Jump to content


​Aktualizace 1.1 - Hlášení chyb


  • This topic is locked This topic is locked
195 replies to this topic

Kayi4ek #1 Posted 30 August 2018 - 10:28 AM

    WoT Community Manager

  • WG Staff
  • 17890 battles
  • 2,483
  • Member since:
    09-02-2013

Tankisté,

 

pokud jste se v aktualizaci 1.1 setkali s nějakým problémem či chybou, nahlaste nám to, prosím, do tohoto vlákna.

Při popisu problému se snažte být co nejpodrobnější.

 

Pro snadnější navigaci a shromažďování vašich hlášení prosím dodržujte následující pravidla:

 

  • Vyhýbejte se příspěvkům mimo téma daného vlákna
     
  • Pro bugy a chyby týkající se problémů s grafikou, pádů hry atd. prosím přiložte ve spoileru kopii souboru dxdiag.
    (Záznam z dxdiag schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu.)
     
  • Pro chyby na mapách přidejte obrázky, případně záznam z bitvy.
    (Screeshot schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu.)
     
  • Zkuste nám dodat co nejvíc informací o situaci, kdy se bug objevil.

 

Doporučená struktura hlášení bugu:

 

Vozidlo:

Mapa:

Čas:

Popis bugu:

Dokumentace ve spoileru:
 

Spoiler
Záznam z dxdiag / replay / screenshot

 

 

Děkujeme :great:



23zukov #2 Posted 30 August 2018 - 02:02 PM

    Private

  • Player
  • 11304 battles
  • 9
  • [5CSMD] 5CSMD
  • Member since:
    09-07-2014
Ahoj od verze 1.1 je neustále padá hra zapnu bitvu a třeba po 1min hraní se wot vypne a zčerná obrazovka a objeví se horní lišta a tam je napsané world of tanks. Vypadá to jako kdyby jste měli hru v okně ale já ji nemám v okně cely obraz zčerná lišta o které jsem psal tam zůstává v ten moment nemohu nic dělat protože když chci zapnout správce úloh hra ho překryje ani do windousu nemohu jít takže musím restartovat počítač. Stalo se mě to už s asi 5 a to klidně i uprostřed boje co mám dělat?

cernjir #3 Posted 30 August 2018 - 03:39 PM

    Private

  • Player
  • 27534 battles
  • 46
  • Member since:
    12-05-2012
mno takže problém se zvukem tu pořád je. Pořád alespoň v 1/10 bitev se mi stane, že neuslyším zvuk nabíjení ani zásah. 

petjans #4 Posted 30 August 2018 - 03:57 PM

    Corporal

  • Player
  • 22064 battles
  • 105
  • [CZEET] CZEET
  • Member since:
    06-05-2014

Po aktualizaci načítání hry opět min 1 minuta po začátku, jsou vidět nepřátelské tanky i za skálou

 



NOskillaZ #5 Posted 30 August 2018 - 04:59 PM

    Private

  • Player
  • 32333 battles
  • 9
  • [REALM] REALM
  • Member since:
    05-09-2013
Mám stejný problém s černou obrazovkou.

View Post23zukov, on 30 August 2018 - 02:02 PM, said:

Ahoj od verze 1.1 je neustále padá hra zapnu bitvu a třeba po 1min hraní se wot vypne a zčerná obrazovka a objeví se horní lišta a tam je napsané world of tanks. Vypadá to jako kdyby jste měli hru v okně ale já ji nemám v okně cely obraz zčerná lišta o které jsem psal tam zůstává v ten moment nemohu nic dělat protože když chci zapnout správce úloh hra ho překryje ani do windousu nemohu jít takže musím restartovat počítač. Stalo se mě to už s asi 5 a to klidně i uprostřed boje co mám dělat?

 

 

Spoiler

 


Edited by NOskillaZ, 01 September 2018 - 10:49 AM.


samuelaje #6 Posted 30 August 2018 - 06:04 PM

    Private

  • Player
  • 18593 battles
  • 2
  • [SCOBA] SCOBA
  • Member since:
    08-25-2013

View Post23zukov, on 30 August 2018 - 01:02 PM, said:

Ahoj od verze 1.1 je neustále padá hra zapnu bitvu a třeba po 1min hraní se wot vypne a zčerná obrazovka a objeví se horní lišta a tam je napsané world of tanks. Vypadá to jako kdyby jste měli hru v okně ale já ji nemám v okně cely obraz zčerná lišta o které jsem psal tam zůstává v ten moment nemohu nic dělat protože když chci zapnout správce úloh hra ho překryje ani do windousu nemohu jít takže musím restartovat počítač. Stalo se mě to už s asi 5 a to klidně i uprostřed boje co mám dělat?

