Pozor! Nestante se teamkillerem!
LiannaSilverwind
07 Dec 2011
Drazi pratele!
Chci se podelit o zazitek ze vcerejsi bitvy, aneb jak se ze mne malem stal teamkiller dle definice hry.
Ensk.
Tym hraje na rush, ztraci vsechny tanky, znici 4 nepratelske. Zustavame ja, KV-5 a Panther proti horde urovni 6, 7 a 8.
Do naseho kruhu vjede nepratelsky IS a zacina obsazovat zakladnu. Nas Panther se vyriti na IS, strili po nem, neprostreluje ho, zoufale couve a... vjizdi do moji strely, ktera letela do ISu. Najednou je moje jmeno MODRE. Sok! Jak je to mozne?
Nerozumim tomu. Za celou karieru se mi postestilo znicit 3 vlastni tanky, teamdamage mam velice vzacne, a najednou me jmeno je modre.
Pak mi to dochazi! System TK pocita OBA kruhy jako mista, kde se teamdamage nebo teamkill tresta obzvlaste prisne.
Me jmeno nahore v garazi je modre. S obavami beru T-50-2, lezu do bitvy a ptam se tymu: mam modrou ikonku? Jestli jo, prosim nezabijejte me, pojedu svitit. Tym pise: ne, lol, mas normalni ikonku. Dve dalsi bitvy mam v garazi modre jmeno, ale ve hre normalni ikonku. Pak jmeno prestane byt modre a muzeme smele pokracovat dal.
Ponauceni: davejte si VELKY POZOR na pripadny teamdamage/teamkill v kruhu, at uz nepratelske nebo vlastni zakladny. Muzete schytat kruty trest, ikdyz mate ciste konto.
Chci se podelit o zazitek ze vcerejsi bitvy, aneb jak se ze mne malem stal teamkiller dle definice hry.
Ensk.
Tym hraje na rush, ztraci vsechny tanky, znici 4 nepratelske. Zustavame ja, KV-5 a Panther proti horde urovni 6, 7 a 8.
Do naseho kruhu vjede nepratelsky IS a zacina obsazovat zakladnu. Nas Panther se vyriti na IS, strili po nem, neprostreluje ho, zoufale couve a... vjizdi do moji strely, ktera letela do ISu. Najednou je moje jmeno MODRE. Sok! Jak je to mozne?
Nerozumim tomu. Za celou karieru se mi postestilo znicit 3 vlastni tanky, teamdamage mam velice vzacne, a najednou me jmeno je modre.
Pak mi to dochazi! System TK pocita OBA kruhy jako mista, kde se teamdamage nebo teamkill tresta obzvlaste prisne.
Me jmeno nahore v garazi je modre. S obavami beru T-50-2, lezu do bitvy a ptam se tymu: mam modrou ikonku? Jestli jo, prosim nezabijejte me, pojedu svitit. Tym pise: ne, lol, mas normalni ikonku. Dve dalsi bitvy mam v garazi modre jmeno, ale ve hre normalni ikonku. Pak jmeno prestane byt modre a muzeme smele pokracovat dal.
Ponauceni: davejte si VELKY POZOR na pripadny teamdamage/teamkill v kruhu, at uz nepratelske nebo vlastni zakladny. Muzete schytat kruty trest, ikdyz mate ciste konto.
Kaindra
07 Dec 2011
To je uplne jedno jestli byl v kruhu, jakmile sejmes svyho tak si modrej. Kdyz to asi budes delat kazdou hru tak pak budes mozna modrej na delsi dobu. Ja se nebojim zabijet sve a rad obcas nekoho sejmu kdyz je fakt dement.
Ostravak_CZ
07 Dec 2011
Kaindra, on 07 December 2011 - 12:08 PM, said:
To je uplne jedno jestli byl v kruhu, jakmile sejmes svyho tak si modrej. Kdyz to asi budes delat kazdou hru tak pak budes mozna modrej na delsi dobu. Ja se nebojim zabijet sve a rad obcas nekoho sejmu kdyz je fakt dement.
LiannaSilverwind
07 Dec 2011
Kaindra, on 07 December 2011 - 12:08 PM, said:
Parkrat se mi podarilo dorazit sveho, ktery vlezl do strely, ani jednou mi jmeno nezmodralo. Na RU foru se psalo, ze negativni skore se odcinuje dobrymi vysledky jako jsou vitezstvi a damag za bitvu.
Obavam se, ze hlavni problem je:
1) Nezasahnout svoje v kruhu, pricemz JAKEMKOLIV. Zavedeno kvuli ruskym Neberungum (ne berung - ne berushchij) - tedy tem, co za zadnou cenu nechteji ukocnit bitvu obsazenim zakladny a strili do vlastnich, co berou zakladnu.
2) Pocita se taky Line of Sight, tedy jestli na linii Vasi palby byl nepritel nebo ne. Velice casto se stava, ze vam do strely vjede rychlejedouci spojenecky tank, o jehoz zamerech hrdinsky chcipnout netusite.
Nedoporucuji zamerne strilet do svych, ikdyz to jsou dementi. Ikdyz se obcas hodne chce.
Cliunwolf
07 Dec 2011
jj Lianno máš pravdu.
Někde - buď na Ovelordově blogu nebo v QaA - jsem četl, že poškození spojence v kruhu báze (i nepřátelské) se zdvojnásobuje. Takže hra vám např. při teamdmg 300 započítá 600 trestných bodů - nebo jak se říká těm bodům za poškozování spojenců, které když překročí učitou hodnotu, tak zmodráte.
