Jump to content


Padání hry ve verzi 1.1


  • Please log in to reply
36 replies to this topic

23zukov #1 Posted 30 August 2018 - 02:03 PM

    Private

  • Player
  • 12804 battles
  • 9
  • [5CSMD] 5CSMD
  • Member since:
    09-07-2014
Ahoj od verze 1.1 je neustále padá hra zapnu bitvu a třeba po 1min hraní se wot vypne a zčerná obrazovka a objeví se horní lišta a tam je napsané world of tanks. Vypadá to jako kdyby jste měli hru v okně ale já ji nemám v okně cely obraz zčerná lišta o které jsem psal tam zůstává v ten moment nemohu nic dělat protože když chci zapnout správce úloh hra ho překryje ani do windousu nemohu jít takže musím restartovat počítač. Stalo se mě to už s asi 5 a to klidně i uprostřed boje co mám dělat?

bigdragonAF #2 Posted 30 August 2018 - 03:13 PM

    Major

  • Clan Commander
  • 57171 battles
  • 2,786
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    04-11-2011
tak mě hra také padá, ale jen pod Win 10 pod Win 7 nepadá.

tomega #3 Posted 30 August 2018 - 05:40 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 24400 battles
  • 1,414
  • [CECH] CECH
  • Member since:
    03-02-2013
hmm me bezi na win10 100%. Co takhle sem dat vypis udalosti systemu…...treba

Asterix5_iron #4 Posted 30 August 2018 - 07:16 PM

    Corporal

  • Player
  • 16255 battles
  • 109
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    01-13-2017
ake udalosti ked neda ziadne hlasenie

ZektinoSK #5 Posted 30 August 2018 - 07:24 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 35122 battles
  • 764
  • Member since:
    12-17-2016

win7 a pohoda

odinstalujte EDIT win10



Sstyx #6 Posted 30 August 2018 - 08:06 PM

    Captain

  • Community Contributor
  • 11774 battles
  • 2,188
  • [HESH_] HESH_
  • Member since:
    10-05-2014

Je to modama, alespoň to bylo u všech, se kterými jsem zatím mluvila. Odinstalovali si XVM a je po problémech.....

 

Btv. jde to přece říct i slušně a ne hned tady nadávat a být toxic ne?

 

PS: pokud módy ( ani žádné jiné doplňující instalace kromě čisté hry ) nemáte, tak udělejte integritu hry a pokud ani to nepomůže, tak WGCheck a na podporu


Edited by Sstyx, 30 August 2018 - 08:15 PM.


bigdragonAF #7 Posted 30 August 2018 - 08:12 PM

    Major

  • Clan Commander
  • 57171 battles
  • 2,786
  • [_AF_] _AF_
  • Member since:
    04-11-2011
tak oprava už to padá i ve win 7 :P

23zukov #8 Posted 30 August 2018 - 08:26 PM

    Private

  • Player
  • 12804 battles
  • 9
  • [5CSMD] 5CSMD
  • Member since:
    09-07-2014

View PostSstyx, on 30 August 2018 - 08:06 PM, said:

Je to modama, alespoň to bylo u všech, se kterými jsem zatím mluvila. Odinstalovali si XVM a je po problémech.....

 

Btv. jde to přece říct i slušně a ne hned tady nadávat a být toxic ne?

 

PS: pokud módy ( ani žádné jiné doplňující instalace kromě čisté hry ) nemáte, tak udělejte integritu hry a pokud ani to nepomůže, tak WGCheck a na podporu

 

jenže XVM nepoužívám :/

_Imperium #9 Posted 30 August 2018 - 09:06 PM

    Major

  • Player
  • 31081 battles
  • 2,540
  • Member since:
    07-19-2013

Nezoufejte, voni to vopravěj.

 

Snad napřesrok.

 

jsem zvědav, co mě po instalaci čeká... 70%



N2G_Exodus #10 Posted 31 August 2018 - 05:42 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 10847 battles
  • 524
  • [ASSC] ASSC
  • Member since:
    12-30-2017

View PostSstyx, on 30 August 2018 - 08:06 PM, said:

Je to modama, alespoň to bylo u všech, se kterými jsem zatím mluvila. Odinstalovali si XVM a je po problémech.....

 

Btv. jde to přece říct i slušně a ne hned tady nadávat a být toxic ne?

 

PS: pokud módy ( ani žádné jiné doplňující instalace kromě čisté hry ) nemáte, tak udělejte integritu hry a pokud ani to nepomůže, tak WGCheck a na podporu

 

Mě to také stále padalo, ale začalo to na verzi 1.0.2 a jak vidím tak s tím má problém čím dál více lidí a to i v nové verzi. Mohu potvrdit, že padá i bez módů, jelikož já žádné nepoužívám a hra mi i přesto padala. 

