Jump to content


Hata Bildirim

1.1

  • Please log in to reply
22 replies to this topic

vuque #1 Posted 28 August 2018 - 10:56 AM

    Community Manager

  • WG Staff
  • 17956 battles
  • 3,137
  • [YOQ] YOQ
  • Member since:
    08-05-2010

Komutanlar, 

 

1.1 Güncellemesi hata bildirimleri ile ilgili geri bildirimlerinizi bizlere bu başlık altında iletebilirsiniz.

 

Teşekkürler,



cgrsyhn #2 Posted 29 August 2018 - 08:43 AM

    Private

  • Player
  • 26638 battles
  • 4
  • [MAKAM] MAKAM
  • Member since:
    08-17-2014

Özerkcim Kolay gelsin.

Güncellemeyi yüklediğimden beri oyunun birinci dakikası dolmadan masaüstüne dönüyor ve program yanıt vermiyor hatası alıyorum. Ekran kartımı güncelleştirdim ve sorun değişmedi. Konu ile ticket attım. Yardım ve desteklerinizi bekliyorum. Pre günüm bitiyor acil!! :)

 

İyi Çalışmalar.



ramtha76 #3 Posted 29 August 2018 - 10:18 AM

    Private

  • Player
  • 35072 battles
  • 10
  • [BTURK] BTURK
  • Member since:
    11-20-2014

Merhabalar,

 

2. Harekat gorevlerinde sorun mu var? Spot hasarı ile palet hasarı rus araçları için denmiş ancak obj140 ile yaptığım spot hasarları v.s. doğru işlemiyor? Yardımcı hasar OBJ140 ile 2234 ken görevde 2008 saymış ki önceden 1200 civarı vardı :) Neye göre sayıyor bu yardımcı hasarı bilen açıklasın :)

 

 

 


Edited by ramtha76, 29 August 2018 - 11:10 AM.


bezgin_bekir #4 Posted 29 August 2018 - 07:26 PM

    Private

  • Player
  • 62980 battles
  • 7
  • [ARI] ARI
  • Member since:
    04-08-2012

View Postcgrsyhn, on 29 August 2018 - 07:43 AM, said:

Özerkcim Kolay gelsin.

Güncellemeyi yüklediğimden beri oyunun birinci dakikası dolmadan masaüstüne dönüyor ve program yanıt vermiyor hatası alıyorum. Ekran kartımı güncelleştirdim ve sorun değişmedi. Konu ile ticket attım. Yardım ve desteklerinizi bekliyorum. Pre günüm bitiyor acil!! :)

 

İyi Çalışmalar.

 

Bende de aynı sorun var? ne yaptımsa düzeltemdim? Var ı bir çözümü?

innocenT_deviL #5 Posted 30 August 2018 - 04:42 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 27990 battles
  • 1,990
  • Member since:
    10-18-2015

Nurtopu gibi yeni bir sorunumuz oldu: Mermi yüklenme sesi gelmiyor...

 

Her güncellemede yeni bir şeyleri bozmayı nasıl başarıyorlar, hangi ekipse bu adamlar hiç uyarı almıyor mu, kulakları çekilmiyor mu? Daha önce 1.0 güncellemesi sonrası atış yediğimizi anlamıyoruz diye şikayet ediyordu çoğu kişi, şimdi de bu sorun çıktı.

 

Eğer mevcut sorunları düzeltemiyorlarsa güncelleme çıkarmayın, yeni sorunlar eklemeyin üstüne.

 

Chat sorunu...

Kaybolan mermi sorunu...

Atış yediğinin belli olmaması sorunu...

Ping/lag veya donma sorunları...

Premium araç kurtarma sorunu...

Mermi yüklenme sesi sorunu...

Daha aklıma gelmeyen onlarca sorun...

 

edited


Edited by 11poseidon11, 04 September 2018 - 05:57 PM.
Bu post moderasyon ekibi tarafindan, yapici olmamasi sebebi ile degistirilmistir.


cgrsyhn #6 Posted 30 August 2018 - 06:21 AM

    Private

  • Player
  • 26638 battles
  • 4
  • [MAKAM] MAKAM
  • Member since:
    08-17-2014

View Postbezgin_bekir, on 29 August 2018 - 07:26 PM, said:

 

Bende de aynı sorun var? ne yaptımsa düzeltemdim? Var ı bir çözümü?

