM?


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

xx984 #1 Posted 27 August 2018 - 12:31 PM

    Major

  • Player
  • 55932 battles
  • 2,584
  • [GO-IN] GO-IN
  • Member since:
    08-11-2013

Do NOT buy this tank, it is worse than the standard 111 for one reason;

As you can see by the battle tiers at the top of the platoon, this is the same as the WZ-111 (A pref MM tank for a reason) But only this sees tier 10! Not sure if this is a bug or oversight by WG, maybe its just a feature :hiding: But do not buy it if you are wanting a nice pref MM heavy like the standard WZ-111.

 

Only bought it to 3 mark like my standard WZ-111

 


Edited by xx984, 27 August 2018 - 01:22 PM.


PervyPastryPuffer #2 Posted 27 August 2018 - 12:49 PM

    Captain

  • Player
  • 31205 battles
  • 2,264
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013

Have you actually played any battles alone? Did you actually meet tier 10 tanks with it?

 

Until I see an in-battle screenshot of you in a tier 10 match with the Alpine Tiger while playing solo, your argument is invalid.

 

...we all know platooning with a normal mm tank will negate the pref mm of another tank.



xx984 #3 Posted 27 August 2018 - 12:51 PM

    Major

  • Player
  • 55932 battles
  • 2,584
  • [GO-IN] GO-IN
  • Member since:
    08-11-2013

View PostTankyouverymuch2, on 27 August 2018 - 11:49 AM, said:

Have you actually played any battles alone? Did you actually meet tier 10 tanks with it?

 

Until I see an in-battle screenshot of you in a tier 10 match with the Alpine Tiger while playing solo, your argument is invalid.

 

...we all know platooning with a normal mm tank will negate the pref mm of another tank.

not another tank in the toon, 

 

Just started playing it 



Balc0ra #4 Posted 27 August 2018 - 12:55 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 66618 battles
  • 16,645
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View Postxx984, on 27 August 2018 - 12:31 PM, said:

Do NOT buy this tank, it is worse than the standard 111 for one reason;

As you can see by the battle tiers at the top of the platoon, this is the same as the WZ-111 (A pref MM tank for a reason) But only this sees tier 10! Not sure if this is a bug or oversight by WG, maybe its just a feature :hiding: But do not buy it if you are wanting a nice pref MM heavy like the standard WZ-111.

 

Only bought it to 3 mark like my standard WZ-111

 

 

It says it had pref MM as a benefit when it was sold on NA etc. And I did not see topics like that there when it went live. Thus why I said to Jumping_Turtle that it had pref MM, and the fact that it has a 175 pen gun.

 

And if you see tier X with 175 pen on a HT. It's def an oversight. But did you play non-platooned alone, or did you play solo in the platoon?. Because if you were in a solo platoon. It might be the cause of the "bug", if it is a bug that is. 



xx984 #5 Posted 27 August 2018 - 12:58 PM

    Major

  • Player
  • 55932 battles
  • 2,584
  • [GO-IN] GO-IN
  • Member since:
    08-11-2013

View PostBalc0ra, on 27 August 2018 - 11:55 AM, said:

 

It says it had pref MM as a benefit when it was sold on NA etc. And I did not see topics like that there when it went live. Thus why I said to Jumping_Turtle that it had pref MM, and the fact that it has a 175 pen gun.

 

And if you see tier X with 175 pen on a HT. It's def an oversight. But did you play non-platooned alone, or did you play solo in the platoon?. Because if you were in a solo platoon. It might be the cause of the "bug", if it is a bug that is. 

 

I took that pic before playing any battles, as i saw someone said in another thread it might not have it so i checked, made the platoon, took the screenshot, and left

Nethraniel #6 Posted 27 August 2018 - 12:59 PM

    Captain

  • Player
  • 13522 battles
  • 2,156
  • [T-D-U] T-D-U
  • Member since:
    05-30-2012

View Postxx984, on 27 August 2018 - 12:58 PM, said:

 

I took that pic before playing any battles, as i saw someone said in another thread it might not have it so i checked, made the platoon, took the screenshot, and left

 

What does the Platoon Screen say, if you use a confirmed PMM Tank? E.g. Superpershing?

xx984 #7 Posted 27 August 2018 - 01:06 PM

    Major

  • Player
  • 55932 battles
  • 2,584
  • [GO-IN] GO-IN
  • Member since:
    08-11-2013

View PostNethraniel, on 27 August 2018 - 11:59 AM, said:

 

What does the Platoon Screen say, if you use a confirmed PMM Tank? E.g. Superpershing?

Battle tier 8..9



Balc0ra #8 Posted 27 August 2018 - 01:07 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 66618 battles
  • 16,645
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View Postxx984, on 27 August 2018 - 12:58 PM, said:

 

I took that pic before playing any battles, as i saw someone said in another thread it might not have it so i checked, made the platoon, took the screenshot, and left

 

So you have not seen tier X yet? You just saw it's tier spread in the platoon window? I'm still waiting for a free change. As I have the WZ-111. But I've only played 3 games in it since I got it for free during the event for it. Would suck if it actually sees tier X. But I would suspect to see a topic or two about it by now if so tbh.