 

Mám v podstatě stejný problém, jen mi nezčerná obrazovka. Řešením je to, že si v nastavení dáš zobrazování v okně bez okrajů místo celé obrazovky. Daň je ta, že hra nebude tak plynulá. Je to ale nepříjemný.

Kobys #7 Posted 30 August 2018 - 06:55 PM

    Private

  • Player
  • 16894 battles
  • 17
  • [SCCAT] SCCAT
  • Member since:
    01-09-2012
Ahoj pořád nefunkční služební záznam pro vozidla 

Gremlaja #8 Posted 30 August 2018 - 07:04 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 78298 battles
  • 631
  • Member since:
    09-24-2012

Nejdou zapnout ty mise v tý nový kampani

 

Tak po přeinstalaci hry se to rozběhlo


Edited by Gremlaja, 30 August 2018 - 09:28 PM.


matolegmat #9 Posted 30 August 2018 - 07:36 PM

    Private

  • Player
  • 17018 battles
  • 6
  • [TOWI] TOWI
  • Member since:
    08-14-2013

Dobry večer poradili by ste mi s touto chybou, skúšal som reinstall hry a nič

 

18:38 Added after 2 minutes

 

 


Edited by matolegmat, 30 August 2018 - 07:39 PM.


Ithron_von_Kremsier #10 Posted 30 August 2018 - 08:54 PM

    Corporal

  • Player
  • 25982 battles
  • 144
  • [SMXP] SMXP
  • Member since:
    11-15-2016
Hra mi již dvakrát spadla, tak děkuju za patch který nepřinesl nic dobrého, zvuky nezměněny, nové mapy se objevují tak jednou za šest hodin hraní, polské tanky jsou zajímavé ale k čemu mi to je když mi hra spadne a než se znova přihlásím tak je po bitvě.. :facepalm:

Oxymoon #11 Posted 30 August 2018 - 09:17 PM

    Private

  • Player
  • 12035 battles
  • 5
  • Member since:
    05-15-2011
Mám zcela identický problém s černou obrazovkou. Co jsem tak projížděl fora, tak to bude způsobeno Windows 10, respektive nějaké vzájemná kompatibilita, bohužel jsem nikde nenašel způsob opravy. Je na tom někdo lépe?

Edited by Oxymoon, 30 August 2018 - 09:17 PM.


Oxymoon #12 Posted 30 August 2018 - 10:51 PM

    Private

  • Player
  • 12035 battles
  • 5
  • Member since:
    05-15-2011
Co mi pomohlo (už mi to asi 10 her nespadlo) je režim zobrazení na v okně bez okrajů. Tímto děkuji samuelaje.

Edited by Oxymoon, 30 August 2018 - 10:52 PM.


Menuard #13 Posted 30 August 2018 - 10:52 PM

    Private

  • Player
  • 31810 battles
  • 3
  • [E-TC] E-TC
  • Member since:
    01-13-2013

View PostKayi4ek, on 30 August 2018 - 10:28 AM, said:

Tankisté,

 

pokud jste se v aktualizaci 1.1 setkali s nějakým problémem či chybou, nahlaste nám to, prosím, do tohoto vlákna.

Při popisu problému se snažte být co nejpodrobnější.

 

Pro snadnější navigaci a shromažďování vašich hlášení prosím dodržujte následující pravidla:

 

  • Vyhýbejte se příspěvkům mimo téma daného vlákna
     
  • Pro bugy a chyby týkající se problémů s grafikou, pádů hry atd. prosím přiložte ve spoileru kopii souboru dxdiag.
    (Záznam z dxdiag schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu.)
     
  • Pro chyby na mapách přidejte obrázky, případně záznam z bitvy.
    (Screeshot schovejte do spoilerů, abyste usnadnili procházení tématu.)
     
  • Zkuste nám dodat co nejvíc informací o situaci, kdy se bug objevil.

 

Doporučená struktura hlášení bugu:

 

Vozidlo:

Mapa:

Čas:

Popis bugu:

Dokumentace ve spoileru:
 

Spoiler
Záznam z dxdiag / replay / screenshot

 

 

Děkujeme :great:

 

View Postsamuelaje, on 30 August 2018 - 06:04 PM, said:

 

Mám v podstatě stejný problém, jen mi nezčerná obrazovka. Řešením je to, že si v nastavení dáš zobrazování v okně bez okrajů místo celé obrazovky. Daň je ta, že hra nebude tak plynulá. Je to ale nepříjemný.

 

Ahoj,hra mi padá po skončení bitvy,respektive po mém zabití,občas i po konci vítězné,přežité bitvy....nevím co s tím,odinstaloval jsem i Nvidia game ready driver(který nebyl kompatibilní s Win 10.. :-o ),nicméně hra stále padá...Toť vše,doufám že report pomůže  a chyba bude brzy odstraněna.Díky...jsem neumětel a nevím kamm a jak dát ten report z dxdiag....sry :-(

 

 


Edited by Menuard, 30 August 2018 - 11:01 PM.