 

WGCheck raporu gönderdim. Yanıt bekliyorum arkadaşlardan. Çözüme ulaşabilirsem haberdar ederim.

hknymz #7 Posted 30 August 2018 - 11:16 AM

    Private

  • Player
  • 32623 battles
  • 22
  • Member since:
    05-16-2011
Crash ! Crash ! Crash !  sürekli çökme var ?? update yapalım derken bozuyorsunuz birşeyleri, hata raporu gönderip duruyorum dünden beri.

innocenT_deviL #8 Posted 30 August 2018 - 11:42 AM

    Lieutenant

  • Player
  • 27990 battles
  • 1,990
  • Member since:
    10-18-2015
Tank birden kendi kendine gidiyor durduramıyorum. İleri tuşuna basıyorum gitmiyor, başka bir tuşa basıyorum dönüyor falan bu tarz tuhaf şeyler oluyor anlık. Ping fps falan normal görünüyor.

cgrsyhn #9 Posted 30 August 2018 - 01:13 PM

    Private

  • Player
  • 26638 battles
  • 4
  • [MAKAM] MAKAM
  • Member since:
    08-17-2014
Benim sorunum çözüldü ilgilenen herkese teşekkür ederim.

hknymz #10 Posted 30 August 2018 - 01:56 PM

    Private

  • Player
  • 32623 battles
  • 22
  • Member since:
    05-16-2011
yine çöktü, garaja dön dedim crash oldu oyun !

jackiersin12 #11 Posted 30 August 2018 - 03:20 PM

    Private

  • Player
  • 26323 battles
  • 13
  • [FETIH] FETIH
  • Member since:
    07-07-2016
edited

Edited by 11poseidon11, 01 September 2018 - 04:14 PM.
Bu post moderasyon ekibi tarafindan, uygunsuz ifadeler içermesi sebebi ile degistirilmistir.


jackiersin12 #12 Posted 30 August 2018 - 04:22 PM

    Private

  • Player
  • 26323 battles
  • 13
  • [FETIH] FETIH
  • Member since:
    07-07-2016

View PostinnocenT_deviL, on 30 August 2018 - 11:42 AM, said:

Tank birden kendi kendine gidiyor durduramıyorum. İleri tuşuna basıyorum gitmiyor, başka bir tuşa basıyorum dönüyor falan bu tarz tuhaf şeyler oluyor anlık. Ping fps falan normal görünüyor.

 

Kardeşim aynı sorun bendede var. Oyunun güncellenmesinden mi kaynaklı yoksa bizim internet saglayıcılarımızdan mı anlamış değilim ?
15:25 Added after 3 minutes
Bir diğer hatada şu ki Savaş bittikten sonra Garaj güncelleniyor hatası veriyor savaşa giremiyorum saatlerce öyle kalıyor o yazı. Savaşa gir butonuna tıkladıgımda tank savasa giriyor ama hemen beni oyundan atıyor. Oyuna tekrar girdiğimde savaş baslamıs bitme aşamasına gelmiş oluyor.

Sayın Yetkililer, Şu oyuna el atın bıktık artık böyle çileli olacaksa devam edecekse,  edited Artık sıktı yeter hatalar 1 değil 2 değil.

Edited by 11poseidon11, 04 September 2018 - 05:55 PM.
Bu post moderasyon ekibi tarafindan reklam sebebi ile degistirilmistir.


bezgin_bekir #13 Posted 30 August 2018 - 05:30 PM

    Private

  • Player
  • 62980 battles
  • 7
  • [ARI] ARI
  • Member since:
    04-08-2012

View Postcgrsyhn, on 30 August 2018 - 12:13 PM, said:

Benim sorunum çözüldü ilgilenen herkese teşekkür ederim.

 

Acaba nasıl çözdünüz? Ben yeniden yükledim. Arada yine kendi kendine kapanıyor oyun?

cgrsyhn #14 Posted 31 August 2018 - 08:23 AM

    Private

  • Player
  • 26638 battles
  • 4
  • [MAKAM] MAKAM
  • Member since:
    08-17-2014
Dün çözdüğünüz sorun bugün yine ortaya çıktı. Oyunun başında oyun çöküyor... tekrar iletişime geçtim ama sorunun benden kaynaklanmadığına eminim. Güncelleme çıkana kadar sıkıntısız oynarken güncelleme ile birlikte bir sürü sıkıntı ile karşılaştım. Yeteri kadar premium gün, kişisel yedek kaybettim. Ayrıca oyunun başında çökmesi nedeni ile statlarımda dibe çöktü. Oyununuzu düzeltene kadar oynamıyorum. Umarım yakın zamanda oyunu düzeltmeyi başarırsınız.