PervyPastryPuffer #9 Posted 27 August 2018 - 01:12 PM

    Captain

  • Player
  • 31205 battles
  • 2,264
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013

View Postxx984, on 27 August 2018 - 01:58 PM, said:

I took that pic before playing any battles, as i saw someone said in another thread it might not have it so i checked, made the platoon, took the screenshot, and left

 

...you should've played a few battles before jumping to conclusions. :facepalm:

 

Once you verify this is only a visual bug in the platoon, then make a thread about it.

 

Were you actually scared to play a game in it in fear of meeting tier 10 or what? Geez...



xx984 #10 Posted 27 August 2018 - 01:15 PM

    Major

  • Player
  • 55932 battles
  • 2,584
  • [GO-IN] GO-IN
  • Member since:
    08-11-2013

View PostTankyouverymuch2, on 27 August 2018 - 12:12 PM, said:

 

...you should've played a few battles before jumping to conclusions. :facepalm:

 

Once you verify this is only a visual bug in the platoon, then make a thread about it.

 

Were you actually scared to play a game in it in fear of meeting tier 10 or what? Geez...

Yes, Just like any tier 8 tank in the current MM, with the current maps, with 3 arta constantly. Tier 9 and 10 are the only relevant tiers to play, Only ever play tier 8 alot when i have to grind credits, which i will be doing later and ill play the Alpine alot then and see, 

 

View PostBalc0ra, on 27 August 2018 - 12:07 PM, said:

 

So you have not seen tier X yet? You just saw it's tier spread in the platoon window? I'm still waiting for a free change. As I have the WZ-111. But I've only played 3 games in it since I got it for free during the event for it. Would suck if it actually sees tier X. But I would suspect to see a topic or two about it by now if so tbh.

 

Not yet, But 3 games does not really say anything

zerosumgame #11 Posted 27 August 2018 - 01:16 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 47198 battles
  • 976
  • [-PJ-] -PJ-
  • Member since:
    10-11-2011

I am not using any mods and there is no squad battle tiers displayed in platoon window, so that is a bug related to mods.



PervyPastryPuffer #12 Posted 27 August 2018 - 01:22 PM

    Captain

  • Player
  • 31205 battles
  • 2,264
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013

View Postzerosumgame, on 27 August 2018 - 02:16 PM, said:

I am not using any mods and there is no squad battle tiers displayed in platoon window, so that is a bug related to mods.

 

Ah, it seems we've unraveled the mystery.

 

It was right under our noses too...



xx984 #13 Posted 27 August 2018 - 01:24 PM

    Major

  • Player
  • 55932 battles
  • 2,584
  • [GO-IN] GO-IN
  • Member since:
    08-11-2013

View Postzerosumgame, on 27 August 2018 - 12:16 PM, said:

I am not using any mods and there is no squad battle tiers displayed in platoon window, so that is a bug related to mods.

 

May be the case, But would of thought it would not just be for the Alpine, and others too.

 

Changed the title as the previous one may have been abit too out there :P

 

Edit - Probably correct that i made the thread way too early as well 


Edited by xx984, 27 August 2018 - 01:33 PM.


WoT_RU_Doing #14 Posted 27 August 2018 - 01:44 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 47283 battles
  • 1,370
  • [-GY-] -GY-
  • Member since:
    07-20-2013

1. I've played over 30 battles in it and never seen a tier X

2. Vuque already confirmed yesterday that this has PMM (page 5...http://forum.worldof...1-alpine-tiger/).



xx984 #15 Posted 27 August 2018 - 01:48 PM

    Major

  • Player
  • 55932 battles
  • 2,584
  • [GO-IN] GO-IN
  • Member since:
    08-11-2013

View PostWoT_RU_Doing, on 27 August 2018 - 12:44 PM, said:

1. I've played over 30 battles in it and never seen a tier X

2. Vuque already confirmed yesterday that this has PMM (page 5...http://forum.worldof...1-alpine-tiger/).

 

Appears this is just a silly little bug in the platoon screen then :) Glad i am wrong

Balc0ra #16 Posted 27 August 2018 - 01:53 PM

    Field Marshal

  • Player
  • 66618 battles
  • 16,645
  • [WALL] WALL
  • Member since:
    07-10-2012

View Postxx984, on 27 August 2018 - 01:48 PM, said:

 

Appears this is just a silly little bug in the platoon screen then :) Glad i am wrong

 

Happy ending then. As I said, I suspect there would be more topics about it by now after 2 days if it did see tier X with 175 pen. 



PervyPastryPuffer #17 Posted 27 August 2018 - 01:53 PM

    Captain

  • Player
  • 31205 battles
  • 2,264
  • [VRTC] VRTC
  • Member since:
    09-13-2013

View Postxx984, on 27 August 2018 - 02:48 PM, said:

 

Appears this is just a silly little bug in the platoon screen mod then :) Glad i am wrong

 

FTFY. ;) Yes.




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users