_Imperium #14 Posted 31 August 2018 - 08:39 AM

    Captain

  • Player
  • 30678 battles
  • 2,405
  • Member since:
    07-19-2013

Chyba: první bitva: T2light - přepínání munice v pořádku

druhá bitva: K-2R - přepínání munice nefunguje,  vlastně nefungují žádná funkční tlačítka včetně ruční brzdy

 

wtf?



23zukov #15 Posted 31 August 2018 - 12:12 PM

    Private

  • Player
  • 11304 battles
  • 9
  • [5CSMD] 5CSMD
  • Member since:
    09-07-2014
Neskutečné tady nikdo z WG není schopný napsat a poradit už 1 den čekám na odpověď stále to padá a pak každej brečí že nehraju. Já si jednou za rok koupím premiový učet a ani nemůžu hrát protože to stále padá a ani po 1dni mě nebyl schopen nikdo z WG pomoci. A rovnou odpovím na klasickou "radu" od WG. "NE MODY NEPOUŽÍVÁM TAKŽE TO NENÍ MODAMA!!!!!!!!!!

N2G_Exodus #16 Posted 31 August 2018 - 04:13 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 8551 battles
  • 420
  • Member since:
    12-30-2017

View PostMenuard, on 30 August 2018 - 10:52 PM, said:

 

 

Ahoj,hra mi padá po skončení bitvy,respektive po mém zabití,občas i po konci vítězné,přežité bitvy....nevím co s tím,odinstaloval jsem i Nvidia game ready driver(který nebyl kompatibilní s Win 10.. :-o ),nicméně hra stále padá...Toť vše,doufám že report pomůže  a chyba bude brzy odstraněna.Díky...jsem neumětel a nevím kamm a jak dát ten report z dxdiag....sry :-(

 

 


Já mám Win 10 Pro, brácha instaloval máti Win 10 Home a že by Nvidia Game Ready nebyl kompatibilní o tom pochybuji. Mě to problém na mé verzi nedělá a když přijedu k máti a hraji na jejím pc, tak s tím driverem nejsou taky žádné problémy. 


Edited by N2G_Exodus, 31 August 2018 - 04:14 PM.


Kurtable #17 Posted 31 August 2018 - 04:22 PM

    Private

  • Player
  • 23877 battles
  • 6
  • [_91_] _91_
  • Member since:
    04-13-2011
Zdraví, od nahrátí aktuální verze se mi hra poměrně často zasekává. Najednou blikne obrazovka a obraz zůstane zamrznutý. Nejde pomocí Alt + Tab přehodit na žádné jiné okno a jediné řešení je odhlásit se z uživatele Windows a znovu se přihlásit. Zkoušel jsem už i hru přeinstalovat, jestli například nějaké soubory nebyly poškozené a i po reinstalaci obtíže zůstávají. Rád bych to vyřešil co nejrychleji, mám zaplacený premiový účet, který kvůli tomuhle, nemůžu využívat. Děkuji....

Victor_the_Cleaner #18 Posted 31 August 2018 - 05:18 PM

    Corporal

  • Player
  • 20094 battles
  • 192
  • [U_L] U_L
  • Member since:
    05-16-2014
Rád bych nahlásil, že nebyly odstraněny chyby z předchozích patchů. Ale asi zbytečně, protože sem nechodí nikdo, koho by to alespoň v nejmenším tankovalo. Taky bych rád nahlásil, že hra laguje jako prase. Ale není komu, protože nigdo z WG staff sem nechodí a nereaguje. Takže s dalšíma chybama se ani nebudu zatěžovat a jen bych WG staff poprosil - nelezte do politiky, tam už je podobně líných jedinců dostatek.

N2G_Exodus #19 Posted 31 August 2018 - 06:28 PM

    Staff Sergeant

  • Player
  • 8551 battles
  • 420
  • Member since:
    12-30-2017
Na Himmelsdorfu jsem teď narazil na problém se zaměřováním, kdy nefunguje řádně zaměřovač. Zaměřovač se přesouvá na střechu budovy a nelze tak zaměřit enemy v uličce. Stalo se mi to v uličce pod kopcem, kde se tradičně střetávají heavy.

Edited by N2G_Exodus, 31 August 2018 - 06:29 PM.


DukeVanZoom #20 Posted 31 August 2018 - 07:48 PM

    Corporal

  • Player
  • 25841 battles
  • 157
  • Member since:
    12-06-2013
Hra opět padá (po zničení tanku při vracení do garáže)………. při odesílání chyb se objevuje také chyba... proč? Proč?? PROČ???




1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users