Memoli2015 #15 Posted 31 August 2018 - 01:22 PM

    Private

  • Player
  • 49894 battles
  • 33
  • [SAFAK] SAFAK
  • Member since:
    05-14-2015

1.1. güncellemesinden sonra 2-3 oyun oynadıktan sonra hata mesajı verip programdan dışarı atıyor Daha önceki hatalarda olmayan hata detayını gönder ekranı da geliyor. Klandaki bazı arkadaşlarda da aynı problem olduğunu söylüyorlar. Problemin kaynağını nasıl bulacağız?

 


Edited by Memoli2015, 31 August 2018 - 10:05 PM.


talipucar #16 Posted 01 September 2018 - 02:29 AM

    Private

  • Player
  • 9585 battles
  • 2
  • Member since:
    07-21-2013

View Postbezgin_bekir, on 30 August 2018 - 04:30 PM, said:

 

Acaba nasıl çözdünüz? Ben yeniden yükledim. Arada yine kendi kendine kapanıyor oyun?

 

Herhangi bir mod kullanıyorsan öncelikle bunların tamamını silmelisin. Sonrasında aşağıdaki yolu izleyerek oyunun ön bellek ve ayarlar dosyalarını temizleyebilirsin:
1- Windows ve R tuşlarına birlikte basarak çalıştır programını aç ve kutuya %appdata%\wargaming.net\worldoftanks yazarak tamama tıkla.
2- Açılan klasörün içerisindeki her şeyi sil (klasörün kendisi silinmemelidir).
3- Bu işlemleri yaparken oyunun kapalı olduğunda emin ol ve sonrasında yeniden başlatarak bir iyileşme olup olmadığını kontrol et.
Son olarak ekran kartının sürücülerinin tarihini kontrol ederek üreticisinin sitesinden en güncel olanlarını yükleyerek bilgisayarını yeniden başlat.

Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım bu şekilde çözebilirsin.



Spartiat777 #17 Posted 01 September 2018 - 03:14 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 37872 battles
  • 1,773
  • Member since:
    01-01-2016

Oyun içi dükkan (2.0) 1.1'den beri yüklenemiyor. Oyunun yeniden başlatılması, bilgisayarın yeniden başlatılması, oyunun appdata'daki klasörünün boşaltılması çözmüyor. An itibariyle 12 dakikadır "İçerik yükleniyor" yazısı bekliyor. Depo sorunsuz çalışıyor. Satıyorum ama alamıyorum.

 

Edit: Güvenli kipte başlatınca 7 dakika 40 saniyede görüntülendi dükkan.

 

Yeni dükkan çok yakışıklı ama eskisinde sonuca ulaşmak kat kat hızlıydı.


Edited by Spartiat777, 01 September 2018 - 03:23 PM.


WHYaminiAIM #18 Posted 02 September 2018 - 07:05 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 19496 battles
  • 1,556
  • [RISEN] RISEN
  • Member since:
    04-09-2016

Özerk bey kolay gelsin:

Güncellemeden sonra  260 görevlerinde bir görevi ikinci koşuluyla yapmama rağmen ikinci koşul ödülleri gelmiyor bu konu hakkında bilgi verir misin?



_pRoChNos_Tr_35_ #19 Posted 04 September 2018 - 02:37 PM

    Private

  • Player
  • 55776 battles
  • 5
  • [ALIE] ALIE
  • Member since:
    01-27-2013
edited

Edited by 11poseidon11, 04 September 2018 - 05:51 PM.
Bu post moderasyon ekibi tarafindan, uygunsuz ifadeler içermesi sebebi ile degistirilmistir.


Spartiat777 #20 Posted 05 September 2018 - 01:07 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 37872 battles
  • 1,773
  • Member since:
    01-01-2016
Savaş zekası bildirimlerinde Türkçe karakterler görüntülenmiyor, yerine boşluk geliyor. Örneğin az önce gelende "Haz rlan" yazıyor, tıklayınca açılan ekranda doğru olarak "Hazırlan" yazıyor.





Also tagged with 1.1

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users