Někde - buď na Ovelordově blogu nebo v QaA - jsem četl, že poškození spojence v kruhu báze (i nepřátelské) se zdvojnásobuje. Takže hra vám např. při teamdmg 300 započítá 600 trestných bodů - nebo jak se říká těm bodům za poškozování spojenců, které když překročí učitou hodnotu, tak zmodráte.
Kaindra
07 Dec 2011
Ja doporucuji zamerne strilet do svych, i kdyz to jsou dementi. Postihy nejsou skoro zadne.
pavel1269
07 Dec 2011
No, jde pak o to, ze za urcitej pocet bodu dostanej ban na 24h. To uz je trosku neprijemne.
Cliunwolf
07 Dec 2011
Kaindra, on 07 December 2011 - 01:02 PM, said:
Ja doporucuji zamerne strilet do svych, i kdyz to jsou dementi. Postihy nejsou skoro zadne.
Mimochodem v 7.0 jsou postihy za tk a teamdmg mnohem přísnější.
Ostravak_CZ
07 Dec 2011
beastlysun
07 Dec 2011
ja som vcera dostal 2x penalizaciu za to ze som vystrelil na nepriatela a spoza rohu (ulicka v himmelsdorf) vykukol moj spoluhrac ktory dostal ranu do zadku.
JerzicekX7
07 Dec 2011
to je bohužel nejčastější a největší smůla jak ztrácet xp a credity, protože to aby vam někdo nevjel do palného pole je nemožné. to aby člověk neustále kontroloval 360° okolo sebe,to je ztratou času a ohrožování sebe sama. když vjede tak má holt smůlu. ale určitě by se to mělo méně trestat když byl ve špatný čas na špatném místě
LiannaSilverwind
07 Dec 2011
Cliunwolf, on 07 December 2011 - 01:49 PM, said:
Mimochodem v 7.0 jsou postihy za tk a teamdmg mnohem přísnější.
Bohuzel neni tomu tak.
http://worldoftanks....t-3-update-v70/
- Team kill and team damage penalty rates set to as for v.6.7
Crabtr33
07 Dec 2011
nejsem zadny team killer, ale take mi jiz jednou jmeno v hangaru zmodralo. Na mape ovsem snad jeste nikdy. Za par minut bylo jmeno zase normal a od te doby nic.
Ale je to blby pocit, kdyz neni clovek supak, kterymu je to jedno ... skoda, ze na supaky tento "moralni" trest naprosto nepusobi. Kredity a XP jsou mi putna, ale modrasek, to je jina
.
Ale je to blby pocit, kdyz neni clovek supak, kterymu je to jedno ... skoda, ze na supaky tento "moralni" trest naprosto nepusobi. Kredity a XP jsou mi putna, ale modrasek, to je jina
Findejs
07 Dec 2011
Neřeším,dement mě blokuje nebo jinak kazí hru týmu,napálim do něj klidně i když sedím v artině. Zmodralý jméno mě netrápí a postih stržením pár xp a kreditů mě nevytrhne. Když na mě pak někdo z týmu zaútočí,s klidem palbu opětuju. 
Ban na 24 hodin je směšnej,nic neřeší. V jiných onlinovkách se trestá mnohem,mnohem přísněji a lidi si pak opravdu rozmyslí sejmout svého týmového kolegu.
edit: A teď mi klikejte mínusy co hrdlo ráčí
Ban na 24 hodin je směšnej,nic neřeší. V jiných onlinovkách se trestá mnohem,mnohem přísněji a lidi si pak opravdu rozmyslí sejmout svého týmového kolegu.
jzvc_oc
07 Dec 2011
LiannaSilverwind, on 07 December 2011 - 12:03 PM, said:
Uz se mi taky povedlo, capoval mys a nase T-54 ho jela prudit, jenze byla na cca 10%, ja s IS-4 strilel z dalky, paac bych jinak nestih dojet a v okamziku kdy sem to zmacknul, vjela mi ta T-54 do rany a ja byl obratem modrej ...
2Kaindra: Jenze po zasahu v kruhu zmodras okamzite, i kdyz das jen dmg.
LiannaSilverwind, on 07 December 2011 - 12:46 PM, said:
Nedoporucuji zamerne strilet do svych, ikdyz to jsou dementi. Ikdyz se obcas hodne chce. 
LiannaSilverwind, on 07 December 2011 - 03:56 PM, said:
Bohuzel neni tomu tak.
Napr absolutne vubec nefunguje penalizace taranu, protoze v 90% pripadu je potrestanej ten, co za to nemuze - predvcirem me nabrali dva hvyci, jel sem s T-50-2, dostal sem tim za 30% dmg, oni za 0 a ja jim jeste platil ...
Ostravak_CZ
07 Dec 2011
Findejs, on 07 December 2011 - 06:02 PM, said:
Neřeším,dement mě blokuje nebo jinak kazí hru týmu,napálim do něj klidně i když sedím v artině. Zmodralý jméno mě netrápí a postih stržením pár xp a kreditů mě nevytrhne. Když na mě pak někdo z týmu zaútočí,s klidem palbu opětuju. 
Crabtr33
08 Dec 2011
za zabiti modraka je bonus? to slysim prvne, odkud cerpas tyto informace?
ja jen vim, z emodraka mas do minusu, ale nemas penalizaci. stejne tak kolegy v cete muzes strilet jak libo a nic se ti nestane.
ja jen vim, z emodraka mas do minusu, ale nemas penalizaci. stejne tak kolegy v cete muzes strilet jak libo a nic se ti nestane.
Pampalini
08 Dec 2011
Ostravák hrá asi nejakú inú hru, keď mu ešte nikto nevliezol na poslednú chvíľu do rany keď je v sniper móde...