Edit: 
Big-> A ano hrá padá i ve win7 i win10. A to používám lepší verze win, kde skoro vůbec nebývá problém s kompatibilitou. Win 7 Ultimate a Win 10 Pro 

Edited by N2G_Exodus, 31 August 2018 - 05:49 AM.


franta1 #11 Posted 31 August 2018 - 07:02 AM

    Warrant Officer

  • Player
  • 64792 battles
  • 904
  • [FIVE] FIVE
  • Member since:
    07-06-2011
U mě zatím pohoda, ale kamarádům to také dost padá. Takřka po každé bitvě. Co vím, tak hlásili hru bez módů.

Mannanan #12 Posted 31 August 2018 - 04:02 PM

    Lieutenant

  • Player
  • 24299 battles
  • 1,811
  • Member since:
    07-28-2017
Mě nepadá víc než předchozí verze. Čas od času zatuhne, obvykle při načítání bitvy. Ale vytuhne to tak, že musím restartovat, nejde to sestřelit a to mě prudí nejvíc. Někdy to spadne cestou do garáže, v bitva je stabilní.

Edited by Mannanan, 31 August 2018 - 04:03 PM.


tomega #13 Posted 31 August 2018 - 04:41 PM

    Second Lieutenant

  • Player
  • 24400 battles
  • 1,414
  • [CECH] CECH
  • Member since:
    03-02-2013

View PostAsterix5_iron, on 30 August 2018 - 07:16 PM, said:

ake udalosti ked neda ziadne hlasenie

 

Vlevo dole click - prohlizec udalosti - click a podivat se co v okamziku padu wot systém zaznamenal. Nic těžkého ne?

_CharlesLeeRay_ #14 Posted 31 August 2018 - 06:42 PM

    Corporal

  • Player
  • 6898 battles
  • 136
  • Member since:
    12-15-2017
Taky to občas padne při návratu do garáže,už to tu bylo a časem to přestalo padat.

N2G_Exodus #15 Posted 01 September 2018 - 03:58 PM

    Warrant Officer

  • Player
  • 10847 battles
  • 524
  • [ASSC] ASSC
  • Member since:
    12-30-2017

View Posttomega, on 31 August 2018 - 04:41 PM, said:

 

Vlevo dole click - prohlizec udalosti - click a podivat se co v okamziku padu wot systém zaznamenal. Nic těžkého ne?

 

Mě to taky neházelo žádnou hlášku o chybě když klient padl. Prostě se ukončil sám od sebe bez chybové hlášky.

Edited by N2G_Exodus, 01 September 2018 - 03:58 PM.


pecival #16 Posted 01 September 2018 - 06:08 PM

    Sergeant

  • Player
  • 30654 battles
  • 213
  • [AF_V] AF_V
  • Member since:
    10-07-2011
V stredu a štvrtok v pohode to som bol v rakusku a doma to pada najprv len na listu a potom vid prvý príspevok-mam čistú hru

Holistrr #17 Posted 02 September 2018 - 09:13 AM

    Private

  • Player
  • 11744 battles
  • 1
  • Member since:
    01-11-2018

Ahoj,

taky mi to padá. A dokonce už jsem dostal varování od WG, že jsem bezdůvodně opustil hru před ukončením bitvy aniž bych měl zničený tank. Teď to instaluju znovu. Ale už jsem měl tak 30x pád hry a pomohl jen restart počítače. 


Edited by Holistrr, 02 September 2018 - 09:13 AM.


JIRIK_jede #18 Posted 02 September 2018 - 06:44 PM

    Private

  • Player
  • 4387 battles
  • 2
  • Member since:
    02-19-2018

Ahoj, to samé co se zde psalo.... : Od verze 1.1  neustále padá hra, zapnu bitvu a po 1-5 min. hraní se WOT vypne a zčerná obrazovka a objeví se horní lišta a tam je napsané world of tanks.

Koupil jsem nový SSD disk 240gb..... Přeinstaloval hru, dokonce celý Win 10 prof. 64 bit. 

A PADÁ STÁLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Modifikace nepoužívám................. Nikdy dřív jsem problém neměl.

MÁM TEĎ NOVÝ SSD HDD, PŘEINSTALOVANÉ CELÉ PC I HRU...........

CO NA TO WG??????????????



Sstyx #19 Posted 02 September 2018 - 07:03 PM

    Captain

  • Community Contributor
  • 11774 battles
  • 2,188
  • [HESH_] HESH_
  • Member since:
    10-05-2014
Teď to vyřešil kamarád tak, že má hru v okně a má klid. Žádné padání už hodně netrápí..... Tak nevím jestli to není tím režimem "full screen"? Už se popravdě chytám stebla....

JIRIK_jede #20 Posted 02 September 2018 - 07:05 PM

    Private

  • Player
  • 4387 battles
  • 2
  • Member since:
    02-19-2018

Týjoo, tak já investuju peníze a čas abych hrál ULTRA Hd a v okně.... :-)  GG Wg...............

Ale zkusím to :-)






2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users